Bomba anului!! Danut Cuclea, un primar pe nevoile turnenilor. Bazin de inot la fosta unitate militara.

26 Iunie 2020 | 3861 vizualizări | 18 comentarii
Danut Cuclea.
Danut Cuclea.

Turnenii simteau nevoia stringenta a unui bazin de inot. Pandemia a scos in evidenta de ce este nevoie cel mai mult intr-o comunitate. Turnu Magurele are locuri de munca prea multe si era nevoie urgenta de ceva unde sa ne racorim. Nu e strand, e bazin de inot didactic. Ce stiu taranii!

Comentarii (18) Adaugă comentariu
Pentru pe 29 Iunie 2020, 21:33
#18
Astia de urla
O sa plateasca Cracea biletele sa il voteze. Asta in 2024 cand va candida pentru 1000 oara si va iesi tot pe locul 2
garcea pe 29 Iunie 2020, 17:53
#17
zombi
alo zimbi care iesiti la votare si votati psd -eul va place ca veti avea de toate....adica spital de calitate loc*ri de munca.infrastructura...etc..
Hateri comunisti pe 29 Iunie 2020, 15:43
#16
.
Orice se face in oraș nu vă convine..

Victor pe 29 Iunie 2020, 13:20
#15
Evoluție, involuției...
Bravo, bravo, bravo!... Ce mult a evoluat piticul porno psd! De la ibric la polonic! De rahat am fost, de căcat am ajuns!... Viitoarea crescătorie de broaște pe bani europeni...
Dorel pe 29 Iunie 2020, 12:04
#14
apa furata
sa verifice cineva cum fura apa PETCULESA pt.a produce miliarde pt.PSD din vanzare ade flori.Bineneteles apa consumata o platesc tot fraierii.
Doru pe 28 Iunie 2020, 16:12
#13
Și-uite alte noi posturi călduțe pe la stat
Va avea aceiași clienți ca și sălile de sport făcute lafel de inutil.Și miile de metri cubi de apă ale bazinului vor fi plătite din banii de bilete sau vor intra la redistribuirea M/C de apă din pierderile de la ApaServ,băgate pe facturile fraierilor?Hai s-o vedem și pe asta.Piticul nu se mai satură de baia de fraieri,dorește cu tot dinadinsul să fie coleg cu mentorul său,iar proștii din jurul său care-i țin isonul,vor deconta și ei în măsura contribuției.
... pe 28 Iunie 2020, 13:14
#12
...
Stropiți cu avionul de purici, te plimbi pe centru și sar puricii!
Gogu pe 28 Iunie 2020, 08:27
#11
fara cap dar cu bani in buzunar
Alta risipa aiurea de bani! Tot ce s- a facut in acest oras a fost in favoarea mafiei Psd! Cine o sa inoate Cucleo acolo? Ai sa faci cum ai facut cu toate! Va fi doar pentru tine si camarila PSD!
eruiyq pe 27 Iunie 2020, 16:17
#10
Bazin de inot spuneti?
Este extraordinar,e tot ce ne lipsea!Pai,atunci grabiti-va,ca daca mai dureaza mult,o sa aveti clienti numai comoranii domnului Daea,pentru ca cetateni de pe aceste meleaguri vor face baie in strandurile,bazinele si marile de prin alte loc*ri ale lummii.Asa e atunci cand esti mic si prost,iti arde doar sa te balacesti.Parca o si vad pe Ionela tinandu-l de o mana pe Danut,iar in cealalta mana,tinand galetusa si lopatelele fauritorului de castele de nisip.

Bai,voi sunteti nebuni,sunteti spectatorii unui dezastru iminent in desfasurare,si mai aveti puterea sa va buc*rati?
Insideversion pe 27 Iunie 2020, 12:00
#9
Adunătură de idioti
Cu ce veti plati la marele bazin, imbecililor? Sau mergeți pe datorie si va notează in caiet ca la cârciumă? O mică fabrică cu ceva loc*ri de munca nu stie sa faca acest neica nimeni? Bazin va lipsea, în rest aveti de toate... Doamne, cata prostie!
. pe 27 Iunie 2020, 10:02
#8
,
Bravo dle primar, va susținem in totalitate, faceti lucruri bune, utile orașului...
Catalin Manzatu. pe 27 Iunie 2020, 08:14
#7
De acord cu #1 (in privinta lucrarii, nu la laude)e)
Sunt om in varsta si nu am de gand sa ma duc la strand, dar pentru tineri este bine venit! In ceea ce priveste loc*rile de munca care trebuie create, rog redactia s-o termine cu demagogia politicianista.

PUTETI SA PREZENTATI O LISTA CU SOMERII DIN TURNU MAGURELE SI DIN COMUNELE LIMITROFE CARE AU O CALIFICARE MEDIE SAU SUPERIOARA? UITATI-VA CE "INGHESUIALA" A FOST LA PORTILE COMBINATULUI CAND AU INCEPUT ANGAJARILE.
Bau pe 27 Iunie 2020, 08:10
#6
Complexat, retard, etc
Vai de fapu tau, critici tot ce este bunsmile ba ca face ceva, ba ca nu face smile probabil ca e dacut din fonduri europene, nu-i poate cheltui pe alte proiectewink
fara nume pe 26 Iunie 2020, 21:36
#5
e foarte bine
nu aveti decit sa va mirati ca prostii...un bazin e bine venit ..ca pina l-or termina se duce pandemia...cu respectarea regulilor de igiena...cu o anume taxa e chiar indicat . Multi copii ne mai pierdem in Dunare pina sa va dati seama ca ce incearca sa faca primarul e bine? BRAVO CUCLEO DACA REUSESTI ASA SE VA NUMI BAZINUL ...STRANDUL LUI CUCLEA
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.