Stare de alerta nu exista in Turnu Magurele. Oamenii legii pot fi acuzati de zadarnicirea combaterii bolilor.

22 Mai 2020, 23:26 | 4818 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Politia.

Cand se lasa intunericul, tinerii din zona Turnu se strang in grupuri mari si nu respecta nicio regula din starea de alerta. Politia trece pe langa ei fara sa-i deranjeze. Din cauza coruptiei, Teleormanul conduce detasat la pesta porcina. Daca se intampla o escaladare in cazul coronavirus, avem sanse sa intram in carantina si de aici altele. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
eu pe 26 Mai 2020, 11:29
#9
Abuzuri ale autorităţilor!
S-a vazut cat de,,legale" au fost amenzile din starea de urgenţă. Cred că şi-au luat seama şi poliţiştii, că aceeaşi soartă vor avea şi amenzile din starea de alertă.

Să vedeţi când or să înceapă procesele celor arestaţi prin hoteluri sau alte centre de carantină, sau asimptomaticii sechestraţi prin spitale săptămâni întregi, pentru că au fost lipsiţi de libertate în mod nelegal... despăgubiri ce va trebui să plătească statul.
Gica pe 25 Mai 2020, 21:53
#8
Arestati la domiciliu...
Draga autorule si asa 'oamenii legii' au facut abuz cand oamenii au fost 'arestati' la domiciliu...tie ti-a placut sa stai 2 luni inchis in casa, ca la puscarie? Multa prostie...
Ion pe 24 Mai 2020, 18:42
#7
Sdddd
Sa va dau la m**e cu posturile voastre de sifoane
Cornel pe 24 Mai 2020, 11:25
#6
Ziua
Foarte bine a făcut Dsv -ul ca a protejat osftel de societate,acolo a fost o unitate de elita care între timp a fost distrusă de dragne Ilie,Valentin Dragnea și complicii lor de acolo,lăsînd. Fără loc*ri de munca 115 oamenii,ca asa a promis in campania electorală PSD-ul lui Dragnea.
Claudiu pe 24 Mai 2020, 11:00
#5
Nu mai păcăliți lumea cu virusul ăsta
Nu mai mințiți, nu exista niciun virus
Cristy pe 24 Mai 2020, 02:35
#4
Teleorman
Ținutul lui Dragnea este o enclavă de dobitoci!
Zachie pe 23 Mai 2020, 23:25
#3
hatz
Sifoaneor
Cuclea pe 23 Mai 2020, 21:06
#2
Porci
Pesta porcina in Teleorman a fost raspindita cu implicarea. Fostului director al Dsv Teleorman IAnculescu iulian deorece a protejat ferma salcia
Eu pe 23 Mai 2020, 20:06
#1
Nimeni nu crede în gravitatea virusului!
Bine fac că nu respectă starea de alertă! Oamenii și-au dat seama cât de aberante sunt măsurile, așa că nu au cum să le respecte! Până când ar trebui să dureze tâmpenia asta cu distanțarea socială? Omul este făcut să trăiască în societate, nu în pustiu!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.