Alianța USR PLUS este prima formațiune politică națională din România care strânge semnături ONLINE printr-un mecanism aprobat de Autoritatea Electorală Permanentă.

05 August 2020, 20:47 | 2554 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
USR-PLUS

Dragi prieteni,

De astăzi, Alianța USR PLUS este prima formațiune politică națională din România care strânge semnături ONLINE printr-un mecanism aprobat de Autoritatea Electorală Permanentă.

https://semnaturi.asociatia-g2.ro/locale-2020/usrplus/

Noi am strâns mereu semnăturile pe bune. În fiecare campanie, am ieșit în stradă, am stat la cort, am strâns semnături în piețe, în parcuri, la gurile de metrou și în stațiile de autobuz.

Dar anul acesta, pandemia cu care ne confruntăm ne obligă pe toți să luăm măsuri de protecție și chiar să păstrăm distanța față de cei de al căror sprijinim avem nevoie. Trebuie să avem grijă unii de ceilalți.

De aceea am implementat o soluție prin care poți semna online pentru candidații noștri. Fără hârtii și fără bătaie de cap.

Este foarte simplu. Intri pe usrplus.ro, apeși pe „Semnează online”, selectezi localitatea în care ai domiciliul și urmărești pașii de acolo. Nu mai trebuie să descarci formular, să completezi liste sau să faci drumuri prin oraș. Și mai important decât orice, poți semna fără să-ți pui în pericol sănătatea.

Dacă ai semnat deja pentru noi pe hârtie, îți mulțumim și te rugăm să dai acest mesaj mai departe către prietenii tăi care nu au apucat încă să semneze. Au mai rămas 14 zile până la înscrierea candidaților și fiecare semnătură contează enorm pentru noi.

Semnătură cu semnătură, schimbăm România.

Echipa Alianței USR PLUS

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
Un c*rios. pe 11 August 2020, 18:10
#20
Care-i situatia?
Cand se fac asemenea actiuni, se obisnuieste sa se afiseze si situatia la momentu respectiv. Pentru voi cate zeci de mii de persoane au votat?
JURISTUL. pe 10 August 2020, 17:57
#19
Bai, radule.
Du-te-n p***da matii de lepadatura analfabeta! Daca nu esti in stare sa dai o replica, argumentand cu prevederi legale, taci in ma-ta de bou!
Radu pe 10 August 2020, 14:15
#18
pe jurist
fratiuer, daca esti prost, taci dracu si nu te mai da rotund, tu esti si prost si hot...pesedel
Juristul. pe 10 August 2020, 07:36
#17
Procedeu ilegal.
Aceasta smecherie marca USR reprezinta, in fond, un fel de vot la vedere, prin corespondenta, ceea ce este neconstitutional si, ca atare,ilegal. CAND TE DUCI LA VOTARE PREZINTI CARTEA DE IDENTITATE PENTRU VERIFICARE SI PRIMESTI UN BULETIN DE VOT PE CARE PUI STAMPILA UNDE DORESTI, FARA SA TE VADA NIMENI! PRIN METODA PROPUSA DE VOI SUNTEM OBLIGATI SA STIE TOATA LUMEA CE-AM VOTAT! Voi credeti ca s-a intalnit hotul cu prostul?
Popa șapcă pe 07 August 2020, 23:16
#16
...............pentru#15
Pete pitis și putineanu au fost dezinformati și apoi complici cu Ilie dragne CIT și Elena și șoferul analfabet gabriel Tianu iar Dragnea ulterior l-stradal pe domnul general Coldea
Sculeru kft pe 07 August 2020, 19:44
#15
Livacche
Dacă Petre pitis și Mihai putineanu ar fi făcut ce trebuie in ani 2014(August) și 2017 la semnalele lui consilierului de taina l

Al

Lui Liviu privind activitatea fiului sau și al lui Ilie dragne acum Dragnea era bașkanul (președintele )României in locul neamtului,
Pentry pe 07 August 2020, 19:00
#14
Z-MAN
Ca fapt divers, mergi la plafarul lui Sergiu asta si cumoara ceva. De maxim 15 ron. Vei vedea ca nu iti da bon fiscal. Oare de ce? Sa ne spuna el.
Z-MAN pe 07 August 2020, 17:37
#13
Este atat de greu sa va prezentati?
Cetatenii nu mai vor sa voteze "ca primarii", ci doresc cu tot dinadinsul sa stie "eu cu cine votez?" Dvs cei care va bateti cu caramida in piept ca vrei sa salvati Romania sunteti aidoma ingerilor pe care nu i-a vazut nimeni niciodata, dar care vegheaza asupra oamenilor si-i apara de rele. Hai s-o luam mai concret si metodic. Daca pe Cuclea il cunosc destui oameni si de pe vremea cand lucra in productie si ca primar, daca de Cracea se stie ceva de cand avea o asociatie agricola (de cand a fost si este consilier foarate putine!), de asemenea pe Georgica Paunescu si pe Manea Tudor stii de unde sa-i iei si daca doresti sa vorbesti cu ei stii unde-i gasesti,; la fel pe multi consilieri din echipele lor, despre Sergiu Iordan ce stim? NIMIC! Iar despre echipierii lui, nici macar atat! Despre programul lor de "guvernare" ce sa discutam, atata timp cat,probabil,NICI NU EXISTA! Din balivernele lui #8 ce mama dracului sa intelegem? Numai injuraturi la adresa celor de la putere, nu-i program!
GICA. pe 06 August 2020, 19:51
#12
Fara smecherii.
Am accesat site-ul cu formularul din dorinta sincera de a vedea ce doreste si ce ofera acest "ghiveci politic". Am urmatorele observatii:

