Sergiu Iordan, USR - "oamenii și-au pierdut răbdarea și vor o schimbare reala, iar cu o „dreaptă” divizată, aceasta schimbare nu este posibilă"

29 Iulie 2020 | 4299 vizualizări | 23 comentarii
Sergiu Iordan
Sergiu Iordan

Alegeri locale în Turnu Măgurele

Dacă nu vor mai fi anunțate alte candidaturi, situația în orașul nostru se prezintă astfel:

Avem cinci potențiali candidați la primărie:

Claudiu Crăcea – PNL, Dănut Cuclea – PSD, Sergiu Iordan – USR,
Tudor Manea – PMP, Georgică Păunescu – ALDE.

Referitor la cei patru posibili (veți vedea imediat de ce „posibili”) contracandidați ai mei, precizez că îi cunosc pe toți și sub nicio formă nu voi începe un atac la persoană față de ei, dar ca cetațean al urbei le spun că, în calitatea lor de consilieri (Claudiu Crăcea, Tudor Manea și George Păunescu) și primar (Danuț Cuclea) sunt printre responsabilii faptului că orașul nostru pare încremenit în timp, ba mai rău, s-a degradat enorm.

Din 2000 viceprimar, iar din 2013 primar, Dănuț Cuclea își incheie acum cel de-al doilea mandat. Realizări ce ar putea ridica standardul de viață al orașului... ZERO.
Îmi pare rău, Danuț, ne cunoaștem și sper sa privești obiectiv cele spuse de mine, ca primar ne-ai făcut sa pierdem opt ani din viață.
Toți locuitorii orasului Turnu Magurele am pierdut.

Tu și consilierii locali ați avut toate pârghiile posibile pentru a face lucrurile să meargă, pentru a face investiții ce ar fi putut genera venituri mai mari la bugetul local. Dacă voiați cu adevarat, ați fi putut face multe. Din păcate pentru noi, cetațenii orașului, nu s-a întâmplat așa. Orașul nu s-a dezvoltat, iar banii au fost cheltuiți haotic din lipsa unei strategii.

În fine, timpul a trecut, oamenii și-au pierdut răbdarea și vor o schimbare reala, iar cu o „dreaptă” divizată, aceasta schimbare nu este posibilă.
De aceea, noi cei din filiala USR Turnu Măgurele am decis să nu mai participăm la alegerile locale din această toamnă cu un candidat la primărie.

Eu nu voi mai candida la funcția de primar, dar lupta electorală continuă și pentru noi. Vom prezenta, probabil, cea mai buna ofertă de consilieri locali. Oameni care nu au facut niciodată politică, oameni care și-au asigurat un trai din munca cinstită, oameni care vor să contribuie cu adevarat la dezvoltarea orașului.
Ne-am înscris în USR, nu pentru a fi politicieni, ci pentru a fi cetațeni implicați în procesul de dezvoltare a comunității.

Până la urmă, știm toți...

