Video Hotel Turris - focar de coruptovirus(COVID-ragnea). Revolta celor aflati in carantina.

15 Mai 2020, 23:16 | 4897 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Hotel Turris.

Jegurile din Politia Turnu Magurele ii ameninta pe protestatari. Stefan Dragnea trebuie sa primeasca bani de la Guvern. Oamenii nu pot sa-si comande mancare in alta parte. 

Turnu Măgurele, Teleorman:
Revoltă la centrul de carantină hotelTuris!
Poliția amenință cu încă 14 zile de carantină, oamenii amenință cu sinuciderea!
Carnea pentru mâncare spălată în lighean, cu furtunul, lângă un munte de gunoaie!

Este revoltă în acest moment la centrul de carantină de la hotel Turis, Turnu Măgurele, Teleorman.
Oamenii cer să plece acasă si susțin că sunt ținuți cu forța, în mod ilegal.
Revolta a izbucnit după ce au aflat cum este pregătită mâncarea care li se aduce.
Carnea de pui este spălată cu furtunul, în lighean, lângă un munte de gunoaie.
"Am venit sănătoși și plecăm cu toxinfecție alimentară. Nu ne lasă să ne procurăm hrana, să facem comandă, pe banii noștri. Suntem obligați să mâncăm ce ne dau ei, preparat în condiții jalnice. Nu avem nici o șansă, nu ne ascultă nimeni. Unii dintre noi au fost aduși cu forța, din greșeală, dar nimeni nu răspunde la telefon pentru a regla situația. Sunt șoferi care transportau marfă și au fost aduși aici, ilegal. Vrem acasă, în izolare" sunt declarațiile celor aflați în carantină.
La fața locului au apărut echipaje de poliție care au agitat spiritele și mai mult.
Agenții le-au strigat oamenilor că vor mai sta în plus 14 zile, pentru ...gălăgie.
La rândul lor, oamenii au răspuns că se vor arunca de la etaj.

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
Vasile ionescu pe 21 Mai 2020, 20:44
#17
Dragiste
In acel garaj,unde se pregătea mincarea ,parca masina R
Mădălina pe 19 Mai 2020, 18:44
#16
Hotel Turris
Da e adevarat hotelul a avut un director bun si angajații buni dar și-au bătut joc de.ei Gina si Ștefan i-au dat afară ptr că lor nu le plac oamenii cinstiți și muncitori le plac javrele, cățeii, furaciosi si bețivanii,, de aia se alege praful de Hotel PĂCAT..
pai pe 18 Mai 2020, 23:20
#15
da
striga o cioara cu puradei ca se arunca de la etaj...sa moara copiii mei rasa spurcata de zdrente de ce nu sari pirando?
Bomhgd pe 18 Mai 2020, 15:38
#14
Protectie
Hotelul asa a fost și înainte dar atunci avea protecție și un director bun (Cristina),acum are un director prost și un fiu de patron fără minte,su nu mai are protecție.
abc pe 17 Mai 2020, 10:30
#13
pentru #12 lute
Orban nu da bani de la el, sunt bani noștri retardatule care ești! Ideea e ca Cuclea da bani la hotel ca primăria a făcut contractele. Bani vin de guvern da ideea e ca primăria face plățile. Și dacă tu vezi ca acum o luna protecția consumatorului a găsit la hotel niște probleme cat China de mari de ce a dat mâncare la carantinati tot prin bucătăria de la hotel. Putea sa dea mâncare de la alți mai serioși.
Lute pe 16 Mai 2020, 23:12
#12
Aha
Și cine p**a mea plătește pentru ăștia ținuți de Dragnea jr. în hotel, nu guvernul Orban?
Fgyte pe 16 Mai 2020, 20:58
#11
Bomby
Responsabil pentr ce se întîmplă la hotel este și Valentin Tianu cel care d i-a dezinformat și timpit pe Dragnea junior și dragne Ilie Care are minte de șofer,la ferma. Salcia a fost un rahat cu ochi și a contribuit la falimentul fermei salcia,simionescu știe mai bine și Cristina la fel,asupravegheat-ope cristinadin ordinul lui Ilie dragne.
hopa pe 16 Mai 2020, 14:52
#10
cuclea
Slugoiule care esti.Tu ai minca ma cu porcii din troc? Bai betivanule care mergeai in slapi la servici, spune lumii cine esti, slugoiul lu Dragnea.Cum ai ajuns tu primar?
Xyz pe 16 Mai 2020, 14:19
#9
Hotel Turris
Vezi Ștefan ce se întâmplă dacă pui șefi doi bețivanu anghel șef bucătar, valentin șef sală asta pățesti sau adus unul pe altul de la Tilea,întreabă si tu vezi ce proștii ai adus dacă sunt căței tăi bine iti fac..,,liliana si Cristina nu erau bune??? Bine îți fac te-ai făcut de tot râsul
clanul pe 16 Mai 2020, 10:04
#8
pe banii statului
Mister cucleooo, ba nenorocitule care ești, un hot ordinar, betivan, cocalar, ai fraudat banii de la statul roman cu hotelu asta je**s. Cum ti-ai permis sa semnezi contract cu hotelu pt mâncare la carantinati când acum o luna de zile protecția consumatorului a dat amenzi tocmai pentru mâncarea care era depozitata în condiții insalubre și cu miros de stricat. Cum îți permiți tu ba j**ule sa pui în pericol sănătatea oamenilor? Pai un om normal la cap lua imediat masuri de acum o luna. Nu tu ai semnat contract cu hotelu? Hai spune ca nu e asa. Ai c*raj sa spui ca nu e adevărat? Pai cum sa spui ca nu e asa dacă legea spune ca primăriile încheie contractele pentru carantina! După filmul asta ce mai ai de zis? Nimic oricum pentru ca nu te interesează. Dar vin alegerile și o sa vezi tu atunci ce înseamnă sa-ti bați joc de oameni.
Ili pe 16 Mai 2020, 09:33
#7
Liliana
Dacă rănirea Cristina la butoane,nu se întîmplă asa ceva,pacat de bani cheltuiți de ferma salcia pentru acest hotel,aici sunt banii romanilor promiși de dragnea
Ionel pe 16 Mai 2020, 07:36
#6
Hotelu
Pai nu primaru 2 la metru ia băgat în carantină la hotel.! O avea niste interese, cine stie.
radu pe 16 Mai 2020, 04:17
#5
psd-pnl-pdl,aceiasi mizerie
acum ministerul de interne e al pnl-pdl ! in frunte cu kokalarul de caransebes,vela-manivela ! sefii politiei si jandarmeriei,au fost numiti acum de interlopii pnl-pdl !pentru idiotii ce-si fac sperante in interlopii,interlopilor basescu si udrea,PDL-istii,turcan,flutur,blaga,ati uitat ce prapad au facut astia ? acum sunt iar la putere ! ce tara de imbecili ! de 30 de ani,aleg aceiasi interlopi,si de dreapta si de stanga !
Alin pe 15 Mai 2020, 23:38
#4
Hoții
Nu se poate asa ceva bătaie de joc la.hotelul ăsta așa a fost mereu .helooo ce fac autoritățile luați măsuri nici filmulețul asta nu vă convinge !!! Închideți dracu hotelul ăla odată, sau va e frică de Dragnea!!!
Ionutz. pe 15 Mai 2020, 23:24
#3
Pentru PNL
CE FACE PNL-UL ? CE FACE-TI BAAAAAAAAAA ....SUNTE-TI LA BUTOANE SI AVETI MINISTERUL DE INTERNE IN MANA SI VA VINDETI LA COLT DE STRADA ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.