Video Sergiu Iordan, candidatul USR PLUS la presedintia Consiliului Judetean Teleorman, vorbeste despre coruptie si valizele romanilor.

23 August 2020, 00:19 | 5668 vizualizări | 23 comentarii
Car Universal
Sergiu Iordan
Uite asa imi voi petrece eu duminica seara, vrei sa fii alaturi de mine? Duminica, 23 august, ora 19:00. Interviul video cu Sergiu Iordan poate fi urmarit pe paginile Facebook USR Turnu Magurele, USR Zimnicea, USR Teleorman. Mai jos pentru video.
Citeşte şi
Comentarii (23) Adaugă comentariu
Dan pe 29 August 2020, 19:01
#23
zombi
Iesiti la vot si votati partidele cele mici..daca vreti schimbare...
Victor pe 27 August 2020, 16:33
#22
Evoluție, involuție...,
Domnule Malin, ați pus punctul pe i.

Asta e situația, nu avem variantă electorală. În acest oraș, care trebuia să se învârtă după soare, oraș marginalizat pe nedrept, prin asocierea cu numele Dragnea, nu s-a facut mai nimic. Tot ce s-a facut, s-a făcut pentru satisfacerea financiară a sponsorilor psd. Cuclea n-a făcut nimic! Si-a luat salariul și a recompenat, pe banii noștrii, tot staful de campanie. Oamenii capabili sunt îndepărtați din proiectele acestor bandiți. Intelectualii creduli, sunt folosiți în campanie, pentru înduioșarea electoratului, apoi sunt îndepărtați cu brutalitate. Suntem condamnați sa fim administrați de cel mai incapabil primar de până acum. ACESTA ESTE TRUSTUL ADEVĂR! DEGEABA MERG EU SĂ VOTEZ DACĂ MULȚI VOR STA ÎN CASĂ ȘI VOR COMENTA! Să vină Cracea să vedem ce face. Eu sunt sigur că acest individ urmărește altceva, în niciun caz nu vrea primar!
Malin. pe 27 August 2020, 13:51
#21
Inca un argument...
Ca dl Cracea se bazeaza pe intelectuali este o minciuna gogonata! Pentru a va convinge comparati echipa politica pe care a preluat-o de la dl Ion Codrea cu actuala echipa si veti vedea cati oameni seriosi, capabili, cu studii superioare au fost fortati sa se dea la o parte, fiindu-i teama ca ii ameninta pozitia acaparata. Nu le dau numele stiind ca vor sari la gatul lor niste javre paduchioase. El l-a "achizitionat" drept sfetnic principal pe tembelul Sorin Duma, fost turnator la Sec*ritate si la CIC si la TMUCB. Dl Cracea nu a reusit sa termine facultatea de constructii, fiind exmaticulat. Ca sa fie totusi licentiat si-a aranjat o diploma la fac. Biotera, cu sediul pe planeta Marte. La asociatia agricola s-a remarcat prin jecmanirea proprietarilor. In incheiere fac inca o data precizarea ca daca va castiga din nou dl Cuclea, aceasta se va datora in buna masura faptului ca ceilalti candidati ii sunt iferiori din toate punctele de vedere, mai ales, intelectual, politic, moral si civic.
Corleone pe 26 August 2020, 23:01
#20
hai pesedeul
bagati repede intoxicare firati ai dracu de comunisti
Malin. pe 26 August 2020, 17:35
#19
Dle Victor.
Sper ca nu te vei supara, ca altii, daca imi voi spune si eu parerea-parere care se bazeaza pe realitati, nu pe inchipuiri. - O explicatie a probabilitatii ca tot dl Cuclea sa castige este aceea CA EL ESTE UN OM CUNOSCUT DE CATRE MAJORITATEA CETATENILOR, CU BUNE SI CU MINUSURI (DESTULE!) SI A STAT DE VORBA CU MULTI OAMENI. EL A VENIT DINTR-O UNITATE DE PRODUCTIE GREA, UNDE NU S-A FACUT DE RAS. CAT A LUCRAT ACOLO, SUB CONDUCEREA DLUI ING, BICIU-FOST SENATOR-OAMENII SI-AU LUAT BANII SI FABRICA A FUNCTIONAT.-DESI A IMBATRANIT CANDIDAND, DL CRACEA ESTE PUTIN CUNOSCUT IN ORAS, EVITA DISCUTIILE SERIOASE CU OAMENII, IN CONSILIUL LOCAL FACE FIGURATIE, SE ZICE CA STA IN BUCURESTI, NU A AVUT NICI UN PROIECT. I-A INDEPARTAT PE TOTI CEI CARE II SUNT SUPERIORI. CUM DRACUL SA SE BAZEZE PE INTELECTUALI, TIGANII DE PE MAGURELE SUNT INTELECTUALI?! AFACEREA DUBIOASA CU IOAN NICULAIE L-A INGROPAT DEFINITIV. -DL SERGIU IORDAN ESTE O NULITATE SI NECINSTIT.(NU-L CUNOSC, ASTA O SPUN CEI CARE IL CUNOSC BINE)
Victor pe 26 August 2020, 15:39
#18
Evoluție, involuție...
Domnule Iordan, revin...

