Scandalul Pirelli. Tupeu si bataie de joc - Danut Cuclea crede ca toti suntem electorat PSD.

27 August 2020 | 4595 vizualizări | 29 comentarii
Pirelli
Pirelli

Pe pagina Facebook a Primariei Turnu Magurele e publicata o corespondenta din anul 2016 cu fabrica din Slatina. A mai fost aratata aceasta hartie. Tot orasul stie ca Pirelli a venit sa deschida o fabrica la Turnu Magurele, numai Danut Cuclea vrea sa ne faca sa credem ca nu a fost asa.

"Nu iese fum fara foc" - este o lege nescrisa care nu minte sau nu da gres.  Toata lumea stie ca aici au functionat doar afacerile agreate de familia Dragnea. Nici dupa ce au iesit o parte din smecherii la lumina si Dragnea e la puscarie, Cuclea are tupeul sa spuna ca nu este asa. Teldrumul e al lui Dragnea? Belina a fost? Primaria Turnu Magurele ne spune ca nu este asa si poate chiar sa ceara o hartie pe care sa ne-o prezinta ca dovada sau ca prosteala. Ce stie toata lumea sau nu iese fum fara foc. Teldrum avea actiuni la purtator, iar acestea erau in posesia lui Dragnea.  Asa si cu Pirelli, au venit la Turnu si au stat de vorba cu administratia locala.

De unde stiau turnenii daca din Primarie nu spunea cineva. Hartia a fost obtinuta cand PSD era la Guvernare, iar fabrica nu trebuie sa aiba probleme. La Slatina muncesc 5 mii de olteni in fabrica Pirelli si altele pe langa aceasta, iar la noi au plecat 5 mii de turneni. 

Comentarii (29) Adaugă comentariu
Nebunu' din coceni pe 02 Septembrie 2020, 10:34
#29
Lui Ilie Sculament
Auzi băi blenoragie orală, dacă nu știi nimic despre subiect, taci! Fă ciocul mic, nu te mai băga în seamă ca proasta în zi de bâlci! Dacă ți-ai fi folosit neuronii, ai fi aflat că nu am spus niciodată că primarul are atribuțiile alea, ci poate da facilități unui investitor. Este altă gâscă în altă traistă, dar cum tu ești ... asfalt, n-ai cum să te dumirești de cum stă treaba. Stai parcat amice, că ești praf!
Unu pe 30 August 2020, 22:17
#28
Prosti ati fos
P.S. Si de Sergiu vai mama lui. Un increzut care se crede integru. Sa o spuna cui vrea el. Au fost cateva persoane care au fugit de langa el

mancand pamantul. Este un puriu cu hormonii crescuti si cu idei nastrusnice.
Unu pe 30 August 2020, 22:15
#27
Prosti ati fost
Si tot prosti sunteti si asa veti muri in frunte cu Cuclea si cu Crcacea.

1. Pai ce ma doar Pireli zici ca este pe lumea asta. Daca facea si Cuclea un parc industrial veneau si alte firme. Loc*ri de munca sa se faca si nu conteaza ca este Pireli sau Durex.

2. Cracea asta se crede un zeu in afaceri. Il putem numi in cel mai bun caz un negustor. Are o firma care vinde capsunile cu 35 de ron kg. Si cu toate astea a vandut in Banciu de a rupt. Are Turneanu bani.

