Unul dintre portarii echipei Turris Turnu Magurele e bolnav de Covid-19.

14 August 2020, 16:31 | 3577 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Turris Turnu Magurele.

Turris Turnu Măgurele a anunțat pe pagina oficială de Facebook ca o persoană din lotul echipei a fost testată pozitiv.  Jucătorii si staff-ul echipei  intră in izolare pentru patru zile. Din sursele Teresport.ro, Sebi Păun, portarul celor de la Turris ar fi contractat virusul Covid-19.

Asa arată comunicatul AFC Turris Oltul Turnu Măgurele 

#AFC Turris #Informare

Jucătorii și staff-ul echipei AFC, au efectuat o nouă testare COVID. Rezultatele au sosit astazi, o singura persoana a avut rezultatul pozitiv. Din acest motiv, tot lotul, staff-ul tehnic si medical intra in izolare pentru o perioada de patru zile, perioada la capatul careia urmeaza retestarea.

sursa: teresport.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
LIVIU OLTEANU. pe 20 August 2020, 14:26
#6
RUGAMINTE PENTRU REDACTIE.
AR FI FOARTE UTIL PENTRU COMUNITATE CA, DUPA JUDECAREA EVENTUALELOR CONTESTATII, SA PUBLICATI LISTELE CU CANDIDATII PENTRU FUNCTIILE DE PRIMAR, CONSILIERI LOCALI SI JUDETENI(NUMAI CANDIDATII DIN RAZA TURNU MAGURELE), PENTRU ALEGERILE LOCALE, PRECUM SI PROGRAMELE CU CARE SE PREZINTA.
Victor A-K3 pe 17 August 2020, 09:42
#5
Aaaa,ICS-ule,te ustură?!
Morțișorii mă-tii de rahat scriitor.Cu postarea asta nu ai făcut altceva decât să-ți etalezi întreaga știință și cultură,plină de argumente și lozinci.Dacă aveai ceva în tiuga aia ce ține loc de cap,sigur știai cine este și ce a făcut PSD dealungul timpului,în întreaga Românie.Hai,marș,mergi la stadion,tată de dobitoci ce ești,că acolo îți place ție!
ICS. pe 16 August 2020, 12:21
#4
Lui victor KK3, sau vak3
Ca de obicei, iar ai dat cu oistea-n gard ca un bou tembel (sotul vacii nebune).

-1- NU SUNT DIN PRIMARIE, N-AM TREABA CU PRIMARIA DECAT CA ORICARE CETATEAN CE-SI PLATESTE CONSTIINCIOS TAXELE SI IMPOZITELE. BENEFICIIND DE REDUCEREA LEGALA.

-2- NU SUNT VOTANT PSD (NICI NU STIU CE SEMNIFICA!), DAR ASTA NU INSEAMNA CA TREBUIE SA FIU DE ACORD CU IDIOTI (CA TINE, DE EXEMPLU) CARE NICI EI NU STIU CE VOR.

INCHEI RECITANDU-TI DOUA VERSURI DIN CANTECUL "CIULEANDRA" CARE INSOTEA JOCUL OMOLOG DE PE VREMEA "CANTARII ROMANIEI" :" IA MAI DU-TE-N PULA MEA, BANU' MARACINE!"
Victor A-K3 pe 15 August 2020, 09:56
#3
#2 Dobitoci sunt cei ce te-au adus pe lume
Da,într-un fel sunt și eu un dobitoc,dar numai pentru faptul că îți răspund.Măi,Sulescule,dobitoci sunt mult mai putini decât proști,hoți și aroganți.Și oricum,nu sunt atât de periculoși și toxici pentru societate.Dacă faci pe medicul ori sociologul,și nu poți trăi fără dobitoci,așa cum ne spui,marș în primărie,acolo îți vei satisface orice plăcere,și vei găsi tot ce-ți dorești.Și când spui că ar fi păcat fără dobitoci,te referi probabil la votanții PSD,nu?
IC Sulescu. pe 14 August 2020, 17:54
#2
Pentru "noi(adica voi) cei multi"
Sa intelegem ca nu va mai faceti bine?? Ar fi tare pacat, ce ne facem fara dobitoci?!
Noi,cei mulți pe 14 August 2020, 17:20
#1
Toate trec,e tânăr
Nu-i bai,se face bine.E mai grav când ești prost,arogant și hot ca Cuclea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.