Fotografie din timpurile cand Donau Chem producea cu adevarat. Functionarea combinatului se vede de la Dunare, nu aburul de la Kellogg.

25 Iunie 2020 | 2468 vizualizări | 1 comentarii
Donau Chem.
Donau Chem.

Fabrica UREE 2, Acidul Azotic si Azotatul - sunt vizibile, cel mai bine, de la Dunare. UREE 1 este langa Kellogg, nici vorba de pornire. Aburul de la Kellogg e pentru cei care vad din oras si se lasa pacaliti. 

Comentarii (1) Adaugă comentariu
Amintiri pe 25 Iunie 2020, 18:54
#1
Perioada CDR
Aveți dreptate. Pe atunci, după perioada Tirlea, alianța CDR, (PNT-CD +PNL+PDL), cu directorul Manea, au rechemat personalul la combinat. După reducerea salariilor (rămase din perioada Tirlea) cu peste 75%, din 1997 pina in 2001 numai și numai intirzieri salariale de peste 3, 4, 5 salarii. Se dadeau numai pe relații și cunoștințe. Se funcționa nonstop fara reparatii. Aveți dreptate. Banii mergeau la partidele politice aflate la guvernare. Arestindu-se conducerea de atunci (1996) a conducerii și deposedarea lui Tirlea de proprietatea acestuia, combinatul a intrat sub aripa guvernului fiind stors de toate puterile. Cum e PNL-istilor? Ați uitat?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.