Si uite asa pierde omul simplu. Cu astia 2 distrusi. Cel mai grav lucru al celor 2 personaje este faltul ca nu au facut scoli bune. Au terminat niste facultati te miri pe unde. Si atunci ce mai vreti, voi sdtia din Turnu? Ei nu pot avea o discutie mai in profunzime despre nimic. Sictir.
Victor pe 30 August 2020, 21:23
#26
Involuție...
Asta e situația, nu avem variantă electorală. În acest oraș, care trebuia să se învârtă după soare, nu s-a facut mai nimic. Tot ce s-a facut, s-a făcut pentru satisfacerea financiară a sponsorilor psd. Cuclea și-a luat salariul și a recompensat, pe banii noștrii, tot staful de campanie. Oamenii capabili sunt îndepărtați, intelectualii creduli, sunt folosiți în campanie, pentru înduioșarea electoratului, apoi sunt îndepărtați cu brutalitate. Suntem condamnați sa fim administrați de cel mai incapabil primar de până acum. ACESTA ESTE TRISTUL ADEVĂR! DEGEABA MERG EU SĂ VOTEZ DACĂ MULȚI VOR STA ÎN CASĂ ȘI VOR COMENTA! Să vină Cracea să vedem ce face. Eu sunt sigur că acest individ urmărește altceva, în niciun caz nu vrea primar! Ce poți spune când acest Cracea se întâlnește pe ascuns cu Dragnea junior? De ce?... Sloganul cu "pututul", din spotul de campanie, sună cam urât, dacă înlocuiți litera P cu F...
ILIE DE LA SCULARIE. pe 30 August 2020, 08:08
#25
Unui cretin numit sorin.
Bai javra retardata mintal: daca insultele tale se numesc argumente, atunci nu mai este nici o speranta pentru aceasta tara! Tu cred ca esti clona boului #1 care nu stie decat cateva zeci de cuvinte din limba romana pe care le repeta la nesfarsit. Auziti, dragi tovarosi si nas' Floreo, tot orasul stie. Ce stie ba? Ca puscarias se scrie cu P si cioroi cu C? Atunci cum se scrie corect: p***da ma-ti, sau PIZDA MA-TI? Zici ca ai lucrat in Primarie si ca ai plecat din tara. In care Primarie ai lucrat si in ce tara ai plecat, in Coreea de Nord? Mafiotul si idiotul care a lucrat in Primarie a plecat la cimitir, via PNL. In acest oras toate se faceau numai cu aprobarea lui Dragnea si Mohanu? Inseamna ca afacerile infloritoare a le lui Cracea,Ion Codrea, Tanasa etc.s-au aprobat numai pe baza de comision?Si inca ceva: eu nu sunt ilie de la scularie, ci ILIE DE LA SCULARIE, adica alta pesoana.

P.S. pentru Redactie: mai terminati-o dracului cu gogorita Pirelli, n-a fost nici o vorba!
Sorin pe 29 August 2020, 21:30
#24
Pentru "Prostul de Serviciu" autointitulat "ilie de la sculărie"
Omule, tu ori chiar ești Prost/Retardat ori faci pe Prostul .....

Cioroiul de Mohanu sau nimeni din Teleorman nu putea să miște un deget fără "aprobarea" lui Dragnea (ți-o spun eu care am lucrat în primărie dar am plecat de mult din țară)

Faptul că Turnu Măgurele/Teleorman este vai de mama lui este din cauza Hoților de la PSD pentru că au vrut să fie săracă să o poată controla mai ușor iar prin "pomeni electorale" să obțină mai ușor voturi !

PRROSTIA e soră bună cu SĂRĂCIA !

