Sondaj pentru functia de primar a Municipiului Turnu Magurele.

03 Iulie 2020, 22:50 | 5096 vizualizări | 27 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.
Citeşte şi
Comentarii (27) Adaugă comentariu
Costin Matresu. pe 12 Iulie 2020, 14:43
#27
Pentru "the crazy from cobs" si altii.
Din comentariul meu sa nu se inteleaga ca-i fac publicitate dlui ing. Georgica Paunescu. Departe de mine acest gand! AM VRUT DOAR SA ARAT CA, IN PRIMA FAZA, TOTI CANDIDATII, INDIFERENT PENTRU CE FUNCTIE,SA PREZINTE UN SCURT C.V. CARE SA CONSTITUIE PENTRU ALEGATORII INTERESATI SI CARORA LE PASA UN AJUTOR PENTRU A AFLA MAI MULTE DESPRE CANDIDAT SI PENTRU A LUA O HOTARARE IN PRIVINTA VOTULUI."SUSTINATORI" CA #2-#3-#4-#6 MAI MULT FAC RAU DECAT AJUTA!
Cos-Ma. pe 11 Iulie 2020, 18:00
#26
Lui CRAZY FOR COBS.
In cutia postala am gasit un fluturas care sustine candidatura dlui ing. Georgica Paunescu. Din el poti sa-ti dai seama de valoarea acestui om si daca, la prima vedere, o socotesti pozitiva poti sa-l contactezi, sa vezi cum gandeste, ce solutii fezabile are, etc. Poti sa te interesezi dspre el la institutiile unde a lurat si unde lucreazam afli cum este apreciat. Despre Sergiu Iordan ce sa crezi? Marea majoritate a cetatenilor n-au auzit de el si te poti intreba: oare exista cu adevarat sau este doar un nume inventat, aruncat "la misto"? Pe CUCLEA, vrand, nevrand, cetatenii il cunosc, de CRACEA s-a mai auzit, Georgica Paunescu este un om cunoscut de destui cetateni, dar cine este Sergiu Iordan? Se zice ca este fiul ing. Iordan Simion, care a avut partea lui de contributie la inflorirea a cestui NOU ORAS. DE CE NU CANDIDEAZA SIMION IORDAN?
Costin Matresu. pe 10 Iulie 2020, 16:00
#25
Stimabile "Liviu Finutu"
VREAU SA TE ASIGUR SI PE DTA SI PE TOTI SUSTINATORII DLUI CRACEA CLAUDIU CA SUNT UN OM ECHILIBRAT SI CU RESPECT PENTRU SEMENII MEI,CHIAR SI SPECIMENE GEN NEBUNUL DIN COCENI,FRANCHESTAIN,ilie de la scularie DAR PENTRU A-I ACORDA UN VOT DE INCREDERE NU-I SUFICIENT CA UN ANONIM CARE POSTEAZA SUB DIVERSE PSEUDONUME SA SPUNA CA ESTE BAIAT DE TREABA.DE CE FEL DE TREABA AR FI TREBUIT SA ARATE DE VREO 20 DE ANI DE CAND TOT CANDIDEAZA.EU ITI AFIRM CU TOATA TARIA CA DACA AR FI DORIT SI AR FI PUTUT, NU-L OPREA NIMENI CA IN ACESTI ANI SA FACA CEVA DEOSEBIT PENTRU ORAS SI PENTRU CETATENI CU LUDOVIC ORBAN S-A POZAT,DAR AJUTORUL I L-A CERUT? A AVUT O ASOCIATIE AGRICOLA MULT LAUDATA SI PREMIATA PE CARE I-A VANDUT-O LUI IOAN NICULAIE IN NISTE CONDITII DUBIOASE, IN LOC SA-I FI DIVERSIFICAT ACTIVITATEA,SA FI INFIINTAT NISTE SERE SI O FABRICA DE CONSERVE "A MAI PRIMA DIN EUROPA", SA INFIINTEZE O UNIVERSTATE AGRICOLA SI UN INSTITUT DE CERCETARI AGRICOLE (DOAR A ABSOLVIT FACULTATEA BIOTERA)ASTEPT INJURATURI
Cos-Ma. pe 10 Iulie 2020, 15:32
#24
Lui CRAZY-NEBUNUL DE LA APROZARUL DIN COCENI.
Bai, "eruditule", tu esti Chombe sau Kasabubu? Zic unii ca ai fi profesor. Asta ar fi explicatia de ce este romania atat de"educata"!
Canciogu' pe 09 Iulie 2020, 19:19
#23
Comparam mere cu nimic...
Cracea prin tot ce face da dovada de seriozitate și pricepere pe când Cuclea da dovada de incompetenta și nepotism. Asa ca nu stiu de ce mai exista sondaje și alte discuții. Soluția este clara, orașul are nevoie de aer nu de mucegai cu origine comunista, partidele de dreapta trebuie sa îl susțină pe Cracea fără doar și poate altfel nu sunt nimic altceva decât marionetele PSD ului.
Un INS. pe 07 Iulie 2020, 17:29
#22
Cateva propuneri pentru functia de PRIMAR.
CODREA ION-TANASA CONSTANTIN-TILEA CONSTANTIN- PALADUS...-BICIU CONSTANTIN-COJOCARU ION- NEAGU LIVIU-
Gogu de la APROZAR pe 07 Iulie 2020, 16:56
#21
Lui Cos-Ma
Mă, se vede și de pe Lună că ești idiot. Problema e, de ce mai claxonezi? Să atragi atenția asupra acestui aspect? Crezi că suntem analfabeți funcționali ca tine, să nu ne prindem? Ne-am lămurit demult!
Cos-Ma. pe 06 Iulie 2020, 14:52
#20
Unui bembel-EU
Voi incerca sa scriu sc*rt si concis: DU-TE-N POZDA MATII DE CRETIN!Ce zici, INSIDEVERSION, nu-i asa ca asa este?
Eu pe 06 Iulie 2020, 09:26
#19
de ce?
De ce pierdeți timp cu un frustrat? Cel ascuns sub numele de Matresu, doar simulează inteligența, dar nu e cazul.