Fără corupție ajungem departe

Comentarii (23) Adaugă comentariu
OUTSIDEVERSION. pe 11 August 2020, 08:15
#23
Cum sa fie acea "DREAPTA" UNITA, mon chere?
Bineinteles, sub conducerea ta, pai cum altfel? Si cu ce justifici aceasta pretentie? Vorba lui Moromete: Pe ce te bazezi?
OUTSIDEVERSION. pe 09 August 2020, 14:47
#22
Deceptie fara frontiere...
Intrucat sunt un cetatean care vrea sa stie pentru cine voteaza, am inceput sa intocmesc cate o fisa pentru fiecare pretendent la "mana obstei" (PRIMAR). Pentru cei care au mai candidat fac numai o reactualizare si o completare a celei vechi, iar pentru cei care au aparut recent, una noua Aici este vorba despre Sergiu Iordan (am vrut sa scriu "domnul" dar nu cred ca este cazul). De pe internet am aflat destul de putine s acelea lipsite de valoare, asa ca am rec*rs la cunostinte. Primele informatii mi-au produs o mare consternare, care se rezuma intr-un singur cuvant :UN TAMPIT!
Ionut pe 06 August 2020, 01:07
#21
Catre Sergiu
Am si eu niste valize. Va rog sa vb cu fratele
Z-MAN pe 03 August 2020, 12:33
#20
Gata, Sergiulica, s-a dezumflat gogoasa.
Sper ca te-ai convins cu ce fel de cetateni-alegatori ai de-a face!Daca vrei cu adevarat sa te implici in renasterea orasului, infiinteaza o firma in care sa se foloseasca tehnica de varf si oameni cu inalta calificare.
Herr-MAN. pe 01 August 2020, 17:38
#19
Dau si eu un exemplu.
La alegerile prezidentiale din anul 2019, in liste au fost inscrisi 18217156 alegatori. -In turul 1 pentru dl Klauss Iohannis au votat 3485292 alegatori, ceea ce reprezinta 19,13% din total!!!!- Ca in turul 2 procentajul a crescut la 35,546%,inseamna ca NU REPREZINTA VOINTA MAJORITATII ELECTORATULUI-MAJORITATE DEFINITA DE PE VREMEA LUI PLATON CA FIIND DEMOCRATICA ATUNCI CAND ESTE 51% DIN TOTALUL CELOR CU DREPT DE VOT. CA DE LA O VREME, IN LUME SE DAU FEL SI FEL DE DEFINITII MAJORITATII ESTE O CACANARIE ORDINARA SI PAGUBOASA. NU MAI INTRU IN COMENTARII CA SI ASA, DINTRE CEI CARE AU VOTAT "PENTRU" SUNT DESTUI CARE NU POT OFERI O EXPLICATIE LOGICA A MOTIVULUI CA AU VOTAT ASA!
Z-MAN pe 01 August 2020, 14:37
#18
Un gest LOGIC,dar IMPOSIBIL.
Asa cum s-a stabilizat democratia la noi, CAND UN OM NEPREGATIT AJUNGE PE UN LOC NEPOTRIVIT (cazul actualului numit presedinte), si la viitoarele alegeri sa ni se pona in fata niste liste cu niste candidati carora sa le incredintam destinele tarii si ale noastre, care sa fie niste necunoscuti ilustri si mediocritati cu cateva licente si specializari. In aceasta situatie, desi pare fantezista gen Jule Verne, procedura de votare ar trebui sa fie urmatoareatongue laughREZENRA LA VOT= 98%; -BULETINE ANULATE PRIN APLICAREA STAMPILEI IN AFARA CHENARULUI, SAU PRIN APLICAREA STAMPILEI DE MAI MULTE ORI(AVAND SEMNIFICATIA "NICI UNUL")=80%.STITI CARE AR FI CULMEA DMOCRATIEI? ALEGERILE VOR FI VALDATE IAR UN CASTIGATOR AR PUTEA FI DECLARAT UNUL CARE A OBTINUT 9% DIN VOTURI!! VI SE PARE CARAGHIOS ACEST SCENARIU? ATUNCI CE ZICETI DE UN CAZ REAL? LA REFERENDUMUL DIN 2012 PENTRU DEMITEREA PRESEDINTELUI BASESCU, PENTRU DEMITERE AU VOTAT 7403836 (87,52%), IAR CONTRA 943375%(11,15%) SI NU A FOST DEMIS. HA,HA,HA,HA
Y-MAN pe 01 August 2020, 09:26
#17
Da Z-MAN,ai dreptate
Să se unească si sa fure într-un singur partid,ca PSD si atarnatoarele ALDE,PRO Romania,UNPR si UDMR.Teoretic,DA,numai că majoritatea a pus botul sa detergentul PSD,cu care iese la 4 ani,de 30 de ani,le-a spălat atat de bine creierasul,ca azi sunt mai dezbinati ca niciodata in istoria Romaniei.Imaginea Romaniei de azi,este numai rezultatul competentei celor ce au condus-o pana acum.
Z-MAN pe 01 August 2020, 08:26
#16
Alte intrebari.
-Care sunt partidele de dreapta din Turnu Magurele?-Cine sunt presedintii lor, ce pregatire profesionala au,cu ce se ocupa?-Cum este logic posibil ca mai multe partide sa "joace" la fel? Daca au aceleasi conceptii de ce nu se unesc intr-un singur partid?
Z-MAN pe 31 Iulie 2020, 18:08
#15
Intrebare pentru dl. Sergiu Iordan.
CARE "DREAPTA" DOMNUL MEU? SI CU CARE "STANGA" SA SE CONFRUNTE? IN ACEST ORAS, LA FEL CA IN TARA, IN EUROPA, IN LUME NU EXISTA NICI "DREAPTA", NICI "STANGA", NICI "CENTRU" CI DOAR NAZDRAVANII POLITICE PENTRU PROSTIREA CETATENILOR CA SA LE DEA PUTEREA SI APOI SA-I DEA DRACULUI! INTR-O POSTARE VIITOARE AM SA PREZINT CATEVA PROBLEME DE BAZA PENTRU COMUNITATEA LOCALA SI-AM SA VA CER LA TOTI CEI INREGIMENTATI IN ASA ZISELE PARTIDE SA OFERITI SOLUTII OPTIME PENTRU REZOLVAREA LOR. ACUM DECAT PREZINT TITLURILE LOR: -APA-DESURILE MENAJERE-CONSTRUCTIILE(NUMITE VILE)AMPLASATE ALANDALA SI NETERMINATE- SUFOCAREA STRAZILOR CU AUTOTURISME CUMPARATE DIN SNOBISM( "EU DE CE SA NU AM?") LASATE PE STRAZI FARA SA AIBA RCA, ITP SI TAXA PE MIJLOACELE DE TRANSPORT, CU PROPRIETARI BABALACI CARE IN ZECI DE ANI NU AU REUSIT SA PROMOVEZE EXAMENUL PENTRU PERMIS SI ACUM LA PESTE 60 DE ANI AU DEVENIT ASI AI VOLANULUI-CAINII SI PISICILE FARA STAPAN(SAU CU MULTI STAPANI)-TAXE SI IMPOZITE-REVOLUTIONARII IMPOSTORI, ETC.
Gigi pe 31 Iulie 2020, 16:52
#14
Putere
Dragnea a avut puterea cae mai mare in Teleorman și in România,generalul Coldea i-apus România la degetul mic .

