Ludovic Orban vine in Teleorman. Se poate dezvolta judetul! Premierul vrea sa dea un semnal: liberalii teleormaneni au toata sustinerea pentru proiecte de importanta majora.

01 Septembrie 2020 | 3034 vizualizări | 14 comentarii
Ludovic Orban si Claudiu Cracea
Ludovic Orban si Claudiu Cracea

Debutul campaniei electorale în Teleorman este unul puternic pentru liberali, care l-au mobilizat pe premierul Ludovic Orban în sensul unei vizite de lucru. De la prânz până spre seară, Orban va călători prin județ, marcând diverse investiții pe care le promite teleormănenilor. Potrivit programului oficial, acesta va ajunge în județ la ora 11.30, când va participa la inaugurarea unei grădinițe din localitatea Drăgănești Vlașca.

La ora 12.00 acesta va poposi la sensul giratoriu de la intrarea în Alexandria, unde va discuta despre lărgirea drumului care leagă Teleormanul de București. Ulterior, Orban și echipa lui vor face o vizită la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria, pentru a discuta despre investiția într-un nou corp pentru spitalul județean, investiție finanțată prin CNI.

Orban va merge și la Facultatea Valahia, unde va discuta despre o investiție în infrastructura rutieră DN 52 Alexandria-Turnu Măgurele și va încheia programul de vizite la Turnu Măgurele.

Acolo va face o nouă vizită de lucru la fabrica de confecții SC Imperial SA Turnu Măgurele, după care va merge în port, pentru a discuta despre o nouă investiție de modernizare a acestuia, finanțată prin CNI.

sursa: liberinteleorman.ro

Comentarii (14) Adaugă comentariu
Catalin Manzatu. pe 02 Septembrie 2020, 16:24
#14
Falsului ilie de la scularie.....
In titlul articolului scrie:...PROIECTE DE IMPORTANTA MAJORA...CARE SUNT ACELEA?
Floricel pe 02 Septembrie 2020, 12:48
#13
Da 51%
După reasezarea "spumei", Simionescu, frații șmecherie, Victor țigani si altii care au fost ieri sa i-a lumina in port; după vizita lui Orban de ieri sunt sanse mari sa castige Cracea.
Nebunu' din coceni pe 02 Septembrie 2020, 10:24
#12
Floricele, fii coerent
Floricele, ori ești sigur, ori crezi că bou-belții va ieși primar? Că nu ești coerent deloc.
Floricel2 pe 01 Septembrie 2020, 21:03
#11
Pt#8
Si noi rămânem tot ca prostii!!!
PSD-PNL -USR pe 01 Septembrie 2020, 20:57
#10
Aplicație și caracter
Dacă Petre de la teldrum și Mihai (bilețel) nu erau prostiti și fraieriți de dragne Ilie și Valentin acum Dragnea ar fi fost bașkanul (presdintele) României,iar PNL nu exista dar asa se întîmplă cu oamenii de încredere au virat la dreapta la fel ca simionescu (azotat +ciment la teldrum)
Asa pe 01 Septembrie 2020, 20:27
#9
Pnl=Psd
A venit si a fost la tricotaje. Si? A facut comanda de tricouri cu pnl? Penibil. Claudiu Crcea a favut repde un tablou ch un port si crede ca portul ala este salvarea orasului?

Penibil. Va prostesc astia cum va pristit si PSD ul. Se rdea de Dragnea cand zicea de autostrada sau drum expres Buc*resti-Alexandria. Na poftim ca veni Sica si acum este viabil. Acest tip de campanie duce la castigarea alegerilor imsa dupa ceva vreme duce si la pierderea lor rau si asta pt ca mint si nu vor face nimic.
Floricel pe 01 Septembrie 2020, 19:16
#8
Da
"Zarurile au fost aruncate"!

Iese Cracea sigur, cred.

As fi tare c*rios sa vad șobolanii de lângă Danut unde vor alerga!? Îi vor primii, liberalii??????cred ca da, din pacate....
Mos Ion Roata. pe 01 Septembrie 2020, 19:14
#7
Minunea lumii, taica!
Dl. Prim ministru soseste in judet la 11,30 si pana seara va face cateva vizite de lucru in locatii situate la distanta unele de altele. La fiecare va sta de vorba cu oamenii si asta cere timp. Chiar daca deplasarea s-ar face prin teleportare si tot nu i-ar ajunge timpul! O posibila solutie=explicatie ar fi ca el sa mai fie insotit de cateva sosii, cate una pentru fiecare locatie, iar "originalu" autentic sa stea la un whisky cu candidatii la cumetrii. Asteptam cu nerabdare un reportaj post vizita.
Gigea pe 01 Septembrie 2020, 18:44
#6
Se misca roata
Mai in glumă, mai in serios, ceva se misca si in zona noastră. Doamne ajuta!
Simionescu dfp pe 01 Septembrie 2020, 17:50
#5
Sica
Orbán i-a adus valiza pe care a pierdut-o intenționat nicoleta și PP și i-a dat-o lui simionescu siacesta o va duce u de unde a plecat.
THE CRAZY FROM COBS. pe 01 Septembrie 2020, 13:55
#4
Surprize, surprize...
Principalul scop al acestei vizite este acela de a fixa amplasamentul viitoarei fabrici de anvelope Pirelli.Incepand cu data de 01 octombrie se infiinteaza 4 clase profesionale si una de maistri pentru meserii specifice. Inscrierile si conditiile cerute se vor afisa si vor incepe pe 14 septembrie. Nu se vor percepe taxe si nu se admit "pile" si influente politice. Vom reveni.
Florica pe 01 Septembrie 2020, 13:40
#3
Da
Lasă că e bine, poate o sa fie mai bine cu ăștia!
Simionescu pe 01 Septembrie 2020, 12:56
#2
Intreb ca prostu
Ce va face Sică in port, se va da cu ski jetul ?

Mamă, se vezi ce întrecere fac cu el, o sami aduc si vreo 2 căprioare...
Dănuț cuclea zis koyu pe 01 Septembrie 2020, 12:10
#1
Sclavii lui dragnea
Acum e momentul, băi, simionescule, să îl plimbi pe șică, puțin,cu ATV ul și cu ski jetul ! Și aura atheneu cu gelu gruia să se lege cu lanțuri în față la primărie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.