Seful Mafiei din Turnu Magurele se numeste Danut Cuclea. Liviu Dragnea este jupanul-papusar.

20 Iunie 2020, 21:31 | 5219 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Liviu si Danut.

Primarul este seful-executiv al Mafiei din Turnu Magurele. Jupanul( presedintele) de onoare este inchis la Rahova. Mafia din Turnu este organizata pe mai multe niveluri, in ordinea importantei: partid, primarie, institutiile din subordinea primariei, piata municipala, institutii descentralizate ale statului, oamenii legii, cartierul Magurele. Cel mai inalt nivel este reprezentat de partid( aici se iau deciziile). Ultimul nivel este cel din cartiere, Magurele fiind cel mai bun exemplu. Toate aceste structuri organizatorice nu sunt la voia intamplarii, ele sunt legate intre ele si formeaza Mafia. 

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Leon Marinescu. pe 22 Iunie 2020, 14:25
#14
Va inselati!
NU CUCLEA ESTE SEFUL MAFIEI DIN TURNU MAGURELE! POATE VA VOI SPUNE INTR-O ZI CUM SE NUMESTE SI VOI PREZENTA SI CATEVA POZE. INSA, SUNT 100% SIGUR CA NU MI SE VA PUBLICA COMENTARIUL.
Alexandru Gheorge zis Gaoaza pe 22 Iunie 2020, 11:30
#13
Traiasca Draknea!
Ca el mi-a dat de mancare, cand eram milog (si acum sunt... grinla Saelele!
Nebunu' din coceni pe 22 Iunie 2020, 09:50
#12
Lui #10
Corect! Crăcea va lua bătaie a patra oară, dar turbații care vor schimbarea (adică pe dracul cu frate-său) nu văd asta. Lipsa unei alternative viabile cu adevărat la Cuclea, (nu cu ipochimene precum eternul și fascinantul looser care este Crăcea) va face lumea din oraș să-și bage picioarele în ele de alegeri. Și uite așa piticul porno vă va mai călări un mandat.
Nu contează pe 22 Iunie 2020, 02:26
#11
Șeful sagetii
El este săgeata, la cat te tuta este,șef poate fi la rampa de gunoi ! ESTE DOAR SAGEATA
Na la ei pe 21 Iunie 2020, 21:25
#10
Acum ce mai vreti?
Stati calmi, ca Cracea nu iese primar
unu pe 21 Iunie 2020, 15:39
#9
un jeg
dar si ionela jegoasa aia pisamas pe familia ei de treanta ordinara ..o penala de o fu.e cuclea si multi altii..
Nu mai putem fi pacaliti la nesfarsit pe 21 Iunie 2020, 14:09
#8
Cu oricine,dar fara PSD!!
Ha,ha,doi nemernici,unul priponit,iar celalalt inca liber.Doua personaje care nu au lasat nimic bun in urma lor,decat o cumplita saracie,mult jaf,distrugere si paragina cat vezi cu ochii.In schimb s-au priceput bine la mintit,furat,prostit si amagit lumea care i-a votat.Au creat multi milogi,puturosi,alcoolici si paraziti stransi in marea de asistati social.Platiti de catre cine?Ati ghicit,tot de fraierii care se chinuiesc pe bani putini pe acolo pe unde se mai poate da un salariu minim si insuficient pentru traiul din ziua de azi.Oare cat veti mai vota o gasca de neispraviti care nu au facut nimic,si de ce?
gheorghe pe 21 Iunie 2020, 13:50
#7
a
va face mall si kaufland in turnu danut si voi ce drq aveti
Lucifer Morningstar pe 21 Iunie 2020, 13:26
#6
Nașul
Voi chiar credeți că există șefi?

Sunteți naivi!

Fiecare face ce vrea, fără teamă de consecințe. Dacă ar exista un șef, oricât de "mic", atunci s-ar vedea și consecințele!
ilie de la scularie pe 21 Iunie 2020, 13:03
#5
gasca
Cum e turcul si pistolul. Vedeti inginerii si unele dintre rudele lor ajunsi din combinat in primarie. Toti s-au remarcat prin NIMICUL facut acolo...
florinn81 pe 21 Iunie 2020, 12:59
#4
Dovada?
Dovezi in sprijinul acuzei? E usor sa arati cu degetul si intamplator chiar sunt de acord dar fara dovezi nu faci nimic. Cel mult te alegi cu dosar pentru calomnie...

Circ cu putina paine pe 21 Iunie 2020, 10:23
#3
Voi dormiti si totul va merge si mai rau
Daca si liliputanul ala e seful cuiva,atunci eu sunt Donald Trump.El conduce,dar nu tot timpul,in schimb,asculta doar cativa prăpăditi necalificati,nescoliti,needucati si nepriceputi la treburile Administratiei Locale din Turnu Magurele.S-au adunat acolo toate rebuturile de prin Combinat si UVCP,pusi sa latre si sa muste la comanda.Si ”organizarea” aia plina de lichele si slugi a inceput de la alt habarnist,Mohanu,slugoiul sef al puscariasului Dragnea.Au ramas metodele comuniste de la vechiul regim,ca seful sa se inconjoare numai de ratati si prostalai pe care sa-i bage la inaintare,sa-i manevreze,sa semneze si sa execute toate mizeriile debitate si premeditate de seful din fruntea unu partid de hoti.Fara asumarea unor responsabilitati,fara o viziune clara si proiecte majore,si fara a da socoteala de modul cum au fost cheltuiti banii publici,nu veti vedea nimic concret si bine facut de catre aceste marionete care au bagat mana destul de mult in buzunarele voastre.
adita pe 21 Iunie 2020, 07:37
#2
a
La cat e de prost Cuclea, nu are cum sa fie el seful mafiei.
Sorin pe 21 Iunie 2020, 06:03
#1
Sa scapam de Cuclea
Asa este! Orasul este condus de organizatii mafiote!Nimic nu misca fara stirea acestui Cuclea inconjurat de Cristea si Cone! Un cartel mafiot cu nasi si fini!Daca va uitati pe achizitiile primariei veti vedea preturi de achizitie astronomice! Oare cit este comisionul la contracte si achizitii?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.