Culmea coruptiei. ANAF Rosiorii de Vede - comert ilegal cu produse din Anglia.

29 Mai 2020 | 5830 vizualizări | 8 comentarii
ANAF Rosiorii de Vede.
ANAF Rosiorii de Vede.

"REVOLTÃTOR ! Luni , 13 mai 2019 , în sediul ANAF Roşiori de Vede , douã precupete sosite din Anglia cu marfã veritabilã fãceau comert cu produse de firmã . Cumpãrãtorii erau cinci doamne , angajate ANAF si un domn coleg . Timp de 25 de minute au tot venit si plecat cei din ANAF pentru a negocia parfumuri , creme de fatã , de mâini , truse de macheaj si multe alte produse . Negocierile se purtau sub privirile noastre , ale celor care asteptam sã înregistrãm declaratii , sã primim sau sã depunem documente.

Mai multe detalii, aici.

Comentarii (8) Adaugă comentariu
Pena silvia pe 26 Iunie 2020, 09:26
#8
Revoltator
Lăsați ca mai sunt persoane care vand prăjituri, torturi si nu plătesc nimic. Urmăriți facebook ul, sa vedeti ca găsiți la Rosiori de Vede care fac bani fără să plătească nimic....Si îi acceptăm așa prin bloc*ri. Arătați doar romii, ca astialalati nu fura. Sunt cinstiți. Pensionari pe caz de boala care sa plimba toata ziua prin oras, alții sunt plecați în spania sa muncească, dar sunt pensionari pe caz de boala. Aha, la Rosiorii de Vede nu se stie nimic
Pena silvia pe 26 Iunie 2020, 09:23
#7
Revoltator
Lăsați ca mai sunt persoane care vand prăjituri, torturi si nu plătesc nimic. Urmăriți facebook ul, sa vedeti ca găsiți la Rosiori de Vede care fac bani fără să plătească nimic....Si îi acceptăm așa prin bloc*ri
Cristina pe 19 Iunie 2020, 07:15
#6
Doamnele la doamne trag.
Oare cum poți cumpăra un lucru furat deci utilizat,exemplu un ruj si sa te dai cu el la bot si sa te crezi mare doamna la anaf.
Dorel pe 06 Iunie 2020, 00:53
#5
Cum conduce Dorel Finanțele de la Rosiori
Conduce bine, pe bine pregătit și el iubește pe toată lumea și toată lumea îl iubește pe el.
Catateanul zz pe 01 Iunie 2020, 11:07
#4
La Islaz se tin petreceri si gratare la Neagul
In com. ISLAZ se tin petreceri si gratare la magazin la Neagu . Petrecerile sunt sponsorizate de Primar ca vin alegerile .
Bune Florin pe 31 Mai 2020, 10:00
#3
Culmea corupției la ANAF Rosiorii de Vede
Stiu de prieteni carora li s-au blocat conturile, sunt amenințați cu scoaterea acelor la licitație, iar ei fac comerț cu lucruri furate și fără ca cei care le vînd sa plateasca dări la stat. Ce este mai strigător la cer, ca toate aceste lucruri se întîmplă de fata cu oamenii pe care ei ii amenință daca nu isi plătesc taxele. Rusine. Sper ca organele statului ss se autosesizeze și să îi tragă la răspundere penală.
Dtana pe 31 Mai 2020, 01:41
#2
Domna
Direct la puscarie
Mari pe 30 Mai 2020, 12:21
#1
si alte ilegalitati
Asta nu-i nimic.Cei mai multi,desi sunt functionari publici,tin la negru
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.