Cu regret vă anunț că tot Piticul va ieși primar. De ce? Nu merită, tocmai d-aia! Masa de vot psd este mai mare decât pnl... Crăcea defilează cu intelectuali, degeaba! Dumneata defilezi singur... Toți rromi sunt de partea lui Dănuț. Deci, dacă la vot vin 10 rromi și 9 intelectuali, iese Danuț primar! Așa-i la alegerile dintr-un singur tur. Multă sănătate, cărțile sunt deja făcute... Îmi pare rău! Nu există alternativă electorală...
Nelu de la stână pe 26 August 2020, 07:17
#17
Lui Herr-Mann
Unii proști cu premeditare ca tine nu pricep nimic din bâlciul politic local. Hai să-ți explic băi cap de muscă, legătura ocultă între PNL și USR, și mai ales între Sergiu Iordan și Claudiu Crăcea. Sergiu Iordan nu mai candidează la Primărie pentru că s-a înțeles cu Crăcea să-l susțină la Consiliul Județean, iar electoratul USR să-l susțină pe Crăcea la Primărie. Nu te-ai prins de ce Crăcea este singur pe banner, ca și Pârvulescu? Pentru că înțelegerea Crăcea-Iordan s-a făcut fără acordul celor de la Alexandria. Vezi băi pleampă de ce trebuie să știi mai mult Decât o ecuație de gradul doi pentru a vedea pe unde se pișă găina? Sergiu Iordan m-a convins. E zero, la fel ca și Crăcea, și la fel ca tine. Nulități cu pretenție de mari scule. Băi Liviu Olteanu (că tu ești idiotul care se dă mare sculă pe basculă), ești varză. Ia-ți o pauză, ești obosit.
Malin. pe 25 August 2020, 16:08
#16
Alta sustinere.
Bafta delo delo!
Boss pe 25 August 2020, 10:32
#15
Lui Samsonite
Nu va este ma rusine? Va aberati cu asta al vostru zis Sergiu Samsonite ca vrea sa fac LOL . Sa faca ce? Acest Ganditor de la Turnu care a batut palma cu Cracea sa l sustina la CJ si asta sa se retraga de la Primarie sa ne zica si noua ce membrii are USR Plus la Turnu Magurele? Este un trecator prin politica Turneana cum este si Cracea. Doua epave tinere.
Herr-MAN. pe 25 August 2020, 07:48
#14
Lui Nelu de la stana #12.
Unii postaci mercenari nu intelegeti nimic. Din ce deduci tu ca eu sustin PNL ?? In loc sa pui asemenea intrebari tampite, nu era mai indicat si mai logic ca tu (sau pretendentul la mana cetatenilor) SA VII CU ARGUMENTE CREDIBILE SI SOLIDE IN FAVOAREA LUI SERGIU IORDAN? Cum, mama dracului, vrei sa votam un necunoscut, care in loc sa-si prezinte un CV serios, ne arata o poza?? Este un anunt matrimonial? Mai departe: am inteles ca nu vrea sa candideze pentru functia de Primar, dar din partea USR nu candideaza nimeni si nici pentru Consiliul local si nici pentru cel judetean? Alt aspect: cunosc si eu cativa sustinatori USR care isi pun ontrebarea DE CE Sergiu Iordan, CE-L INDREPTATESTE PE EL SA SE CREADA CEL MAI BUN, "CEL MAI TARE DIN PARCARE"?
Alin pe 24 August 2020, 21:30
#13
Sustinere
Mergi mai departe bafta.Nu mai asculta de răutățile la toți fraierii.
Nelu de la stână pe 24 August 2020, 16:44
#12
lui Herr-Mann
Explică asta, nu ecuația de gradul 2. Găsește un argument logic pentru a mă determina să votez PNL după ce vezi asta. La voi nu este prostie, este lichelism cu premeditare.