Scrie mult si prost, il puteti ignora.
Nebunu' din coceni pe 06 Iulie 2020, 07:05
#18
Lui Costin Matreșu
La mine incoerență stimabile? Te-ai lăudat că știi 20 personalități demne de a fi primar. Păi nominalizează-le coane, să știm și noi. Dar vezi să nu fie ca cei 15000 de specialiști ai lui Miluță Constantinescu. Adică sublimi, dar care lipsesc cu desăvârșire.
Costin Matresu. pe 05 Iulie 2020, 20:42
#17
NE-bunului din coceni.
Ma facusi c*rios si-mi luai temperatura; e aia care trebuie. Probabil ca te referi la temperatura ta; asta ar fi explicatia incoerentei tale. EU REPET: IN TURNU MAGURELE EXISTA CEL PUTIN 20 PERSONALITATI DEMNE PENTRU FUNCTIA DE PRIMAR. S-AR PUTEA SA FII UNA DIN ELE, DAR DACA TI-AI SPUNE NUMELE, CINE STIE, POATE TE-AS SUSTINE. ASA CA, PREZINTA-TE.
Nebunu' din coceni pe 05 Iulie 2020, 17:48
#16
Costin Matreșu
Băi nene, m-ai convins! Căldura e de vină. Singura dată în care ai strălucit a fost când ai spus de niște personalități apte de a candida. Pe urmă ai revenit la nota obișnuită. Păunescu a candidat și a pierdut dar în ce condiții? După tăierea salariilor cu 15 %. Și cu toate astea a luat 1500 voturi. În actualele condiții, dacă ia 7-800 voturi, lui Crăcea i le ia, Cuclea are electoratul lui, nealterat de fragmentările dreptei. Sergiu Iordan păcătuiește prin lipsa unei notorietăți, iar Manea este cantitate neglijabilă, dar dare tot din electoratul lui Crăcea o să ciupească.
Steliana Negru. pe 05 Iulie 2020, 16:34
#15
Mariei.....
Nu-i nevoie de nici un DEX pentru a caracteriza comentariile tale. Sunt o rusine si o mizerie pentru o fiinta care se pretinde a fi OM! Sergiulica, neica, cu asemenea sustinatori, pentru tine campania electorala s-a terminat! Iti adresez indemnul de la loz in plic: mai incearca odata peste 4 ani!
Maria pe 05 Iulie 2020, 12:03
#14
Tu ești "idiotul util" al Propagandei Mafiei Corupte PSD
Nu ți-e mă rușine, nesimțitule .....

Caută în DEX să vezi ce înseamnă "idiotul util", tu reprezinți cu brio așa ceva ......
Paunescu pe 05 Iulie 2020, 11:10
#13
Boss
Se aude in targ ca Sergiulica a cumparat pe acest site publicarea unor artivole. Cica de la Cracea a cumparat.
Marinescute..Ia pe 04 Iulie 2020, 23:26
#12
Aleg primarul cel mai bun
CUCLEA PSD;e verificat ca un primar de nota 10,are o vastă experiență.se vad lucrările edilitare în funcțiune;,este abordabil si a ajutat f.mult persoanele aflate în dificult
Răspuns pentru Costin Matresu pe 04 Iulie 2020, 21:35
#11
Câinele moare de drum lung și Prostu' de grija altuia !
Dragă domnule, văd că ești "părerolog" și te arde grija cu cine votează unu și altu'..... Ai auzit până acum de: Câinele moare de drum lung și Prostul de grija altuia ???

