Minciunile lui Ioan Niculae: Donau Chem produce azotat si 1.500 tone de uree in 24 de ore. Presa centrala a publicat un comunicat al companiei.

30 Iunie 2020, 00:09 | 5332 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

“Grupul de firme InterAgro are plăcerea să își anunțe partenerii, colaboratorii și pe toți cei interesați că fabrica de îngrășăminte agricole Donau Chem Turnu Măgurele și-a reluat activitatea. După o perioadă de peste 5 ani în care producția a fost suspendată(data opririi: 11 martie 2015), întreprinderea a repornit gradual instalațiile astfel încât, în 23 iunie, Donau Chem ajunge, din nou, la o producție zilnică de circa 1.500 de tone de uree și 850 de tone de azotat de amoniu, pentru care consumă 1,6 milioane de mc de gaze.  Menționăm că toată această cantitate reprezintă importuri”, arată compania într-un comunicat. În prezent, unitatea din Turnu Măgurele are un număr de aproximativ 500 de angajați, a fost angajat personal în vederea repornirii și se vor mai face angajări, estimările noastre fiind că vom ajunge la 1.000 de salariați, până la finalul T3 2020. Livrările de produse specifice se vor face atât la intern, cât și la export. Pe lângă Donau Chem, grupul InterAgro are deja în funcțiune fabrica de îngrășăminte Chemgas Slobozia, cu o capacitate zilnică de 1.500 de tone de uree, 1.100 de tone de amoniac și 900 de tone de azotat de amoniu. Aici, consumul zilnic de gaze este de circa 1,4 milioane de mc. Toate cantitățile provin, de asemenea, din import. Cu 3 milioane mc gaze procesate zilnic, grupul InterAgro devine, din acest moment, cel mai mare consumator de gaze individual din România și un important angajator care plătește, doar contribuții sociale pentru salariați, echivalentul a peste 1 milion de dolari lunar.  Programul de redeschidere a fabricilor de îngrășăminte operate în România va continua în ritm accelerat, până la sfârșitul acestei toamne urmând a începe activitatea la Azochim(fosta Ga Pro Co) Săvinești și ROM Fertilizers (fosta Amurco) Bacău, unități la care recrutările de personal deja au început. "Vom ajunge ca, la finalul T3 2020, în cele 4 fabrici pe care InterAgro le va avea deschise, să producem circa 5.300 de tone de uree zilnic și 4.700 de tone de amoniac, asigurând aproape integral necesarul pentru aceste produse al României", a declarant Ioan Niculae, președinte InterAgro Group. Interagro este unul din cei mai mari actori agroindustriali integraţi ai României,  operând şase fabrici de îngrăşăminte şi peste 47.000 de ha de teren agricol. Deţine şi operează, de asemenea, fabrici de procesare produse agricole şi investeşte constant în turism şi sport.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Marian pe 01 Iulie 2020, 10:30
#8
Minciuni
Combinatul de la Slobozia la un pas să fie oprit. Nu plătise gazul metan.
Bozgoru pe 01 Iulie 2020, 00:21
#7
Pentru niciOLAIE
Cel mai împuțit patron. Fără noi chimiștii ești un nimeni. Cat de c*rând vei realiza acest lucru.
Zoro pe 30 Iunie 2020, 14:06
#6
Productia
Produce minciuni si promisiuni de bani la sfântu așteaptă ca de obicei muncim ca poate primim bani peste 1 an 2 sau niciodata
BB pe 30 Iunie 2020, 09:57
#5
Se așteaptă și investiții serioase cu tehnologii noi.
Și dacă se poate,și mai puțin periculoase și nocive pentru cetățenii orașului Turnu Măgurele.Mirosul înțepător al gazelor se simte deja.Și uite-așa,minciuna și dezinformarea merg ținându-se de mână.Numai că,rostogolite și repetate,ca și promisiunile și gogorițele politicienilor,trec prin mințile odihnite ale multora și sunt acceptate cu titlu de adevăr.În concluzie,nimic nou,doar folosirea la nesfârșit a vechilor metode comunisto-sec*riste.
Jean pe 30 Iunie 2020, 09:30
#4
Salarii ne plătite, minciuni ?
De ce nu zice in articol și de faptul că Nicolae nu-și plătește angajații, nu sunt plătiți de doua luni de zile, pleacă oamenii în grup, cei rămași lucrează zilnic ture de 12 ore, din care li se taie 50%, noroc cu pensionarii, cât pt mai rezista și aceștia !
Zoro pe 30 Iunie 2020, 09:17
#3
Plenar tineri
Pleaca tineretul raman pensionarii cs le convin mai puțin si se intra in a 2 lună de neplata a salariilor se da cu jumate bani la lună mai sunt uni care mai cred domn președinte, sunt somnabuli sau lungimi uni pensionarii sefi la compartimente
Hotia pe 30 Iunie 2020, 00:35
#2
Merge mana in mana cu minciuna
Uree 2 merge cu o linie, cand merge

Uree 1 oprita de batranete - e la pensie

Din 1500 t declarate poate face max. 400 t

Azotat 850 t din ce ? Ca acidul e oprit !

Din minciuni faci orice dar cine mai crede basinile paranoicului

Mai bine ar da salariile ca pleaca si bruma de oameni de pe plantatie
Mama lui de hot pe 30 Iunie 2020, 00:21
#1
Uree2 cu două ture la 12 ore.
Minciuni tot ce este in acel articol, a funcționat doar câteva zile uree2( exact acum sunt la munca ..n uree2), cu una linie ptr ca inca sunt probleme mari în depozit nh3, acidul azotic hno3 are personal detașat în uree2, la fel si azotat de amoniu personal detașat în uree2 si se pleaca in fiecare zi prin demisii ptr neplata salariilor .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.