https://www.youtube.com/watch?v=ILBpHIvik2s
Herr-MAN. pe 24 August 2020, 14:07
#11
Lui Sergiu Iordan si pentru#4.
M-am lamurit, nu raspunzi la intrebari, pentru ca NU STII, NU AI NICI O VIZIUNEA, NICI O IDEE FEZABILA. Din cate se vorbesc si din ceea ce scrii (adica banuim ca tu scrii) dai dovada de un intelect de elev de clasa XI-a de la Lic, Sf. Haralambie sau Lic. David Praporgescu. Tu vorbesti de coruptie, cand visul tau este sa-l depasesti pe Dragnea. USR este noul partid marxist de nuanta trotchista.

-Cetatene#4: iar dai cu oistea-n gard ca iapa chioara!Sub noua porecla imi schimbasi si sexul. Ia mai du-te-n p**a mea de papagal 'telectual cult la cap!
Gogu de la APROZAR pe 24 August 2020, 08:31
#10
Lui # 4
Amice, dintr-un punct de vedere, ai dreptate, dar...și aici se termină dreptatea ta. De ce? Simplu!Uite, să luăm cazul de față: chiar crezi că la țară Sergiu sau Pârvulescu vor lua mare lucru? Hai să fim serioși! Chiar dacă primarul a trecut la liberali, țăranul va vota inerțial tot ce-a votat timp de 30 ani. Mai mult. primarul va fi găsit trădător, care s-a înhăitat cu ăia care taie pensii și salarii, etc, pentru că activiștii PSD nu vor sta cu mâinile în sân, și vor ieși la atac. Părerea mea este că liberalii s-au fript primind dezertorii de la PSD. Pe urmă, hai să fim serioși! USR nu are un program ploitic și administrațional coerent, la eui se merge pe mesaje populiste gen fără penali (cu toate că și la ei sunt destule schelete prin dulapuri). În ceea ce privește corectitudinea, ei bine pe mine Sergiu nu m-a convins deloc de modul în care și-a câștigat banii cu care a început afacerile prin oraș.
Ciocirlan,Florian,harabagiu pe 24 August 2020, 07:42
#9
Valiza generalilorsi a vasalilor
Sergiule,cu valiza ai fost manip**at sau faci parte din echipa de manip**are .scopul final al valizei era sa-îl albească pe Dragnea și sa -l pregătească pentru c*rsa prezidențială,și chiar avea șanse sa ajungă președintele României,dar s-au greșit documentele din valiza,s-au pus și altele decit cele legale.
Florin pe 23 August 2020, 22:35
#8
Perfect legal
Hai ca se poate Sergiule!!!!!!!!!

Multa bafta sa ai!!!!!!!
Aura A. pe 23 August 2020, 20:45
#7
universal
Tot universul din Turnu M se invarte dupa cum vedeti in jurul acestui Sergiu ratat cine naiba ne-a procopsit si cu asta ...
Sandu Mihai pe 23 August 2020, 19:35
#6
Răspuns pt George Sandulescu
PMP (chioru' de Băsescu), ALDE (Tăriceanu), Pro Romănia (papițoiu Ponta) reprezintă "Sateliți"/părtași ai Mafiei Grupului infracțional Organizat PSD !