Ce te interesează pe tine cu cine va vota Doamna Maria ??? Dacă vrei să vezi cine este o persoană și cu ce se ocupă, intră pe pagina sa de "Feizbuc" și vei vedea .....

Mie chiar mi se pare ok Sergiu Iordan !
Ghitulescu Nicolae pe 04 Iulie 2020, 20:06
#10
Forța de dreapta in frunte cu P.N.L. Vom învinge!.
Pentru un trai decent,trebuie urgent îndepărtat acest : P.S.D. Si cozile lor de topor.Cine poate fi acel PRIMAR care poate să readucă bunăstarea orașului Tr.Magurele poarta numele :Claudiu Cracea!.

Curcafa pe 04 Iulie 2020, 19:22
#9
Femeia idioata
Din cei menționați exceptând actualul primar nu poate câștiga niciunul. O mențiune doar, susținătoarea USR trebuie dusă la Poroschia. Așa le cere Iordan care este un păcălici să dorească moartea adversarilor? Ce fel de primar va fi cel care merge prin cantoane părăsite să găsească genți cu documente? Halal primar.....El este salvatorul orașului? Crăcea cred că este atât de capabil încât va ajunge primar într-o altă viață.....
Rosu pe 04 Iulie 2020, 18:05
#8
ciuma rosie
Votati Schimbarea! Votati Claudiu Cracea!Jos Piticu!
Costin Matresu. pe 04 Iulie 2020, 15:51
#7
Acesta-i un caraghioslac de sondai!
Daca ati hotarat cine sa candideze de ce ne mai intrebati? Precis ca stiti deja cine va fi castigatorul(al sondajului,nu al alegerilor).Eu cred ca in Turnu Magurele mai sunt cel putin 20 de personalitati net superioare celor propusi de dvs.-Cred ca ar fi util sa faceti o prezentare obiectiva si cat mai clara a celor propusi. Daca o "Marie" vrea sa-l voteze pe numitul Sergiu Iordan, este dreptul si treaba ei dar pentru cetateanul alegator conteaza sa stie "cu cine voteaza" adica CINE ESTI DTA, dle SERGIU IORDAN? PENTRU MINE USR-PLUS NU INSEAMNA NIMIC BUN POATE INTERDICTIA DE A MANCA FASOLE.- Hai sa va semnalez un aspect: POATE NU AM O PARERE FOARTE BUNA DESPRE ACTUALUL PRIMAR, DAR PE CEILALTI S-AR PUTEA SA-I CONSIDER TOTAL LIPSITI DE VALOARE INTELECTUALA CUM ESTE DL CRACEA "VESNICUL PERDANT" SI DE CARE SE MAI AUDE DOAR IN PREAJMA ALEGERILOR.(se zice ca nici nu locuieste in oras unde vine numai la sedintele CL si sa-si ridice indemnizatia). Georgica Paunescu a mai candidat si a pierdut
Maria pe 04 Iulie 2020, 10:30
#6
Eu îl voi vota pe SERGIU IORDAN
Cine votează Trandafirii (PSD) să-i pună pe piept și să se ducă vis-a-vis de Pompieri.

Nu v-ați săturat de atâta Sărăcie și Prostie cât există în Turnu Măgurele ?

Claudiu Crăcea nu reprezintă o soluție viabilă deoarece are aceleași apucături ca Ciuma Roșie, el face grătare și dă pomeni electorale ca să-l voteze lumea .....



Eu îl voi vota pe SERGIU IORDAN !
asistenta pe 04 Iulie 2020, 09:10
#5
primar nou
Votam PSD fara actualul primar si noi, ca cei din asociatia de proprietari. Votam consiliul local PSD.
Liviu Finutu pe 04 Iulie 2020, 08:50
#4
Claudiu Cracea un om deosebit
Îmi doresc foarte mult să ajungeți primar Domnule Claudiu sunteți un om de mare valoare și cu un caracter deosebit
Gogu pe 04 Iulie 2020, 06:10
#3
votam Claudiu Cracea
Cracea este de departe cel mai bun candidat!
Votați USR-PLUS pe 04 Iulie 2020, 00:05
#2
Pt Schimbare, Votați SERGIU IORDAN
Ieșiți oameni buni la VOT, altfel vor ieși votanții Ciumei Roșii PSD și vă vor decide Viitorul !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.