Dar el a făcut greșeală vieții sale

L-a adus pe fiul sau și l-a băgat in afacerii iar PE el nu-l ducea capul

L-a adus pe dragne Ilie care l-a mințit. Pe Dragnea ,CIT și pe ceilalți cu privire la comportamentul fiuluisau

Dragne Ilie l-a eliminat pe Emil LUngu (consilierul de taina al lui Dragnea) de la filtrarea și controlul

documentelor

Eliminarea lui Emil LUngu s-A. Produs cu largul conc*rs al lui. Elena(Ilie ).,Gabi Tianu șoferul analfabet,Măruță Moraru prietena lui Petre pitis,pe care l-a ponegrit in turnu magurele . ISR Dragnea ca sa-i apere l-a trădat pe Coldea și nu numai .

Sursa. Fane -bebe,ion















OUTSIDEVERSION. pe 30 Iulie 2020, 17:47
#13
Domnule Sergiu Iordan.
Consider ca o dovada de inteligenta cu mult peste media turnmagureana faptul ca ai renuntat sa mai candidezi la functia de Primar si nici nu vrei ca partidul tau sa prezinte vreun candidat. Te aprob fara sa stiu motivele pe care le-ai avut. Daca a existat si-un indemn din partea tatalui tau, il felicit! Daca insa nu vei abandona competitia electorala si impreuna cu cei din echipa veti fi o COMISIE DE EXAMINARE SI ACORDARE DE LICENTA PENTRU FUNCTIA RAVNITA SI VANATA DE UNII OPORTUNISTI ADUSI CU PLUTA PE APELE INVOLBURATE CE S-AU REVARSAT PESTE TARA NOASTRA SI-I VETI DEMASCA PE IMPOSTORI SI PE MAFIOTI SI VETI DETERMINA ALGEREA UNUI GOSPODAR CINSTIT, HARNIC, PUS IN SLUJBA CETATENILOR, VETI MERITA SA FITI INSCRIS IN CARTEA DE AUR A CETATII. Ceea ce spun eu poate sa para multora prea poetic si imposibil de realizat, stiind CA SUNT DESTUI OAMENI CAPABILI CARE SE FERESC CA DRACUL DE TAMAIE SA INTRE IN MOCIRLA POLITICII, DAR CEL PUTIN DINTRE CEI CURAJOSI SA FIE ALES CEL MAI BUN. VOI REVENI !
Marius pe 30 Iulie 2020, 17:41
#12
PNL = PSD (aceeași mizerie)
Măi oameni nu vă mai certați, exact asta vrea Cancerul Roșu PSD, să producă ceartă și dezbinare între români, noi trebuie să fim uniți și să ieșim la VOT împotriva acestui Grup infracțional Organizat numit PSD care ne-a distrus orașul, județul și țara timp de 30 ani !
Costin pe 30 Iulie 2020, 11:55
#11
Atat putem
Desi acum ceva vreme am votat la alegeri cu USR( Nu mai am buletin de Turnu) pot spune cu parere de rau ca acest partid se transforma si preia cate putin din metehnele celorlalti. Ma uit prin toata tara si vad cum ii ataca pe PNL isti cum imcearca sa ajunga acolo sus netinand cont DE NIMIC( meteahna PSD ista) . Pacat, mare pacat. Cum puteti spune dl. Sergiu ca nu ii atacati? Ba da ii atacati si veti iesi sifonati toti cei din acest articol.

