Oamenii de afaceri din Turnu Magurele au trecut de partea lui Claudiu Cracea. Candidatul PNL poate sa le aduca bani.

02 Septembrie 2020 | 4542 vizualizări | 11 comentarii
Ludovic Orban si Claudiu Cracea
Ludovic Orban si Claudiu Cracea

Majoritatea oamenilor de afaceri din Turnu Magurele s-au orientat  spre Claudiu Cracea pentru ca el poate sa puna lucrurile in miscare. Se anunta timpuri grele in economie si e nevoie de un primar cu priza la Bucuresti si cu spirit de afacerist. E timpul de proiecte pe baze sanatoase. Afaceristii simt timpurile si au nevoie de un primar cu experienta in afaceri si care sa-i inteleaga. Orasul e pe marginea prapastiei si poate pierde toata lumea, inclusiv cei cu afaceri, mai ales acestia se tem pentru ca au tras si vad cum pot sa piarda toata agoniseala. PSD e pe tobogan si nu se stie unde se opreste. Generatia si timpul PSD au trecut. 

Comentarii (11) Adaugă comentariu
Gica pe 20 Septembrie 2020, 22:50
#11
Asa da
Bravo domnule Cracea, asa se face treaba. Cu oameni cu initiativa, cu inteligenta, cu o alta viziune de a gestiona si a face bani pentru orasul nostru. Sa ne ridicam si noi, sa avem loc*ri de munca, sa dezvoltam acest oras sa nu ne mai fie frica sa vorbim si sa ne spunem parerea. Felicitari si succes! Sunt convins ca veți face treaba buna.

si noi
Herr-MAN. pe 08 Septembrie 2020, 12:11
#10
Autorului.
Nu am inteles ce vrei sa spui. Dl Cracea nu poate sa ne aduca bani daca nu este primar? Se deduce ca da bani de la Primarie. Pai, mai fratele meu bun si drag, pana acum nu i-ati acuzat pe actualii conducatori ai urbei ca dau bani numai la firmele lor? Voi credeti ca aveti de-a face numai cu analfabeti de pe Magurele care habar nu au de prevederile legale? Astea sa i le spuneti lui Nelu Necea.
Rates pe 06 Septembrie 2020, 06:33
#9
pentru Tembel
Nenea tembel,eu am întrebat de oamenii de afaceri care sunt,ca poate votez și eu cu Cracea,ma scuzi dacă am greșit cu ceva !

Cel mai mare om de afaceri din anturajul dumneavoastră este cumva BRANZA DE LA ODAIA?
NemRares. pe 04 Septembrie 2020, 15:20
#8
Unui bembel-EU #5
Habar n-am cine este acest cetatean Rares. Omul a pus o intrebare intr-un mod civilizat, fara nici o referire la vreun partid. Nu pricep de ce trebuia sa sari de c*r in sus! Eu, de ex, cunosc cativa oameni socotiti de afaceri(afaceri nu prea c*rate) care sponsorizeaza si PNL si PSD,(si se "au bine" si cu proc*rorii si cu judecatorii si cu politistii) fara sa fie inscrisi in vreunul, asigurandu-se ca oricare va detine puterea, ei isi vor vedea de afacerile lor.
Unu pe 04 Septembrie 2020, 12:22
#7
Doi
Fratii Codrea au poerdut in instanta un proces si acun trebuie sa darame un bloc care era construit de ei ilegal. Hal de afaceristi. Cu astia s a aliat Cracea
Nyk pe 04 Septembrie 2020, 12:21
#6
Pentru turneni
Nu înțeleg de ce sunt mulți așa reticenți și nu vor pe altcineva, ii dăm o șansă 4 ani, nu a făcut îl taxam la următoarele alegeri, asa stam pe viata numai cu PSD.????
Eu pe 03 Septembrie 2020, 19:10
#5
Pentru cetateanu Rareș
Bă slugoi prost, ce mă-ta ti-a adus PSD? In afară de promisiuni ce ai primit?
Cetatean pe 03 Septembrie 2020, 07:19
#4
Informare
Primii beneficiari vor fi fratii Codrea și Ștefan Dragnea.
Rares pe 03 Septembrie 2020, 06:57
#3
Orasean
vrem sa știm și noi care sunt oamenii de afaceri care au trecut de partea DL. Cracea.
Gogu pe 02 Septembrie 2020, 19:37
#2
hotii
Tic tac, tic tac se apropie ceasul Cucleo! Inconjurat de lingai si prefacuti care si- au urmarit interesele! Aroganta se va plati! Ai distrus multi oameni de afaceri, facindu-le diverse probleme.
Sf.Petru pe 02 Septembrie 2020, 18:39
#1
Dănuț, ieși din Primărie!
A venit sorocul, fiule, sa îți iei gașca și să pleci dra... Doamne iartă-ma, acasă sau după caz langa celălalt dra...pardon, fiu risipitor (și hoț), preaciorditoru' și manglitoru, celebrul bandit Liviu. Așadar, e timpul să plecați, caricaturilor și să vă întoarceți când va voi chema eu. Mergeți cu Drac...cu Domnul ( gardian șef, la celulele voastre) Amin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.