"Dormiți liniștiți" căci PSD veghează (fură) pentru voi .....
ILIE DE LA SCULARIE. pe 29 August 2020, 17:03
#23
Lui #22&Co;.
Esti nebun,a-micule!Tu(si alti idioti)poti sa ne spui si noua IN CARE LEGE SE STIPULEAZA CA PRIMARUL SI FDRAGNEA AVEAU CALITATEA SA APROBE ASEMENEA INVESTITII? (mentionaza numarul legii, anul, M.O. in care a fost publicata si reda textul respectiv). Cum, poti sa afirmi, mai cap de primus, ca se putea pretinde un comision de 70%??? Ha,ha,ha cat e Basescu de mistocar si n-ar putea sa faca o asemenea afirmatie! Asta este o chestie. Alta, mai concreta: ai idee despre ce calificari era nevoie in procesul de productie?( ma refer numai la personalul tehnic).Da un numar(fara nume)de somericu inalta calificare In oras nu mai exista oameni calificati pentru Combinat,sau pentru reparat electrocasnice,daca se arde un senzor de la iluminatul de pe casa scarii, nu are cine sa-l repare sau sa-l inlocuiasca. La noi nu gasesti amatori pentru a lucra la o fabrica de elstice pentru chiloti sau pentru prastii si,dupa voi, e plin targul de specialisti someri in fabricat anvelope. Vai de mama voastra!
Niciodată PSD pe 29 August 2020, 10:01
#22
O țară-ntreagă distrusă de PSD
Indiferent de rezultatul alegerilor,în mintea multora dintre cetățeni,PSD e istorie.Dar,din păcate,o istorie neagră cu pete ce vor rămâne pentru totdeauna în memoria noastă.Iar eticheta de partid hoț și distrugător,cu conducători proști și incapabili de ceva bun,nu va dispărea NICIODATĂ!Așa este domnilor judecători,polițiști și politicieni?!Că și voi ați pus bine umărul la nenorocirea acestei tări.
Ciolacu pe 28 August 2020, 21:39
#21
PSD istorie sau victorie
Dacă cilacu schimba garda lui Dragnea (Olguța,stanescu,gtlrindeanu,)cistiga totul pe linie (victorie),inacest caz cu menținerea acestora va fi istorie.(a știut simionescu de ce a plecat la liberali,dar amintirile din biroul lui Dragnea și fiscuci îl vot chinui.)
THE CRAZY FROM COBS. pe 28 August 2020, 16:14
#20
Unora care se lauda ca sunt nebuni din coceni.
Constat ca uneori puteti emite si idei realiste, dovedind ca nu sunteti trambitasi de la "Radio sant" Daca ati citi cu mai multa atentie si postarile altor CETATENI poate in acest oras s-ar inchega un grup serios si puternic de oameni capabili sa-i trezeasca pe cetatenii din somnul ratiunii.In primul rand trebuie abandonate teoriile simpliste si prostesti cu partide si cativa politruci gen Dragnea, despre care si acum se vorbeste ca sunt sngurii vinovati, cand este practic mort din punct de vedere politic. Ce-ar fi, dragi prieteni democrati, spiritisti europenisti si euroatlantisti sa va treziti cu el ca se va inscrie in PNL sau in USL dupa ce va iesi din puscarie, asa cum constat cu stupoare ca au procedat alde Simionescu si multi primari+consilieri PSD-isti care, mirosind ca nu vor mai fi sustinuti pentru un nou mandat, s-au trezit brusc liberali!Aici provoaca o mare uimire faptul ca organizatiile PNL in care au aterizat nu au avut oameni capabili sa poata candida?De Cracea ce zici?
Pt pe 28 August 2020, 11:34
#19
Cracea
Iar te aberezi. Nu a vrut sa vina Pirelli. Este vrajeala. La slatina au acolo aproape mai multi furnizori si o plaja mai mare de recrutare. Restul este vrajeala. Ramai la turnatul de beton in c*rtea bisericilor. Apropo are autorizatie de constructie acolo? Ca altfel iar tipi ca iti fac astia doaar penal
Nebunu' din coceni pe 28 August 2020, 09:24
#18
Lui # 16
Auzi măi deșteptule, știi ce presupune transformarea unui port de descărcare-încărcare specific unui combinat chimic într-unul tip terminal? Dacă nu știi, nu mai lătra aiurea. Ar însemna ca toate greiferele alea să fie transformate în macarale tip pod rulant pentru containere. Asta în primul rând. Apoi trebuie să ai teren de stocare, cu toate facilitățile - șosele, cale ferată, c*rent, apă, gaz. Pentru că mărfurile circulă și cu trenul sau camionul, nu numai cu vaporul. Pe urmă, de unde iei forța de muncă? Și aia calificată? La Turnu, un oraș depop**at? Băi, ești nebun?

