Surprize, surprize!! Video Tineri din Turnu Magurele au deranjat linistea publica din zona Penny - strada Vlad Tepes.

28 Iunie 2020, 16:29 | 4870 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Politia.

Ne scriu cititorii - AZI NOAPTE (22-23 VI) IN PARCAREA DE LA MAGAZINUL PENNY DE PE STRADA VLAD TEPES, UN GRUP DE CCA 40 DE TINERI, AFLATI SUB INFLUENTA ALCOOLULUI SI A DROGURILOR, VENITI CU CATEVA AUTOTURISME DE LUX, CU FARURILE APRINSE, CU CASETOFOANELE DATE LA MAXIM, AU FACUT UN SCANDAL MONSTRU, CU URLETE ANIMALICE, FARA CA POLITIA SA INTERVINA. PROBABIL AU SFIDAT CORONAVIRUSUL.

Acesta este video-ul despre ceea ce reclama cititorul nostru.

 

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Proști fără ocupație pe 07 Iulie 2020, 20:24
#13
.
Va pupam de sus
Banii pe 02 Iulie 2020, 07:32
#12
Degeaba
Degeaba au facut banii! Copiii aia sunt prost crescuti si educati. Se alege praful mai tarziu de tot. Sa lasi un copil sa conduca masina de la Odaia pana la Dunare,sa-i pui totul pe tava denota o prostie crasa. Nu mai vorbesc de opulenta pe care o afiseaza parintii in saracia asta de oras. Se vede ca nu au avut situatie financiara buna cand au fost mici
Cornel P.... pe 01 Iulie 2020, 16:53
#11
Revin...
Am scris despre camatarul-mafiot BERET ca, in plina strada. langa gardul Liceului Sfantul Haralambie a deschis un targ de masini straine second hand NEAVAND NICI O AUTORIZATIE. NIMENI NU IA VREO MASURA, NIMENI NU-L DERANJEAZA. SAU O FI VREO FORMA DE RELANSARE ECONOMICA?!
Vladimir_Bratislav pe 30 Iunie 2020, 23:20
#10
Va pup
Mai usor cu muzica,alcoolu' si drogurile,ca n-a baut nimeni,nu s-a drogat nimeni si nici muzica n a fost...
Dmx pe 29 Iunie 2020, 19:45
#9
Nu conteaza!
E treaba lor ca au facut bani dar sa stea in tarlaua lor la Odaia! Sa urle si sa faca ce doresc acolo! Daca imi faci mie galagie noaptea te ard de nu te vezi,cu tot banii tai!
Anonim pe 29 Iunie 2020, 16:12
#8
JSBSABUAJSSBSBSUDBS
Păi se putea sa nu comenteze oamenii invidios?!Atât stiti sa faceti!Voi stati si comentați de pe margine iar noi ne distrăm!Judecati in necunoștință de cauză.Auzi si tu 40 de persoane,Bine dracu ca nu a fost tot Turnu in parcare la Penny,va luati de un copil de 12 ani!Normal ca iese in evidenta cu ceea ce face părinții lui având un nume,copii voștri fac acelasi lucruri doar ca pe voi nu va cunoaste nici dracu.Oameni in toata firea!Atât stiti sa faceti sa dati cu gura iar după ii pupati in c*r pe ale Codrea sau pe ale Dragnea
Cornel P.... pe 29 Iunie 2020, 15:59
#7
O intrbare.
Dar despre chiolhanurile care au loc saptamanal la interlopul camatar BERETE, care are resedeinta langa Liceul Sfantul Haralambie, de ce nu scrie nimeni? Da muzica la maximum incat se aude din strada Praporgescu, de la bariera spre Magurele si cred ca si de la Politie. Acest individ aduce masini din Occident, multe furate, pe care le pune in vanzare in strada, chiar langa gardul liceului. Faptele lui sunt cunoscute de Politie, Parchet, ANAF, Primarie si chiar de statuia lui...Tudorica Dorobantul si nimeni nu indrazneste sa ia vreo masura. Le este frica de el!
Albert Codrea pe 29 Iunie 2020, 01:23
#6
.
va pup fani mei
Cineva pe 28 Iunie 2020, 22:41
#5
Cineva
As vrea sa spun ce le doresc eu familiei lor, mamicii si taticului, eventual viitorilor copilasi ai familiei Codrea, dar din pacate nu ar fi publicat comentariu. Ma rezum sa le fac urarile in gand.



Oricum, poate intr o zi o sa avem mai putina coruptie in tara asta, sa ajunga si astia la puscarie alaturi de tovarasul Dragnea.
Higi pe 28 Iunie 2020, 21:56
#4
Poliție
Cu un comandant de la Alexandria care s fost la vinatoare cu Dragnea nu se poate face ordine
. pe 28 Iunie 2020, 20:49
#3
.
Da mamicuta lu Albert codrea nu trebuie băgata in seama puțin ? Așa, pentru educația data beizadelei...nu pentru altceva
Cunoscatori pe 28 Iunie 2020, 18:48
#2
Albert Codrea
Ăla e fiso lu Adi Codrea, Albert Codrea. Un putoi care se crede pielea pulii din cauza tatalui său miliardar plus soferul Cheiaua Livian, un kkt cu ochi care are fundul de borcan la ochi...
Maimuțe Proaste pe 28 Iunie 2020, 17:50
#1
Primatele astea reprezintă "viitorul țării"
Așa popor, așa viitor .....

Bronzații/brazilienii ăștia reprezintă viitorul: Manele, Băutură, Droguri, Femei
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.