Deci singura opțiune veritabilă de Vot pentru o Schimbare este USR-PLUS !
George Sandulescu. pe 23 August 2020, 17:44
#5
Sergiule.
Nu stiu daca ti-a mai spus cineva ca cei care te manipuleaza- RISE PROJECT- sunt tot o GASCA de crima organizata de santajisti care cer de la alti mafioti taxa de protectie ca sa nu-i demaste.Un caz notoriu a fost al retelei lui Dan Diaconescu,care infiintase si un partid politic- PPDD- cu care a obtinut in alegeri un scor insemnat si, dupa ce a fost demascat si bagat la puscarie D.D. s-a desumflat ca o basica plina cu hidrogen sulfurat. Nu inseamna ca hotul care fura de la alt hot a devenit un om cinstit!Eu sunt un om care doreste ca toti care fura de la stat,sau de la cetateni-inclusiv Liviu Dragnea- sa fie pedepsiti dupa Lege,iar prejudiciile sa fie recuperate.Insa si eu,la fel ca multi oameni cu ceva carte, observ ca desi Dragnea este acuzatIN MASSMEDIA de cele mai mari furturi,ESTE CONDAMNAT NUMAI PENTRU NISTE GAINARII,PE CARE LE FAC TOTI POLITICASTRII.Tu te crezi un Gingis Han al cinstei,dar te pui rau si cu PNL si cu PMP si cu PROROMANIA sicu ALDE. ATENTIE-PERICOLOSO SPORGERSI!
Adevărul pe 23 August 2020, 17:30
#4
Răspuns pentru "Victor"
Ba da "tovarășe", există alternativă electorală: Să iasă toată lumea la VOT sătulă de Sărăcia și de Bătaia de joc a PSD-ului și vei vedea cu toată armata de Ciori și de Țărănoi care voteză cu Ciuma Roșie pentru 1 L de ulei și 1 kg de Făină, tot nu va câștiga Cuclea un nou mandat !

Trebuie doar să se dorească " Schimbarea" și să se mobilizeze lumea la VOT împotriva Grupului infracțional Organizat numit PSD !



Apropo: Herr-Man = Liviu Olteanu care este de fapt AURA ATHENEU !



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii
Victor pe 23 August 2020, 14:57
#3
Evoluție, involuției...
Domnule Iordan,

Cu regret vă anunț că tot Piticul va ieși primar. De ce? Nu merită, tocmai d-aia! Masa de vot psd este mai mare decât pnl... Crăcea defilează cu intelectuali, degeaba! Dumneata defilezi singur... Toți rromi sunt de partea lui Dănuț. Deci, dacă la vot vin 10 rromi și 9 intelectuali, iese Danuț primar! Așa-i la alegerile dintr-un singur tur. Multă sănătate, cărțile sunt deja făcute... Îmi pare rău! Nu există alternativă electorală...
sergiulica pe 23 August 2020, 13:11
#2
si neamurille
Ne rade in nas impreuna cu serviciile lui. Are rude angajate pe acolo si il pun aia sa candideze. A gasit el valiza? A spus ca a primit o de la cineva a carei iddentitate nu o poate divulga. Pe bune? Sa spuna de la cine are acea valiza sau a primit de la aia cu grade pe ei? MINTE CUM RESPIRA.
Herr-MAN. pe 23 August 2020, 08:32
#1
Domnule Sergiu Iordan.
Vad ca vrei s-o iei pe urmele dezaxatului Dan Barna si nu faci bine.Inainte de a intra in politica,la pregatirea si varsta dtale, ar fi bine sa te apuci serios de sudiu si sa faci ceva util societatii in meseria pe care te lauzi ca o ai,dar nu dovedesti prin nimic ca o stapanesti. A fi inginer electronist si de telecomunicatii, fara nici o realizare si sa te ocupi cu comertul in care si-un ti**n analfabet e mai priceput ca dta, sa comercializezi plante medicinale(unii zic ca unele sunt etnobotanice!), este degradant!Vrei ca dintr-o data sa fii presedinte de Consiliu judetean, fara ca macar sa fi avut un stagiu de 4 ani in Consiliul local, denota ca esti mai ambitios ca Liviu Dragnea. Tinere ambitios, eu iti recomand ca sa-l studiezi temeinic pe Ion I.C. Bratianu, sa faci practica serioasa in productie, sa studiezi sociologia si, apoi, sa vezi daca mai vrei sa fii politician local,CU ATRIBUTII IN ADMINISTRATIE. NU CREZI CA AR FI MAI BINE SA CANDIDEZI DIRECT LA PARLAMENT?(ecuatia de gr2)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.