Strategia lui Ioan Niculae pentru distrugerea industriei ingrasamintelor chimice. Cum poate fi salvat Donau Chem?

03 Iunie 2020, 11:31 | 4139 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Prin tot ceea ce a facut, Ioan Niculae arata ca vrea sa distruga combinatul Donau Chem. Boala lunga, moarte sigura. Nici vorba de planuri serioase pentru reluarea activitatii. Combinatul nu trebuie sa ajunga pa mana unui investitor serios, iar forta de munca calificata trebuie sa dispara( timpul rezolva aceasta problema). Singura solutie: sa nu se mai duca nimeni in combinat pentru ca Niculae sa nu-si mai faca jocurile. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Koae pe 05 Iunie 2020, 16:21
#9
Te ai suparat?
Mai sooge o odata. Daca nu, bea un ou sau doua, sa ti treaca pofta de oua. Hai la M_iePsd !
IC Sulescu. pe 05 Iunie 2020, 13:53
#8
LUI Koae
Imbecilule, cu cretini ca tine nu va functiona niciodata.SPUNE, BAI LEPADATURA: CUM POATE FI SALVAT COMBINATUL? AUZI LUME BUNA, SA SUFLI IN TEAVA DE GAZ! IN CARE, CA E MAI MULTE? MAI BINE SUFLA TU-N PIZDA MA-TI, CA HABAR NU AI CUM SE FABRICA AMONIACUL!
Koae pe 04 Iunie 2020, 20:34
#7
Noroc cu tine bai Sculescule
Ca ai dat tu solutia salvatoare pt combinat. Sa sufli in teava de gaz ca sa porneasca. Daca nici asa nu merge - ultima solutie e sa ne sufli in koor la toti angajatii pana ne iese amoniacu pe nas si urea pe urechi
IC Sulescu. pe 04 Iunie 2020, 19:20
#6
Vrednici de mila
Vai de capul vostru-si autorul si comentatori;ZICETI, MAI ZEVZECILOR,CUM POATE FI SALVAT? ACEASTA ERA INTREBAREA. LA ALT ARICOL UN DOBITOC SPUNE CA SA NU SE MAI DUCA NIMENI LA MUNCA. TOT ASA ZICEATI CAND II INDEMNATI PE OAMENI VSA DECLARE GREVA SI SA BLOCHEZE SOSELELE.
Bogdan pe 04 Iunie 2020, 06:51
#5
Va puneti intrebari mult prea tarziu
Dupa ce PSD a domnit si distrus totul in acesti aproape 30 de ani,acum va intrebati ce poate face pentru voi alt partid?!Sa fim seriosi,e mult prea devreme.
???? pe 03 Iunie 2020, 12:34
#4
!!!!
Pai ce facem acum? PNL, l-a ajutat sa reia activitatea și tot PNL, caută să-l împiedice?
Ioana pe 03 Iunie 2020, 12:10
#3
Guru
Singura lui strategie este cum sa fure cat mai mult de la rusii care i dau gazu gratis, de la furnizori, de la stat si de la angajati
Abdul pe 03 Iunie 2020, 12:05
#2
Boala lunga moarte sigura
Stai linistit ca n are nici o stategie, nici de distrugere, nici de pornire. Nici macar nu stie ce e aia strategie. D aia a si ajuns in halul asta pe drumul cu sens unic, spre groapa !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.