P.S. Din câte se poate observa, Ciuma Roșie a cam început să facă icter. PNL a cam început să devină aspirator de primari PSD, mulți dintre ei cu probleme penale.
Columbarul pe 27 August 2020, 20:42
#17
1997 sacosa
Simionescu dacă s-ar trezi Emil LUngu din mormint și va auzi ca ai trecut la liberali îți V-a da cu sacoșa și geanta in cap,cu,care te-atrimis Dragnea la el .
Punem pariu ??? pe 27 August 2020, 18:00
#16
La cât de Proastă e Lumea din Turnu, tot Ciuma Roșie va câștiga
Firma Pirelli voia să deschidă o Fabrică la Turnu deoarece aveau toate condițiile necesare:

#1 Transportul maritim: Dunărea izvorăște din Munții Pădurea Neagră/Germania și traversează 10 țari și 4 Capitale: Viena, Bratislava, Budapesta și Belgrad

#2 Forță de muncă existentă

#3 Exportul Produselor în Străinătate prin intermediul transportului maritim



Dragnea și fostul primar, Cioroiul de Mohanu nu au vrut să le dea apropare deoarece aveau tot interesul să mențină zona săracă ca să plătească salarii de mizerie la Asociația sa, la Complexul se Porci de la Salcia etc.
Nebunu' din coceni pe 27 August 2020, 16:12
#15
lui .
Punctule, ești praf. Tu măcar ai procesat ceea ceam postat? Ce putea oferi în plus Turnu față de Slatina? Are Turnu măcar o centură completă? Ca să nu mai vorbim de cale ferată, Port, etc. Nu a putut oferi nimic! Abia pentru asta PSD este vinovat, nu că a cerut Dragnea șpagă. Dac-o făcea (și sunt convins că tipul este destul de versat să n-o facă cu un gigant ca Pirelli) era pielea p ..lii pentru toată lumea.
Columbarul pe 27 August 2020, 14:51
#14
Site-ul trădător
Nu fiți neserioși dați toate postările ,acum sunteți. Frați cu simionescu și Valentin Dragnea,iar ieri ii distrugeai in comentarii.

