Craiova si Turnu Magurele: Mafia PSD isi bate joc de romani.

29 Aprilie 2020 | 4340 vizualizări | 27 comentarii
Hrana expirata.
Hrana expirata.

La Craiova sunt oamenii lui Olguta, iar la Turnu Magurele familia Dragnea( Hotel Turris)

Peste 60.000 lei amenzi și unități închise pentru nereguli privind cazarea și asigurarea hranei persoanelor aflate în carantină instituționalizată

 

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) continuă seria de acțiuni de control, la nivelul întregii țări, pentru a verifica modul în care comercianții îndeplinesc prevederile Ordonanțelor militare adoptate până în acest moment, menite să prevină răspândirea noului coronavirus Covid-19, precum și felul în care respectă drepturile consumatorilor.

Sub coordonarea Președintelui ANPC, Eduardt Cozminschi și a Directorului General, Paul Anghel, echipele Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Dolj au efectuat, pe 28.04.2020, verificări la unitățile din Craiova care asigură servicii de cazare și catering pentru persoanele aflate în carantină.

În urma acțiunilor desfășurate la societățile comerciale SC Flormang Com SRL, SC Lorpal SRL (Casa Zamfirescu) și SC MBI Travel SRL s-au constatat numeroase abateri la blocurile alimentare:
  • nerespectarea condițiilor de depozitare a alimentelor;
  • folosirea de materii prime cu durata valabilității depășită sau care nu erau însoţite de eticheta de produs de unde să rezulte principlalele elemente de identificare şi caracterizare;
  • schimbarea stării termice a produselor;
  • în spaţiile de pregătire a preparatelor culinare se utilizau ustensile depreciate, iar condiţiile igienice erau necorespunzătoare, respectiv paviment depreciat, pereţi cu urme de grăsime, hote murdare cu urme de grăsime arsă.
De asemenea, în urma verificării spațiilor de cazare aparținând societății SC Flormang Com SRL s-a constatat nerespectarea condițiilor de igienă (lenjerie, saltele și perne pătate, neigienizate; lipsa curățeniei în camere).
În urma controalelor efectuate agenții economici au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 48.000 lei dispunându-se, totodată, și aplicarea măsurii complementare de închiderea unităților respective pe o perioadă de până la 6 luni.
 
De asemenea, ANPC s-a autosesizat în urma unei postări apărute pe o rețea de socializare privind calitatea hranei distribuite unor persoane aflate în carantină, în județul Teleorman, iar în urma verificărilor realizate de comisarii CJPC Teleorman la SC NUTRELO GROUP SA din Turnu Măgurele, operatorul economic la care se aflau cazate persoanele carantinate și care pregătea și hrana pentru acestea, în restaurantul propriu, s-au constatat următoarele abateri:
  • folosirea de materii prime pentru prepararea hranei, cu data durabilității minimale/data limită de consum depășită sau care nu erau însoţite de eticheta de produs de unde să rezulte principlalele elemente de identificare şi caracterizare;
  • nerespectarea condițiilor de păstrare impuse de producător pentru anumite materii prime, respectiv produse din carne care ar trebui păstrate la temperaturi de refrigerare, acestea fiind congelate.
Operatorul economic a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 20.000 lei, fiind retrase din consumul uman produsele alimentare găsite în neregulă.
ANPC va continua campania de verificări și în perioada următoare, pentru a se asigura că sănătatea și viața consumatorilor nu este pusă în pericol în zonele de comercializare, precum și că drepturile consumatorilor sunt respectate cu strictețe, acestea reprezentând prioritatea activității instituției.
Biroul de presă
29.04.2020
 
