Ultima ora: Politisti din Turnu Magurele, petreceri la gratar alaturi de potentati locali. Conducere militara la Ordine Publica.

01 Mai 2020, 05:51 | 5641 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Armata.

Politistii din Turnu Magurele sunt primii care incalca starea de urgenta. Oamenii legii participa la tot felul de petreceri, gratare sau incalca restrictiile sub diverse forme. Nici macar nu se feresc. Armata trebuie sa se implice mai mult in Turnu Magurele. Din cauza anumitor exemplare, Politia Turnu Magurele sta prost la capitolul incredere. Nu avem pretentia sa fie usi de biserica, dar nici in asemenea hal.

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Turcu pe 05 Mai 2020, 09:29
#16
Nea Mitică Baban sifonu
Să sugi p**a mălăului și la fetiță să o lingi în c*r
exista politie pe 02 Mai 2020, 21:55
#15
in turnu magurele!!?
nu creeeed... niste mascarici care mananca banii statului degeaba. si jandarmeria? alcoolistii aia doi care opresc copii pe strada si le dau amenzi. alti distrusi smile)
27 cm pe 02 Mai 2020, 19:40
#14
.
Romică si Mircea e prietene,romică e fetița...nu vedeti cum il mai plimbă pe mălau ?
Dobre pe 02 Mai 2020, 08:33
#13
GRATARUL CU VIRUSI
Despre ce politisti se vorbeste pe aici?Ca despre ceea ce am citit si cu numele pe care le rostiti,nu-mi spun decat despre niste intarziati mintal cu obiceiuri si pregatire de militieni.Prostii perfecti pentru potentatii vremurilor de ieri si de azi.Ce este cel mai grav este doar faptul ca sunt platiti de noi,fie prin salarii ori pensii,iar cretinii chiar cred ca e dreptul lor,fara a intelege ce fac ei si pe cine trebuie sa slujeasca,si pe ce lume traiesc.Educatie putina,scoala 5 in 1,si rezultatele sunt pe masura.Traim intr-o tara in care prostia si slugarnicia sunt virtuti in ”interes national”.Cum pentru cine,stimati domni,pentru hotii si puscariasii din mana carora au ciugulit o viata-ntreaga.
.mark pe 01 Mai 2020, 19:59
#12
La gratar
Ce sa mai zicem! MIRCEA, ROMICA, VALI, PIETREANU, se duc la gratar pe barja lui Dragnea si dau si la o scrumbie, fiinca sunt la gratar. O scrumbie pe gratar si un sprit....merge. cum politia din port li protejeaza? Noi daca mergem luam 2000 lei . Alo politia e lege pentu toti? Daca nu mergem si noi, sa vedem ce se intimpla! Va rugam sa luati masuri.

X pe 01 Mai 2020, 16:23
#11
După
Când se va termina cu acest virus misterios se va face un set de analize/controale din partea celor în grad ierarhic superior față de ce se află momentan în Mun Turnu Măgurele, acest Municipiu este un oraș cu graniță deci un oraș strategic având în vedere migrația ( pct de ref REFUGIAȚII ) . Cine crede că Mun Turnu Măgurele nu este în luat în vizor visează frumos cu ochii larg deschiși. Ps : Nu toate Instituțiile Statului sunt în carantină sau șomaj tehnic .
Vaccinat împotriva prostiei pe 01 Mai 2020, 14:42
#10
Viermi din toate categoriile sociale,stau la masă
Și slugărnicia,și fățărnicia,și acceptarea umilinței,toate pornesc din prostie,lipsă de educație și pregătire.Sc*rsurile care râd sau fac plecăciuni la comandă își merită pe deplin soarta și numele de slugi.Sunt convins și am suficiente informații că,din momentul în care se va presupune că va exista o oarecare relaxare,toate,dar toate obiceiurile acestor semianalfabeți și aroganți,se vor diminua considerabil sau vor dispărea.Nu vor înțelege că niciodată,dar niciodată,lumea nu va mai putea fi lafel.Da,nici chiar ei nu vor mai fi purtătorii de talente și aroganțe în fața nimănui.Și lafel de mult cred în niște controare adevărate pentru că vedem cu toții că banii sunt din ce în ce mai puțini sau deloc,și apar sau vor apărea multe și multe confiscări din agoniselile unor paraziți cu obiceiuri mafiote. Iar unii vor dispărea ca prin magie în loc*ri ceva mai îndepărtate,iar o părticică dintre ei îi va ține companie cunoscutului pușcăriaș de TR.
Dănuț cuclea zis koyu pe 01 Mai 2020, 08:59
#9
Sclavii lui dragnea
Pentru lingăul Andrei. Băi, milogule! E stare de urgență,sunt suspendate drepturile cetățenilor,deci, și ale tale, idiotule! Pentru a vedea și tu cum se pun virgulele și liniuțele de despărțire, urmărește-mă cu atenție! Băga-ne-am pwla în creierul tău să îți iasă copii studenți! Ai reținut? Voi,ăștia,care scrieți "sau dus " .
Mihaita vladoi pe 01 Mai 2020, 08:45
#8
Sectia Crangu
Va e nacaz ca nu faceti gratar cu noi suntem smecheri avem putere
Pito pe 01 Mai 2020, 08:41
#7
56
E la moda sa facem gratare cu politia
Andrei pe 01 Mai 2020, 07:49
#6
Cainele moare decdrum lung si prostul de grija altuia
Sunteti niste zdrente ordinare. Nici pe. Picioarenu mas sterge cu voi sa va dau la m**e nici in timpul liber nu au voie la gratar sa le sugeti p**a ca nu puteti sa stati de grija lor
Andrei pe 01 Mai 2020, 07:47
#5
Sa va dau la m**e
Sunteti niste zdrente ordinare. Nici pe. Picioarenu mas sterge cu voi sa va dau la m**e nici in timpul liber nu au voie la gratar sa le sugeti p**a ca nu puteti sa stati de grija lor
Andrei pe 01 Mai 2020, 07:46
#4
Sa va dau la m**e
Sunteti niste zdrente ordinare. Nici pe. Picioarenu mas sterge cu voi sa va dau la m**e nici in timpul liber nu au voie la gratar sa le sugeti p**a ca nu puteti sa stati de grija lor
Opreanu,Andronake si Kinderu pe 01 Mai 2020, 07:43
#3
.
Noi avem voie să facem petreceri cu nașul nostru Kodrea ? Noi pe cine mai pupăm in kur?
Muta pe 01 Mai 2020, 07:38
#2
Din coceni
Peștele de la cap se impute.Sa vina armata,ne-am săturat de ei.
Rosu pe 01 Mai 2020, 07:07
#1
pe Magurele
Uitati- va pe Magurele cum hotii isi fac de cap si politia si Cuclea ca primar nu se implica! Asta ce denota?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.