Primaria si Politia Turnu Magurele pun in pericol siguranta participantilor la traficul rutier.

13 Iulie 2020, 11:30 | 5588 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Panou aditional.

In municipiul Turnu Magurele este periculos sa circuli pe strazi. Capcanele sunt la tot pasul. Lucrarile la infrastructura orasului au facut sa apara tot felul de cratere. Legea spune ca zona unde se efectueaza lucrari trebuie semnalizata si ingradita. La Turnu doar se trece in acte, la fata locului este dezastru.

Un alt pericol sunt intersectiile semnalizate dupa Codul Rutier al Politiei din Turnu. Acesta este un cod fara oase si coloana vertebrala. La ANL-uri, cand circuli dinspre Catanga spre Odaia, semnalizarea este vraiste. Panoul aditional se instaleaza la intrarea intr-o intersectie indicand prin linia neagra ingrosata directia drumului cu prioritate. Acesta se instaleaza sub indicatoarele "Oprire", "Cedeaza trecerea" si "Drum cu prioritate".

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Costel Codrea. pe 21 Iulie 2020, 15:44
#8
Revin la postarea #3/13 iulie 2020.
Eu, impreuna cu inca 4 prieteni am facut urmatorul sondaj: TIMP DE 3 ZILE AM COLINDAT ZONELE CELE MAI AGLOMERATE IN AUTO DIN ORAS, CUM AR FI-STR. PRAPORGESC PANA IN KATANGA LA SOSEAUA DE CENTURA-PARC- POMPIERILOR-1907,PIATA,KATANGA, ETC SI AM NOTAT NUMERELE DE INMATRICULARE ALE AUTOTURISMELOR AFLATE IN STATIONAR; CELE1200 DE NUMERE NOTATE LE-AM REPARTIZAT PE 5 LISTE A CATE 240;AM ACCESAT PE INTERNET SITE-ul CEDAM SI AM VERIFICAT CARE APAR CU POLITA RCA VALABILA(ITP NU AM PUTUT VERIFICA INTRUCAT ESTE NEVOIE SA STII SERIA DE CAROSERIE, PE CAND PENTU RCA NUMAI NUMARUL DE INMATRICULARE);MARE ATENTIE ACUM: 367 APAR FARA RCA!!!! SI CIRCULA BINE MERSI, NIMENI NU-I INTREABA. PRECIS CA TOT PE LA ACEST NUMAR AJUNG SI CEI FARA ITP. FARA DOAR SI POATE CA ESTE POSIBIL SA LE AIBA FALSE. MAI MULTE NU COMENTEZ.
Felie Mihaita Traian pe 14 Iulie 2020, 15:22
#7
La pușcărie cu mafia.
La Turnu-Măgurele în Primărie si în Poliție există o mafie de nedescris.

Urmează să depun o plîngere penală împotriva acestei Instituții către Ministerul Afacerilor si Internelor si împotriva ofițerului de Poliție Cojocari Daniel pentru abuz în serviciu și împrăștierea informații false la adresa mea.

Dacă noi nu sesizăm asemenea fapte aceștia vor deveni niște distrugători de destine.

Pintoiu pe 13 Iulie 2020, 23:33
#6
sa mori tu
iesi pe strada,e haos,ti**nii astia veniti acum fac legea in oras in tim0 ce tu stai cu baietii pe la Poiana la gratare sau in Banciu la Vladutu!

Iesiti in plm pe strada,nu opriti doar romanii.masini de anglia fara RCA de Franta nici nu mai zic.Fiecare parcheaza pe unde vrea,ca sa nu mai spun de raliuri.
Tepes pe 13 Iulie 2020, 19:06
#5
Dumnezeii mamii lor
Le as da foc la toti militenii jandarmii proc*rorii judecatorii sec*ristii noi si politicienii din toate partidele. La farsit as relua actiunea cu ceoarele.

Numai asa vom avea o lume mai buna. Si asa si asa tot la anarhie ajungem da macar scapam de lepre care ne sug snaga
Ionuț pe 13 Iulie 2020, 18:09
#4
,
Auzi Pintoiule ce zice lumea? Treziti-va bă....
Costel Codrea. pe 13 Iulie 2020, 14:53
#3
Numai atat?
IN ACEASTA LOCALITATE UN NUMAR EXTREM DE MARE DE AUTOTURISME CIRCULA FARA POLITA RCA SI ITP, SAU CU ELE FALSE. FARA INDOIALA CA UNELE AU SI ACTELE DE PROPRIETATE SI PROVENIENTA FALSE, FIIND FURATE DIN ALTE STATE U.E. IN SPECIAL PRIN FILIERA BERETE.SI POLITIA SI PROCURATURA STIU DAR NU IAU NICI O MASURA. PRIETENII STIU DE CE!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.