Ioan Niculae vrea sa reporneasca UVCP pentru a produce 1.000 de tone de pelete din cenusa.

30 Iunie 2020 | 5396 vizualizări | 19 comentarii
UVCP.
UVCP.

In cel mai scurt timp, compania Interagro va da un comunicat de presa in care va specifica mai multe detalii. Ioan Niculae vrea sa faca 1.000 de tone de pelete in 24 de ore. Cei care doresc un loc de munca pot merge la Primaria Turnu Magurele( sala de sedinte). Danut Cuclea se implica in repornirea UVCP, actualul primar a fost sef la aceasta uzina. UVCP va fi retehnologizat cu utilaje de ultima generatie. 

Comentarii (19) Adaugă comentariu
L...O... pe 03 Iulie 2020, 16:26
#19
Lui Zorri (a-zorica, zorbagiul, zoroastru)
De unde deduci tu ca sunt diversionist?! L-am pomenit pe dl Cuclea pentru ca a lucrat si el la UVCP si poate sa-si spuna parearea despre gluma cu repornirea acestei uzine. Despre el ca inginer nu ma pronunt pentru ca nu am avut nici o legatura. DEDUC INSA CA A AVUT TOTUSI O VALOARE DIN MOMENT CE DL ING BICIU L-A LUAT IN ECHIPA SA POLITICA SI L-A SPRIJINIT SA AJUNGA CONSILIER LOCAL, VICEPRIMAR SI APOI PRIMAR. CA, DUPA ACEEA, A SCHIMBAT PARTIDUL ESTE ALTA MANCARE CU PESTE. CE, ESTE SINGURUL? ACUM STIU CA IL VEI INJURA SI PE DL ING BICIU. DOAR ASTA TI-E CARACTERUL-MARAIELI, HAMAIELI, LATRATURI LA LUNA- CA DE ALTCEVA NU ESTI BUN.
Combinatul pe 02 Iulie 2020, 20:11
#18
Handicapatilor
Cand treci pe langa combinat este un miros puternic de amoniac sau ce dracu este. Nu mai ai aer!
LIVIU OLTEANU. pe 02 Iulie 2020, 18:05
#17
Dle O.G.
Pamflet-misto, tot un drac.Numai ca nu-si avea locul si rostul la rubrica Stiri, ci la cea de Banc*ri, ca tot nu s-a mai publicat nici unul de ani de zile, si zau ca ar fi cazul.Eu nu am lucrat la UVCP, dar i-am cunoscut pe toti sefii cei mari si pe cei mai mici (ingineri si maistri). Iti mai amintesti ca Popescu Tilica a dispus montarea caloriferelor pe tavan ca sa nu se poata rezema de ele chiulangii? Sau cand spunea bancul cu cititul ziarului Scanteia in ilegalitate (citeste si da mai departe!)? Stii ce se zicea ca atunci cand s-au trimis mostre de cenusa de pirita in Japonia acestea erau de la Valea Calugareasca, care era diferita de a noastra si de aceea la noi nu au fost atinsi parametrii proiectati? De ing Lauda iti mai aduci aminte,de maistrul Francisc(Teri) Greschner care nu putea lucra decat baut? De ing Silvian Iliescu(fie-i tarana usoara!)?De ing Ion Nastasescu, ultimul director care a asistat la "decesul" uzinei? S-auzim de bine iar UVCP-ului fie-i tarana de pirita usoara!
Zorri pe 02 Iulie 2020, 16:14
#16
pt diversionistul Liviu Olteanu
Tu arunci niste nume in care il pui si pe Cuclea! Pai ce a lucrat asta la Uvcp, ca nu era bun de nimic! Un praduitor,care a ajuns conjunctural unde este!
O.G. pe 01 Iulie 2020, 21:28
#15
Către L.O.
Domnule L.O. eu nu aș numi acel articol "gluma proasta",cum le-ați denumit dv. Autorul a vrut să facă un pamflet. Si i-a ieșit. Oamenii posteaza și astfel de articole ironice adaptate situației locale sau naționale. M-a surprins faptul că, dv,care pretindeti ca aveți un bogat bagaj de cunoștințe acumulat în urma activității (investitii-inchidere) la UVCP ați căzut în plasa acelui articol pamflet.Revenind la ceea ce stiti dv,în comparație cu umilele mele cunoștințe (acumulate în 28 ani),aș aprecia daca ne-ati informa despre locația arhivei UVCP.Va multumesc anticipat, în numele multor foști colegi pe care în neputința mea nu-i pot ajuta.Ati încheiat cu un citat din Eminescu,eu închei cu o cugetare în care un înțelept spunea "oamenii au fost făcuți sa gândească însă foarte multi preferă să judece" Cu multa stimă....OG
L.O. pe 01 Iulie 2020, 16:22
#14
Domnule O.G.
Presupunerile dvs ca nu stiu prea multe despre UVCP, SUNT REALE DOAR PENTRU PERIOADA SCURSA DUPA INCHIDERE(din aceasta perioada stiu ca s-a furat ca-n codru, asa cum fac sacalii cu starvurile). AM SI SPUS CA DE ANI DE ZILE N-AM MAI TRECUT PE ACOLO. DESPRE PRIMA PERIOADA-INVESTITIE SI FUNCTIONARE PANA LA INCHIDERE S-AR PUTEA SA STIU MAI MULTE CA DVS. (nu are rost sa spun mai multe ca nu are rost si nici n-am rezolva ceva) IN CONCLUZIE, TREBUIE SA SE TERMINE CU ACESTE ARTICOLE=GLUME PROASTE SI CU COMENTARIILE ASISDEREA. SA NE AMINTIM VERSURILE LUI EMINESCU: "NU-NVIE MORTII, E-N ZADAR COPILE!"
