Crima organizata din Turnu Magurele se dezvolta cu acordul si cu protectia autoritatilor.

16 Mai 2020, 09:35 | 3856 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Piata.

Clanul Bozianu ridica o cladire in Piata Municipala. De unde are banii?! Astia nu stiu sa numere din doi in doi si sa citeasca, dar au bani. Nici macar nu sunt bani spalati, si nu o sa-i albeasca, pentru ca nu stiu si nu pot.  Banii sunt negri si provin din prostitutie, camata, trafic, etc. Chiar daca au pensiuni, componentii lotului Bozianu sunt prea inapoiati ca sa poata trece la un nivel superior, tot ale Bozianu raman. Timpul le rezolva pe toate. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
XYZ pe 01 Iulie 2020, 04:02
#7
Investiti oamenilor timp in educatia voastra.
In loc sa mergeti sa faceti banul sa va vedeti de viata voastra, stati si discutati viata altora. Mai faceti treaba asta si intr-un mod needucat. Intr-adevar aceste persoane nu sunt modele de urmat, dar nici oamenii ca voi nu sunt. Este usor ca un om educat sa isi dea seama ca acesta este un site de ”calitate”. Daca vreti sa fiti luati in serios folositi dovezi si argumente nu doar insulte penibile de genul ”nu stiu sa numere din 2 in 2”, daca era chiar asa, nu ii mai discutati voi astazi.
Garcea pe 19 Mai 2020, 11:58
#6
Zombi...
Iesiti dracu la vot si votati o schimbare...ca va mananca ciorile...nu vedeti ca toate ciorile voteaza cu PSD eul...chiar nu va intrebati de ce....
Fane pe 18 Mai 2020, 11:03
#5
Avertisment
Alcoolul!!!!!! PRIMARIA DIN COMUNA TR MAGURELE SANTETI ORBI NU VEDETI CUM ACEST ANALFABET A LUAT SI JUMATATE DIN TROTIAR PE STRADA PRAPORGESCU O SA VA IA SI FEMEILE DIN CASA CIOROII
Mihai pe 17 Mai 2020, 17:15
#4
Țiganu e tot țigan și în ziua de Paști !
Nu se poate așa ceva, cum de a obținut cioroiul autorizație de construcție ?!?

Ăsta toată viața lui n-a ridicat un pai de jos, s-a ocupat mereu cu dusul fetelor la "produs", cămătărie (de aia l-au săltat mascații direct din trafic pe Praporgescu)

Înainte, țiganii se ocupau numai cu strângerea gunoaielor, toți munceau la Salubritate, acum îi vezi că merg cu mașini de lux dar nu-i întreabă nimeni cum de au făcut banii ăia ???
Ion pe 17 Mai 2020, 12:15
#3
Nesimtire si incompenteta
Nu vedeți stimați Cetățeni Ca pe str Praporgescu nr 113 lângă chinezi ca un cetățean ROM A făcut o construcție cu scara pana în mijlocul Trotuarului Nu l Vede cei de la Urbanism ca ei circula cu Mașina Trăiască PSD primăria hotilor
cucu pe 16 Mai 2020, 15:02
#2
si pupaza
Prospera interlopii, iar acest cuclea, cel mai hulit din zona este unealta lor! Totul e in paragina iar cei care conduc orasul sunt niste prosti. Gindul lor e sa fure, tot ce se poate.
I HATE GIPSYS pe 16 Mai 2020, 12:55
#1
TURNU SE VA TRANSFORMA ÎN ȘATRĂ ȚIGĂNEASCĂ SAU ÎN SAT !
Toți cei scârbiți și sătuli de sărăcia, mizeria și corupția din Turnu, au plecat de mult timp oraș iar cei care au mai rămas, tac și înghit bătaia de joc la care sunt supuși!

Cu un asemenea primar prost precum Cuclea și cu Dragnea jr & Frații Codrea dându-i ordin ce să facă, nu-i de mirare de ce Turnu a ajuns vai de mama lui !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.