Primaria Turnu Magurele se promoveaza pe Facebook.

15 Iunie 2020, 23:02 | 2548 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

De ce e nevoie de o campanie pe Facebook? Primaria nu vinde un produs. Cati bani cheltuie Primaria pentru a arata turnenilor realizarile marete? Nu prea se vad lucrurile facute de Cuclea. Turnenii nu au nevoie de promovare pentru a observa ce a facut Danut. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
. pe 23 Iunie 2020, 08:49
#6
.
Pentru savaliuc-care-are-pe -fata-un-muc

Bai, retardatule, tu pe ce lume traiesti? Nu vezi cate prostii spui? Unde p...a ma-tii lucrezi,, bai, boule? Pai directorii despital si de scoli au dat conc*rs national,cu rezultate verificate si facute publice,investitori in Turnu nu vin nu pt ca e Cuclea sau Cracea primar ci din cauze mult mai complexe pe care tu oricum nu le-ai pricepe, banii nu se iau de la Buc*resti cu portbagajul, se fac proiecte, unele eligibile, altele nu, dureaza mult, sunt piedici puse la nivel 0. Tu ii dai zor cu schimbarea, mai bine ai schimba mai des lenjeria.
Savaliuc pe 17 Iunie 2020, 09:38
#5
Nu o promovare a minciunii pentru hotie
Dupa atatia ani de frecat scaunul de viceprimar si primar,rezultatele sunt dezastruoase.Depop**are masiva,somaj,f.multi aisistati social,nicio investitie,intr-un cuvant,saracie.Orasul nu mai are statut de municipiu,deci,reorganizare,restructurari si stop la furat.Alti oameni,alte proiecte cu o altfel de organizare a muncii,cu mai multi bani si respectare a legilor pentru o viata mai buna.Conduceri ale institutiilor statului pe baza meritocratiei,nu pe criterii de gasca de partid.
Publicitate electorală gratis pe 16 Iunie 2020, 09:18
#4
Dănuț iar a udat canapeaua
Când ești mic la propriu dar,și la figurat,frustrat și cu multe neâmpliniri pe toate planurile,care te apasă și pe care le vei purta toată viața,ajuns într-o funcție la care nici măcar nu îndrăzneai să visezi cu ceva ani în urmă,acum te mai și pupi singur în c*r.Înconjurat de tot felul de incapabili,laudat de asistații social și pomanagii loc*rilor,asistăm la un teatru grotesc și ieftin,cu niște personaje sterse,fără viziune și pregătire,arătându-ne zilnic un spectacol de râsul plânsul,pe aloc*ri tragic.Ăsta este exponentul unui oraș sărac,murdar și fără perspective de viitor.Singura lor realizare,pe plan personal vorbind,că profesional și-au arătat-o pe la CIC,UVCP și alte loc*ri pe unde nu au lăsat nici măcar dâre de praf,este doar agoniseala făcută din banul public.Să mă contrazică cineva,dar numai cu argumente ce se pot și vedea,nu cu texte din propaganda pe care o aplică spălaților pe creieri.
Adi pe 16 Iunie 2020, 07:07
#3
A
X e Cuclea. Se semneaza cu x ca nu stie sa scrie. Atat e de prost
y pe 15 Iunie 2020, 23:42
#2
pt X...
Cuclea a distrus orasul! Votati Claudiu Cracea! Votati schimbarea!
X pe 15 Iunie 2020, 23:10
#1
...
A făcut multe fata de mohanu... Chiar își da interesu', bn ca nu a ieșit cracea
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.