Accident de munca la Donau Chem Turnu Magurele. Pericolul este foarte mare pentru toata zona Turnu Magurele. Deocamdata functioneaza doar sectia care suna(abureste)

20 Mai 2020, 19:38 | 7285 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

La sectia CET s-a spart o teava prin care circula abur la presiune foarte mare. Un muncitor a fost ranit grav( ars pe suprafata corpului) de aceea a fost transportat la Bucuresti. Cel mai mare pericol vine de la instalatiile care lucreaza cu amoniac. Pentru a functiona, institutiile statului( ex. ISCIR, Garda de Mediu) trebuie sa-si dea acordul. Pana sa fie oprit, la Donau Chem au fost scapari de gaze, cele mai multe musamalizate. Combinatul a stat foarte mult timp oprit, de aceea, pentru a reporni, s-au facut tot felul de reparatii-carpeli. Niculae nu da doi bani pe oameni, mai ales ca trebuie sa scape si de puscarie. Un accident grav poate produce o catastrofa pe zeci de km. Coronavirusul este jucarie pe langa tancul( depozitul) de amoniac din combinat. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Directorul Pelea pe 30 Mai 2020, 16:55
#9
Combinatul trebuie sa mearga
Voi aveti nevoie de loc*ri de munca si nu conteaza daca muriti in accidente de munca, ca sunteti ca niste furnici, cel mai important este procesul de productie. Noi am avut gaze ucigase si prima zi cand am deschis combinatul si tot asa va fi pana in anul 3000. Pop**atia trebuie redusa cumva mai ales cei prosti ca ei sunt cel mai usor de prostit. Gaze le-au dat si celor de la Auschwitz gaze v-am dat si voua, va ard plamanii si intra in sange, va da cancer si va linistiti dar cel putin aveti de munca. Pai chiar Ceausescu mi-a spus sa folosesc rezidurile de ipsos ramase dupa obtinerea piritei si sa folosesc la constructia bloc*rilor din Catanga, pai bloc*rile alea sunt ca Hiroshima, sunt radioactive si o usurare deosebita. Daca vrei sa mori de cancer muta-te in Catanga la bloc.
El pe 24 Mai 2020, 18:08
#8
Orașul nu va inflori deoarece80% din personal sunt pensionari. Asa ca......
Gheata elena pe 21 Mai 2020, 21:22
#7
Rautate
Cata răutate,prostie .Macar sa se rezolve problemele si sa i dea drumul combinatului,sa mai înflorească dracu orașul, ca suntem mai săraci ca moldovenii.
tbuzkr pe 20 Mai 2020, 20:49
#6
Lăsați prostiile și treziți-vă la realitate
Aaa,deci e bine,nu e la spital la Buc*rești,e la Turnu Măgurele.Eee,află că e mult mai grav,la Turnu poți muri cu zile.Deci,dacă ești în spital,în general,lucrurile nu sunt grave,nu?!Ia ascultă măi,angajatule,cu toții,chiar și tu,ar trebui să stăm cu mașinile pornite în cazul unei defecțiuni majore,pentru că gazul va rade viața oricui pe o rază de mulți km în jurul combinatului.Ne spui de tempetaturi și perametri,dar ia întreabă și pe unii mai bătrâni,si-ai să constați cum au murit prin combinat atunci când instalațiile erau mult mai noi și cu ceva mai mulți specialiști.
unu pe 20 Mai 2020, 20:33
#5
stiri de cacat
ce stiti voi sunt stiri de cacat, nu va avea niciodata explozie acel tanc de amonoiac,daca esti unul care scrie stiri din ce aude pe la coltul strazi ( ar trebui sa te informezi din surse sigure voi doar postati stiri false (fake news), mai mult de atat colegul meu de la cet se afla la spitalul turnu magurele si este in afara oricarui pericol, asa ca turnu cu rahat scrieti stiri care sunt adevarate nu toate rahaturile care le auziti.

Adina pe 20 Mai 2020, 20:21
#4
Atentie la puscarie
Doamne fereste de un accident mai grav sau de unul colectiv.

Ban este deja recidivist, ar lua cu executare si va fi coleg de celula cu patronul.
Gulas pe 20 Mai 2020, 20:18
#3
Productie nula
Mare noroc pe capul combinatului ca a descoperit Nicolae tehnologia 5G de fabricare a amoniacului si acidului fara catalizatori, doar cu gaze de fasole si de la pensionari
Eu angajatul pe 20 Mai 2020, 19:49
#2
Ești prost informat
Victima nu a fost transferata la Buc*rești și se afla in stare buna la spitalul din Tr Magurele. Cât despre,,abureala’’ nu ai cunoștințele necesare pt a comenta un proces de pornire al unui combinat. Nu știi etapele și nici parametri la care trebuie sa ajungă o instalație înainte de a fi pornita.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.