Nu aveti un peoiect concret. Unu macar unu. Maine candidez si eu si zic de unu sau de altul ca nu este bun si ca daca vin eu fac si dreg. Nu asa ci cu argumente si proiecte. Va urez succes tuturor, chiar si Psd ului. Daca turneni il vor vrea pe Cuclea sau pe Paunescu sau cei enumerati in articol imseamna ca asta este dorinta lor. Noi ne suparam si ii facem in fel si chip pe adversari. Pacat unde s a ajuns si aici este si vina acestui USR care de 2 ani de zile calca aceasta acceleratie a acestei idei- nu esti cu mine inseamna ca esti impotriva mea.
AM UN VOT DE DAT,DAR NU PSD! pe 30 Iulie 2020, 10:09
#10
PENTRU TOȚI CEI CU DREPT DE VOT
Problema este mult mai simplă decât vor unii să ne spună și să ne arate.Adevărata schimbarea de care vorbim și pe care o vehiculăm peste tot,trebuie înțeleasă de toți astfel:

1.Să începem chiar cu înțelesul cuvântului SCHIMBARE(Adică a înlocui un lucru cu altul sau pe cineva cu altcineva).

2.Acum că am lămurit câte ceva din mersul lucrurilor,ce trebuie înțeles de toată lumea?

3.Eu cred că toți cei care încă mai au conștiință,o bună și corectă informare,trăiesc într-o realitate fără a fi părtinitor și pătimaș cu unii sau CU alții,care au și o vedere bună pentru a remarca ceea ce s-a făcut sau NU în acest oraș de aproape 30 de ani,să-și dea votul pentru o adevărată schimbare.

4.Mai concret,realizări importante sunt acelea care aduc prosperitate,loc*ri de muncă,civilizație,organizare,competență și bun gust în administrarea orașului,nu spoială,cumetrii și influențe politice în avantajul aparatului de partid și ale slugilor acestuia.Și nu în ultimul rând,FĂRĂ FURAT DIN BANUL PUBLIC.
OUTSIDEVERSION. pe 30 Iulie 2020, 07:42
#9
Bai, Andrei, ai turbat ca un Grivei?...
...sau ai JIGODIE? Potoleste-te-n p***da matii. nu mai bate campii cu presupusuri!
Nebunu' din coceni pe 30 Iulie 2020, 07:11
#8
Lui Andrei
Auzi măi bou' belții, fă un exercițiu de imaginație: cei 10 primari PSD, migrați la PNL, în campanie vor striga jos ciuma roșie! Băi ești nebun? Sau prost? Bine, eu aș fute-o pe mă-ta, dar mi-e frică să nu facă încă un idiot de genul tău. Există 50 % șanse ca frățiorul să-i moștenească idioțenia cu care te-a înzestrat și pe tine. Absenteism zici? Păi băi leule cu cap de muscă, Crăcea al tău stă la cina cea de taină cu Simionescu și mai noi cu Ștefănuț Dragnea. Nu te grăbi să negi, căci există martori, iar întâlnirile au avut loc fie la Nenea Iancu fie la frații Codrea. Ce încredere să mai am eu în PNL, când 10 primari din PSD au trecut la PNL? Mai poți tu convinge că zvonurile menționate sunt aberații? Astea nu duc la ideea că toți sunt la fel, și implicit la absenteism?
Andrei pe 29 Iulie 2020, 22:25
#7
Pentru Sclavii #5 + #6 & #7
Voi sunteți una și aceeași persoană pusă de către PSD să bage intrigi, să dezbine și să inducă Absenteism la Vot !

Dar lasă, futu-vă muma voastră de hoți nenorociți că vin Alegerile și vedeți voi cei Ciuma Roșie că o să plătiți electoral pentru toată bătaia de joc !