-Acest mecanism ONLINE NU constituie nici o noutate si NU este necesara nici aprobare pentru a-l folosi;

-Nu se prezinta nici un program cat de cat serios, credibil si acceptabil pe care sa-l poti analiza in profunzime. Un asemenea program trebuie sa contina multe masuri economice care necesita fonduri si trebuie indicata sursa de finantare

- In afara de Sergiu Iordan, care spunea ca nu candideaza la Primar, dar acum se vrea presedinte de CJ nu ni se prezinta nici un alt "jucator";

-Mai, dragii mei de legalistii, voi nu stiti ca nu aveti voie sa cereti copii de pe cartea de identitate? Acestea pot fi folosite de niste hoti si ne putem trezi cu conturile din banci "spalate", sau cu imprumuteri la banci de care sa aflam deabea cand vom fi chemati in instanta.Un sfat: Amenajati-va un sediu si nu va faceti probleme, cine va vrea va veni si se va proteja
PNL=PSD (aceeași mizerie) pe 06 August 2020, 18:08
#11
Dragnea ne-a făcut de rușine în toată România
Oameni buni, trebuie să ieșim neapărat la VOT ! Dragnea ne-a făcut de rușine în toată țara !

În 2018 am fost la munte și mi-am găsit mașina cu oglinzile rupte, oriunde vă duceți în România și văd numere de TR (teleorman) toată lumea te înjură din cauza PSD (Dragnea, Dăncilă, Carmen Dan)

IEȘIȚI LA VOT ȘI VOTAȚI ÎMPOTRIVA PSD + PNL
gica. pe 06 August 2020, 17:40
#10
lui lote#4
si daca nu iese psd tu tot bou ramai
Ilie sculeru pe 06 August 2020, 14:27
#9
Liviu
Visul lui Dragnea de a ajunge președinte (șanse foarte mari ),afost distrus de dragne Ilie deoarece l-a dezinformat începând cu anul 2014 pina in anul 2017 și-l-a îndepărtat pe omul care-i-apus prefectura la degetul mic in anul 1997 și care l-a consiliat pina cind dragne Ilie nu l-a msi dorit la sfaturile elenei.
Treziți-vă cât mai este timp ! pe 06 August 2020, 10:51
#8
Cei ce au uitat dau ocazia repetării acelor vremuri
Cel mai de râs,pentru noi cetățenii,ar fi ca piticul arogant și slugarnic,împreună cu gașca lui de PSD-iști hoți și incapabili,să mai câștige încă un mandat.Din 1996 suntem un electorat captiv al unor câțiva hoți și mincinoși în frunte cu Dragnea,Mohanu,Simionescu și al altor câteva slugi din gașca PSD.Aceleași persoane care au schimbat și schimbă și azi partidele.Și așa suntem cu toții din TR de râsul României.Nu credeți,mergeți prin țară și spuneți că sunteți din Teleorman,și veți vedea reacția tuturor celor cu care sunteți de față.Toate instituțiile statului sunt subordonate unei singure persoane,la fel ca pe vremurile nu demult apuse,numite Prim Secretar al PCR.Și-acum să văd câți dintre voi mai sunteți mândri că sunteți din Turnu Măgurele,TR.Tot ce se poate spune că este adevărat despre acestă zonă,ESTE NUMAI CEEA CE SE VEDE,PUNCT!CE ALTE DOVEZI MAI VREȚI,DRAGI CETĂȚENI?!NU SUNTEȚI SĂTUI DE PROMISIUNI,DE MINCIUNI,DE LOZINCI ȘI ALTE POVEȘTI SFORĂITOARE ALE PSD?
Cuclea pe 06 August 2020, 10:31
#7
Alegeri
Tot PSD-ul cîștigă Dragnea este tare,are. Urmaș bun pe simionescu la campania electorală.
Nu gasim pe 06 August 2020, 09:03
#6
Numerele strazilor
Nu se gaseste un nomenclator cu numele si numarul strazii... numarul se cere pentru semnatura online... postati un nomeclator aici... de exemplu pentru strada mihai bravu sunt
Unu pe 06 August 2020, 01:03
#5
Doi
Clar Cracea iese pe doi si o sa fie ras daca iese pe 3
Iote pe 06 August 2020, 00:24
#4
bate
Dacă mai iese pesedeaua sintem boii boilor

Votez USR-PLUS pe 05 August 2020, 23:00
#3
Mulțumesc site-ului turnucustiri.ro
Mulțumesc tare mult domnului administrator al acestui site pentru aceasta informație !

Fiecare cetățean contribuie la schimbare, IEȘIȚI LA VOT și votați împotriva celor care ne-au distrus orașul și județul !
unu pe 05 August 2020, 21:26
#2
altu
si la ce le foloseste? primaria a inceput sezonul de angajari

astia au tehnologie, psdul are mafie si nesimtire

cine castiga campionatul?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.