Partidul si saracia crunta, combinatia periculoasa din cartierul Magurele.

12 Iunie 2020, 10:45 | 2902 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Cartierul Magurele.

In cartierul Magurele se fura pentru existenta. Infractiunea este un stil de viata. Cei care conduc orasul nu au facut nimic pentru a remedia aceasta situatie. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Lucian,bine-zis lui GABiminciună#6 pe 16 Iunie 2020, 16:51
#8
Dar are dreptate într.un punctuleț
Recte : "" Dragnea a fost superior ca inteligență lui.. Pol Pot, cel mai sângeros dictator din istorie pe care nimeni nu.l "omagiază".*Kampuchea Democratică* și-a schimbat numele și a scăpat de Khmerii Roșii. ( vezi Wikipedia). De CIUMAROȘIE noi când..???
”Lucian” Hosu Longin pe 15 Iunie 2020, 20:35
#7
Gabiadevăr,ești un mare INFERIOR
A distrus pe dracu!!Doamne,iartămă,mulți proști ai lăsat să cuvânte.Superior cui,măi prostănacule!Lafel poți spune și de Mao,de dinastia Kim,de Hitler,de Castro,de Stalin,de Ceaușescu,Iliescu ori ultimii conducători ai CCCP și ai întregii Europe de Est și ai multor țări africane.Când prostia ca stare de fapt este prelucrată de către niște ticăloși avizi de orice nu pot avea parte,conform pregătirii și educației,atunci îi numești ”superiori”???Vai de mama ei de lume și civilizație!Mai degrabă cred că ai fi potrivit unei adunări ale marelui Guru Bivolaru,atunci când își ofereau ”bunătățile”unii altora.Voi,proștilor,nici măcar de firimiturile de la masa lui Dragnea nu ați avut parte,în schimb,le rupeți fundurile cu limba,impotenților!V-ați mulțumit doar de gogoșile aruncate,ați stat în genunchi și cu gura căscată,au trecut anii și nu ați învățat NIMIC,dar ABSOLT NIMIC!Asta se-ntâmplă când școala e pe ultimul loc,dar v-ați cumpărat diplome.
Gabiadevar pe 13 Iunie 2020, 23:43
#6
Drtyiiozvnn
Dragnea a distrus PSD-ul dar a fost mare conducator numit și coordonat de Coldea dar Dragnea l-a trădat POnta kovesi și Coldea și apoi a fost executat dar ca inteligenta Dragnea era superior
NS pe 13 Iunie 2020, 09:49
#5
DUPA FAPTElLE VOASTRE PRIMITI SI RASPLATA
N-am sa inteleg niciodata cum,sarac si plin de nevoi fiind,sa-i votezi in continuare tot pe cei ce te-au saracit.Ma rog,dar aici cred ca este vorba de altceva,si din multele la care ma gandesc,ma refer in primul rand la prostie,din partea unei parti.De cealalta parte,din pacate,nu remarc decat o mare doza de smecherie politica si totala marsavie.Daca cei ce trebuiau sa opresca si sa pedepseasca ticalosiile si hotiile petrecute timp de 30 de ani,nu au facut-o,faceti-o voi,saracilor.
Bomhy pe 12 Iunie 2020, 21:43
#4
Saracie
Acest cartier este oglinda PSD-ului,,mai multi banii. in buzunarul romanilor,dar banii luați din buzunar de cuclea,Dragnea junior pentru hotel și alte sinc*rii ale PSD-ului.
EU pe 12 Iunie 2020, 15:07
#3
cartierul Magurele
Ba au facut....de cum vin alegerile colinda si promit cite in kluna si in stele pentru nenorocitul de vot . Toti ti**nii sunt trecuti la ajutor social, redus impozitul, redus pretul gazelor ...etc....sunt multi si voteaza ...deci buni de masa de manevra....Cum oare sa despaducheze Magurelea?
Catalin Manzatu. pe 12 Iunie 2020, 14:22
#2
Putina istorie.
Din cele mai vechi timpuri,in cartierul Magurele au vietuit elemente certate cu legea. In conditiile internationale actuale nici ONU nu poate face nimic.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.