TURNENI IEȘIȚI NEAPĂRAT LA VOT !
Nebunu' din coceni pe 29 Iulie 2020, 21:42
#6
Pentru # 1, 3 și 4
Toate bune și frumoase dragi tovarăși și naș Floreo, dar ... ei bine aici există un dar, și unul mare de tot. Hai s-o luăm metodic:

1. Asupra lui Crăcea planează mari semne de întrebare, cum ar fi controversata primire a lui Simionescu la PNL (negată de unii dar confirmată de tonul postărilor lui Simionescu pe facebook). Plus întâlnirile mediate de același tip cu Ștefan Dragnea în locațiile deținute de frații Codrea, apropiat al lui Liviu Dragnea. Credibilitate - în picaj. Ca și liberlocii locali. Întâmplător al fost martor accidental al acestei întâlniri, deci, mucles cu ciuma roșie.

2. Sergiu Ioedan nu trebuie să ne ia de fraieri! este interfața unora din servicii, dar asta nu-i garantează nimic. Oricum, tipul e zero ca notorietate în oraș și ca priză la public.

3. Cuclea are electoratul lui captiv.

4. Manea e 1 % cu indulgență.

5. Georgică Păunescu este cheia problemei. Tipul va rupe suficient din electoratul lui Crăcea, cât să fie balamaua majorității.

6. restul .. e can-can.
Vlad Tepuse.(sau Tep**a) pe 29 Iulie 2020, 20:45
#5
Dle SERGIU
Le spun eu cretinilor #3=#4: Pardidul si parlamentarul care i-au facut propuneri lui #2 erau PNL si C.A. Acest cetatean de fiecare data scrie pe buletinul de vot FMCLT, ceea ce intr-o traducere libera inseamna FUTU-VA MUMAN-N CUR LA TOTI! Adica si la specimene de teapa lor! Cu de-al destia vrei tu sa faci schimbare?! Eu nu sunt nici bosorog, nici taran prost, iar tu daca ai mai apucat cativa ani dinante de '89 iti vei da seama ca limbajul lor este pur comunist revolutionar. In final, un test de inteligenta pentru #1; Cum vine treaba cu iesitul la vot "cu mic cu mare", adica de la cel cu tata-n gura, pan'-la cel cu barba sura?(de ce nu si mortii din cimitir care l-au mai votat si pe Iohannis?)
Alex pe 29 Iulie 2020, 18:45
#4
Pentru Kăkatul Comunist #2
Tu ai pupat în kur FSN=PDSR=PSD, ai votat "Trandafirii"=>PSD, iar acum vii și ne ții lecții despre onoare și demnitate ?

Din cauza unor boșorogi comuniști proști și retardați ca voi care și-au vândut mereu votul pe 1 kg de făină și 1 L de ulei am ajuns în ultimul hal cum suntem acum, lua-v-ar mama dracu' de țărani proști !
Mihai pe 29 Iulie 2020, 18:35
#3
Răspuns pt Postacul PSD-ist
Măcar cel de la #1 vrea să facă ceva bun pentru Turnu și îndeamnă lumea să iasă la VOT pe când tu ești o FOSILĂ COMUNISTĂ care te caută moartea pe acasă !
Un CETATEAN-ALEGATOR RESPONSABIL. pe 29 Iulie 2020, 18:13
#2
Deocamdata zic numai atat....
Domnule Sergiu Iordan, este totusi bine ca ti-ai prezentat fotografia. Esti baiat simpatic si scrii frumos, politic si poetic. Te rog insa sa ne prezinti un sc*rt C.V., apoi voi spune si eu mai multe. Pana atunci sun ca si mie mi s-a propus acum multi ani sa candidez pentru postul de Primar si am refuzat categoric. Formatiunea politica care mi-a facut propunerea era condusa de un parlamentar(nu PDSR!) si mi se garanta alegerea. O spun acum ca anonim(mai exista destui prin oras care stiu cine sunt!) ca refuzul meu a fost dur, afirmand ca nu pot sa conduc o comunitate IN CARE SUNT PREA MULTI HOTI, LENESI SI IDIOTI CARE VOR DOAR SA LE DAI SI EI SA NU DEA NIMIC. Ca exemplu il dau pe acest cretin #1 care, de ani de zile repeta ca un papagal aceleasi tampenii si mananca acelasi cacat ca un caine hamesit. Cu asemenea talibani vrei tu sa faci treaba?Voi mai scrie.
Anti-PSD Ciuma Roșie pe 29 Iulie 2020, 16:58
#1
IEȘIȚI NEAPĂRAT LA VOT !
Dacă doriți cu adevărat o Schimbare, ieșiți neapărat la VOT cu mic, cu mare ?

Dacă Nu ieșiți voi, vor ieși armatele de orci: Babe + Moși & Ciori (asistații social) și vă vor decide Viitorul pentru următorii ani votând un primar care o să fure (PSD) !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.