Foto Comuna Lita - O batrana a iesit cu furca sa-l intampine pe Chiurtu Lucian, candidatul PSD. Fratilor, a inceput rascoala impotriva pesedistilor!

07 Septembrie 2020 | 4339 vizualizări | 11 comentarii
Litenii se rascoala impotriva pesedistilor.
Litenii se rascoala impotriva pesedistilor.

Fotografia este postata pe pagina Facebook a  lui Chiurtu Lucian, candidatul PSD Lita. Litenii sunt oameni blajini, dar cand se supara scot furcile si topoarele. Din cate se poate observa in foto, cel cu ghetele rosii priveste in spatele batranei si este incruntat (probabil un grup de liteni, cu topoare, se indrepta spre ei).

Comentarii (11) Adaugă comentariu
Nicu pe 16 Septembrie 2020, 10:28
#11
Maria= Chiurtu
Maria zice că noi nu știm că e Chiurtu.

Auzi, liberală.
Maria pe 08 Septembrie 2020, 22:07
#10
Mincinosi si borfasi
Spuneti numai minciuni sunteti niste oameni de doi bani batrana strangea iarba de la poarta cand au venit pesedisti. Dar atata va duce capul atata faceti dar este o vorba din batrani cu ce platesti cu aia ti-se plateste.Eu sunt liberala dar nu suport oamenii josnici si mincinosi ca de aceia merg lucrurile asa de prost ca avem oameni ca voi ce scrieti aceste minciuni
Ponte pe 08 Septembrie 2020, 21:12
#9
POnta la belina și la fosta ferma a partidului
Singurul participant la aceasta întîlnire din anul 2012 afost vasile Ionescu care a făcut o afirmație -Victor POnta este mare trădător îl va Turda și pe Dragnea apoi se va autodistruge singur .ionescu vasile (prietenul lui simionescu )îi spunea copilul răzvrătit și timpit
Luci hai la Superbet pe 08 Septembrie 2020, 17:12
#8
Domn vice hai la winner, ca vine Macavei si Nicu bișnițaru
Luci, lunea e răutăcioasă, hai sa dam o gheara la Superbet!
Tusa Veta. pe 08 Septembrie 2020, 16:32
#7
Nu e asa, maica!
Ala era neptu-meu, Suca. Cum sa dau in el, pacatele mele?! Furca o aveam in mana, taman strangeam iarba in capita.
Simion pe 07 Septembrie 2020, 16:18
#6
Lita
Fotografia a fost postata de Doamna Deputat PSD

Asa ca nu va mai agitati degeaba .

GWIPWI pe 07 Septembrie 2020, 10:58
#5
Încă un prost candidează la funcția de primar
Cunosc destui cetățeni din com. Lița,și sunt convins că sunt oameni onești,gospodari și nu cred că vor fi așa ușor de dus de nas încât să voteze un asemenea exemplar.A stat destul pe scaunul de viceprimar încât să vă puteți da seama că nu a făcut nimic pentru com.Lița.Lafel ca și primarul Cuclea,niște neisprăviți,incapabili de o dezvoltare reală a localității pe care le reprezintă.Băi băieți,vremea PSD a trecut demult,sau mai bune zis,nu a fost niciodată așa cum ați crezut mulți dintre cei ce i-ați votat atâta timp.
E usor pe 07 Septembrie 2020, 10:53
#4
Bai candidatilor
Primarul trebuie sa fie cel mai gospodar om din sat...Eu as da o proba simpla candidatilor: sa bata un cui cu ciocanul ...sa vedeti surpriza mare...ca la aparate tip slot masine e usor...
felie pe 07 Septembrie 2020, 07:44
#3
Propunere
La cat de mult s-a dezvoltat comuna Liţa, ar trebui sa i se spună comuna Sârma. În viitor când poate va ajunge oraș, Cablu.
Litzeanu pe 07 Septembrie 2020, 00:54
#2
Pacanelu' satului statea cu masca sub nas!
Asta dupa ce ca e si prost mai e si inconstinent. Daca luase Covid de pe la c*rvele pe care le frecventeaza sau de la zaruri/pacanele... omoara tot satul ca si asa sunt numai batranii ramasi acolo.

Bai boule... masca se tine pe nas - aplicabil si pt cei care sunt langa tine, insa in jurul tau ce sa fie... tot prostovani.

Oricum, stai linistit ca nu o sa te aleaga nimeni, mai ales ca mita de la tine a fost doar o masca, ironic nu?! Sper ca le-ai dat oamenilor si foaia cu instructiunile de folosire, pt ca vad ca tu nu ai citit-o (in cazul in care ai invatat intre timp).

In cazul in care printr-o minune ajungi primar... Comuna Lita va fi prima comuna din Teleorman cu casino in loc de camin cultural si pacanele in loc de cismele.
Anti politica pe 07 Septembrie 2020, 00:43
#1
Mancati cacat
ce va mai place fratilor sa mancati cacat daca erau rude candidatul cu batranica ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.