Pe. Mihai putineanu cind îl faceți liberal la fel ca simionescu.
C.Tudor pe 27 August 2020, 14:43
#13
Pt C Radulescu
Ia puțin mai multa muița si tu și Coiu!
..... pe 27 August 2020, 13:40
#12
Holera roșie
Tine vrajeala la electoratul lor așa cum i-a catalogat Dancu, FĂRĂ STUDII =PROȘTI!
cocolino pe 27 August 2020, 12:50
#11
mint
psd a inceput sa minta continuu, ataca pe ceilalti candidati si sa lauda cu realizari mincinoase, niste hoti
.. pe 27 August 2020, 12:44
#10
..
Fac apel la tot tineretul din oraș si la parintii lor să iasă la vot sa scapam de CIUMA ROSIE în frunte cu DRACNEA,poate asa vom reuși să ținem copii lângă părinți.Poate se vor crea loc*ri de munca si pentru tineretul care nu aparține ciumei rosii.
. pe 27 August 2020, 12:35
#9
.
Cat tupeu poti avea să minți în așa hal???Fabrica trebuia să fie aici,în Turnu,dar je**sii ăștia ordinari de PSD-isti nu au vrut că cetățenii acestui oraș și comunelelor invecinate să aibe un loc de munca,au dorit ca tineretul sa plece din oraș,să rămână pensionarii pt a-i vota.Nemernici!!!!
Nebunu' din coceni pe 27 August 2020, 12:08
#8
Continuare
În alt caz a cerut Dragnea procent. Poate nu știați, dar acum vreo 20 ani s-a forat la Botul Calului după apă de mare adâncime. Pe la vreo 120 metri sonda a scos apă termală și sulfuroasă cu aceeași calitate cu cele de la Călimănești, Căciulata, Olănești sau Govora. Eee, s-a aflat, s-a dus vorba-n sat, cum se spune, și a venit un austriac de origine română să facă un parteneriat public-privat cu Primăria, pentru niște centre de tratament, numai că gherțoiul cu mustață a cerut 70 % din afacere. Faptul că turnenii au votat și votează PSD îi face să-și merite soarta. În loc să se ducă la sute de kilometri la băi, puteau face doar unul. Asta e.
Florentin Radulescu pe 27 August 2020, 11:57
#7
Angajat PIRELLI Slatina
Bine ca au pus capac dezinfornarii. Ca fost angajat stiam lucrul asta. Pirelli a '' intrat''pe platforma industriala slatina prin prysmian, fosta componenta a grupului ca apoi sa vina si Cord unde erau parteneri cu alti producatori de anvelope. Nu stiu de unde isi imaginau toti susuitorii de la coltul blocului ca zona Turnu putea asigura cel putin forta de munca si nu ma refer doar la blue (acum sunt undeva la 4000 doar in pirelli.),. Era greu de adus personal calificat innslatina, daramite la turnu..... Si sa nu mai vorbim de restul infrastructura, acces cazare decenta
Nebunu' din coceni pe 27 August 2020, 11:55
#6
Postare de căcat
Fără să fiu avocatul Diavolului, dar postarea este de tot căcatul. Pirelli a venit într-adevăr în vizită de evaluare la Turnu, a vorbit cu toți, inclusiv cu Dragnea, dar chestia aia cu șpaga e aiureală. NU ceri șpagă de la un gigant ca Pirelli, altfel ești zero. Te știe tot mapamondul. Faptul că s-a dus la Slatina lui Vâlcov, este un argument care desființează aiureala asta. Ce, Vâlcov nu putea cere șpagă, numai Dragnea avea voie să ceară șpagă? Hai să fim serioși! Pirelli n-a venit aici fiindcă nu avea infrastructura necesară. Degeaba ai portul dacă nu ai șosele strategice, ca să nu stai cu orele în trafic, după tractoare sau căruțe. Degeaba ai portul dacă trenul face 2 ore până la Roșiori, din cauza căii ferate distruse. A, că PSD nu a făcut nimic în acest sens, da! Sunt responsabili pentru că Pirelli nu a venit la Turnu. Dar nu pentru aiureala cu șpaga aia. Terminați cu tâmpeniile!
Cornel Tudor pe 27 August 2020, 11:30
#5
Primar
Cînd îi iei titlul de asa zis cetățean de onoare puscariasului Dragnea,atunci o cred si pe asta cu Pirelli ! Ce zici ai c*raj ?
Nemo pe 27 August 2020, 11:04
#4
Ptr. Cea mai tare administrație a orașului mai bine zis catun
Să zicem cu Pirelli ca e asa cum ziceți voi dar în atâția ani nu au mai fost și alte firme care au vrut sa facă aici ceva și ia-ți gonit, scârbelor a-ți depop**at orașul de tot să rămâneți numai voi sa va saturati de furat.
Gogu pe 27 August 2020, 09:48
#3
propaganda ieftina
Minciuna si disperarea sumt armele hotilor din Psd condusi de Cuclea la Tr Mag! Cit de prosti ne cred ei? Oare acesti distrugatori de oameni au constinta? Cuclea e paralel cu tot din oras. El este condus de sforarul Cone! Multi investitori au fost goniti din oras!
S**** pe 27 August 2020, 09:44
#2
PSD,partidul NIMIC,partid de hoți
Purtătorul de cuvânt al primarului incapabil și hoț,nu este nimeni altul decât alt incapabil și hoț numit Cone.Acest prost,rostogolește minciuna cu PIRELLI și încearcă să convingă pe cei ce îl întrebă sau nu,de faptul că acestă poveste NU este adevărată,și că investitorii nici măcar nu ar fi dorit să vină la Turnu Măgurele,și totul e o minciună.Numai că,faptul că orașul nu s-a dezvoltat,șomajul a crescut,oamenii au plecat și sărăcia a crescut fantastic,nu mai e o minciună,ci un trist adevăr.Pentru toate astea cu ce minciuni mai vin în campanie,că ne-am săturat de prosteala asta făcută de o gașcă de neisprăviți.
Anti-PSD Ciuma Roșie pe 27 August 2020, 08:35
#1
Dragnea & Cioroiul de fost Mohanu nu le-au dat Aprobarea
Tot orașul știe că Pușcăriașul Dragnea și Cioroiul de Mohanu nu le-au dat aprobarea
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.