sorin pe 01 Iulie 2020, 08:41
#13
-sofer -
Pe soseaua dalata care merege spre UVCP, s-a aruncat moluzul de la strazile care se fac in oras si pe stinga si pe dreapta aproape de intrarea in fostul uvcp, se poate verifica mormanele de pietroaie si pamint depozitate!
Cetățean cu drept de vot pe 01 Iulie 2020, 08:38
#12
Pt.seriozitate,veniți cu lucruri serioase!
Domnule Olteanu,dacă vreți ca pe acest site să se vorbească și să se posteze lucruri și păreri serioase,trebuie venit,din partea celor ce se vor investitori,cu informații serioase,cu proiecte viabile și cu surse reale de finanțare,nu cu tot felul de idei și propuneri fantasmagorice ale unor smecheri și hoți.Mâine,poimâine ne trezim că se vor realiza toate promisiunile făcute de PSD dealungul timpului,și-atunci ce ne facem?!O să umblăm cu toții în mașini cu șofer,cu sacii de bani la noi,și-o să ne înbolnăvim de-atâtea icre negre și șampanii.La gargară răspunzi cu gargară,altfel ne internăm cu toții la nebuni și așteptăm să treacă luna să ne luăm ”SOCIALUL”.Au avut timp 30 de ani să realizeze ceva concret,că de sloganuri cu ”o să se facă”,”sunt proiecte pentru..”,”vine nu știu cine”,am tot auzit deatâtea ori.
OG pe 01 Iulie 2020, 00:03
#11
Precizare
Da, se poate discuta și serios,numai ca dv. ați dat prea mare importanță acestei ironii postate despre UVCP. Înclin să cred că în afară de persoanele cu funcții pe care le-ați enumerat,nu știți multe lucruri despre această complexă unitate metalurgică (fosta).Nu trebuie să mai vină cu alte informatii dnii ingineri la "gluma " asta. Acolo este o ruină și ruină va rămâne.Cu respect.....cel mai longeviv lucrător UVCP......28ani
LIVIU OLTEANU. pe 30 Iunie 2020, 20:27
#10
Alta sursa de informatii.
Bine, daca nu va convine dl ing. Biciu, atunci il rugam pe dl ing Constantinescu, sau pe dl ing Cuclea Danut, s pe dl ing Gheorghe Mihai.Nu stiu dl ing Popescu Tilica pe unde mai este?Apropos: PE ACEST SITE SE POATE DISCUTA SI SERIOS?
Cami pe 30 Iunie 2020, 15:25
#9
Eroare
Care UVCP ca a rămas doar fundatia de el,iar acolo e un colos de gunoaie un focar de mizerie!
Gogu pe 30 Iunie 2020, 13:56
#8
De remarcat
Nicolae vrea sa pornească toate fostele fabrici sa produca dar sa nu plateasca salariile angajaților din 2015 am muncit la el luni de zile degeaba si el sa distrat pe bani muncitorilor
OG pe 30 Iunie 2020, 12:25
#7
Fără misto-uri
Dacă vreți informații despre UVCP, nu le cereți dlui Baciu,ci apelați la Tilica Popescu
ilie de la scularie pe 30 Iunie 2020, 11:20
#6
aiureli
Aiureli...
Totusi,sa fim rezonabili pe 30 Iunie 2020, 10:21
#5
PROSTEALA DE DINAINTEA ALEGERILOR
Ca să repornesti ceva,sa retehnologizezi o fabrica,o uzina a carei activitate sa se desfasoare normal,trebuie ca inainte de toate sa si existe faptic,nu doar sa legam informatii de fostul loc.Este ca si cum ai dori schimbarea unui motor pe caroseria masinii pe care nu o ai.Bravo,cu asa idei de investitii si readucere a industriei in oras,ramanem la nivelul anilor 50.Dar e cineva carei sa-i spuna si lui Nicolaie sau lui Cuclea cam cat ar costa o fabrica noua?Am auzit ca achizitia combinatului ar fi fost mult mai mica decat o particica din fostul UVCP.
Comunicat integrago pe 30 Iunie 2020, 09:47
#4
Cam asa se face planul
Articolul este foarte serios si credibil. Insa mai trebuie facuta o mentiune. Avand in vedere cererea mare de ingrasaminte complexe de catre agricultura ramaneasca si cresterea subventiei pe ha de la UE, au decis sa porneasca din conservare si NPK1 si NPK2 ca e gazul ieftin
Zoro pe 30 Iunie 2020, 09:01
#3
Minciuni
Propaganda ieftina nu a cumparat cand erau clădirile întregi.ha?
LIVIU OLTEANU. pe 30 Iunie 2020, 07:58
#2
Se poate fara ...misto-uri?
N-am mai trecut pe la UVCP de multi ani si va intreb: MAI EXISTA CEVA INTRE GARDURILE FOSTEI UZINE(dar garduri mai exista??)IN AFARA CATORVA RESTURI DE CLADIRI? PE DE ALTA PARTE, STIAM CA UZINA FUSESE CUMPARATA DE UN STRAIN. IN PLUS, EA ERA COMPLET NERENTABILA INCA DE LA INCEPUT SI TREBUIA SUBVENTIONATA DIN FONDURI DE LA PROTECTIA MEDIULUI. CRED CA DL ING. BICIU CONSTANTI AR TREBUI SA FACA NISTE PRECIZARI PE ACEST SITE. DACA NU LE FACE, ARTICOLUL ESTE SCRIS LA MISTO!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.