Comentarii (27) Adaugă comentariu
Atenție, ROXY.! pe 03 Mai 2020, 22:05
#27
Andrei e sărac cu sufletul.
ROXI, îți trimit /ți-am cumpărat o mască tip Țuțankhamonus aurită, și 2./ am rectificat pentru tine prognoza meteorologică de 1 Mai. În schimb vreau să mă ajuți cu ~Legea anti - COV rig ( teleormănean), măcar cu un articol sau cu * cap limpede *, corectare, punctuație, formulare gramaticală. Te știu din liceu premiantă.
Cristina pe 03 Mai 2020, 18:37
#26
Ilie
In anii 2010,2011,2012,2013 Cristina de la hotel ii ducea mișcare gătită la Buc*rești lui stefanel -Bombonel gătită de Liliana la ordinul lui BOmbonica,iar acum la ordinul lui iliedragne,Valentin Tianu,Ilie Elena pe cele doua le-a mazilit..oparte din aceasta mincare s-a făcut cu,carne de la ferma salcia pe care a distrus-o cei de sus amintiți.cristina știe mai multe.
Roxy pe 03 Mai 2020, 17:03
#25
Ptr Andrei,,
Vai de mine câtă teorie aveți voi ăștia bogați !!!!!!
Andrei pe 03 Mai 2020, 12:54
#24
Pt cei care comenteaza aiurea
Invidia îi consolează (pe oamenii mediocri), le calmează grijile şi în final le putrezeşte sufletele, permiţându-le să justifice josnicia şi lăcomia lor până când cred că acestea sunt virtuţi. Astfel de oameni sunt convinşi că porţile raiului vor fi deschise doar pentru bieţi nenorociţi ca ei, care trec prin viaţă fără să lase urme, dar încercările lor jalnice să-i deprecieze pe alţii şi să-i excludă şi să-i distrugă dacă este posibil cei care, prin simplul fapt al existenţei lor, arată propria sărăcie a spiritului, a minţii şi a c*rajului lor.
Ionuț pe 03 Mai 2020, 09:54
#23
Cristina
Păi da Cristina a ținut Hotelul anii întregi si a mers ft bine se înțelegea ft bine cu angajați, totul mergea bine dar datorită lui Vali Goșnea a indepartato Ștefan ca la.pus în locul ei pe el a devenit câinele și pârâciosul lui Ștefan dar vezi dzeu nu doarme se alege praful de Hotel să te văd atunci ce mai faci Fraiere......
Guonv pe 02 Mai 2020, 22:38
#22
Cristina
Pacat de Cristina dacă afost data la oparte de Valentin Dragnea,aceasta a fost persoana care practic a ținut hotelul,dar atenție pe ce pune mina Bombonelul lui bombonica distruge tot,precum a făcut cu ferma salcia a dus-o in insolventa Cu Valentin Tianu și Ilie dragne și Ilie elena
Fyzx pe 02 Mai 2020, 09:45
#21
Hotel Turris
Să se închidă domnilor hotelul ăla je**s,la câte nereguli sunt acolo, si sa nu mai faceți fraților nunți și botezuri acolo vă dau mâncare expirată, au si cazat carantinati cine se mai duce acolo nimeni

..si la salcia ai dat muncitorii afară și au oprit doar șefii ..închideți tot sa vină controale

O.p.c Anaf.
Ce plan aveți cu,, CINSTITELE" pe 01 Mai 2020, 22:55
#20
FURTURI ale Ciumei roșii.. ???????
La TV Discovery, History, Natura

nouă,se văd filmulețe cu demolări.... Vin niște experți, pun explozibili, îi activează și aduc terenul la "Starea de întâi"... pe urmă vin cercetașii, pionierii, Șoimii Patriei, ONG-uri cu lopeți, pun stejari, brazi și salcâmi japonezi. Eu nu sunt de acord.!.. în hotelul acela să facem o mare ciupercărie; Da' numai pentru export...
Ghite pe 01 Mai 2020, 19:59
#19
Poiuyxz
Dacă nu sunt condiții la hotel,atunci undesunt bani cheltuiți de la ferma salcia in anul 2015 .intrbatil pe Valentin Tianu și pe Măruță Moraru.
Vhu pe 30 Aprilie 2020, 21:16
#18
Xtyuio
Vinovata este Măruță dragne Ilie Valentin Dragnea și Valentin Tianu fost sofer
Tyu pe 30 Aprilie 2020, 20:57
#17
Iuytr
Pacat ca ferma salcia a băgat Carrie
Valerica pe 30 Aprilie 2020, 20:00
#16
.
Ce facusi fa Măruto, ai comiso ? Bagasi carne stricată ? Tuto...
Alin pe 30 Aprilie 2020, 12:35
#15
Păcat
Așa e aveți dreptate când era Liliana la bucătărie si Cristina Director era ft bine la hotel totul mergea strună, era toată lumea mulțumită dar cand a venit Ștefan si Gina la hotel au dat toții oamenii vechi afară că așa a vrut Gina că la pus șef pe Goșnea Valentin si el ea.zis lui Gina să îi dea afară că fură mai mult decât el un prost,un analfabet,si un bețiv, si vali la adus.si pe Anghel la bucătărie prietenul de pahar doi bețivanii......ei au furat mai mult decât aia vechi....dacă vreți să mai meargă ceva la hotel aduceți oamenii vechi inapoi si pe Cristina cu Liliana asta ca un sfat bun.....
Dănuț cuclea zis koyu pe 30 Aprilie 2020, 11:04
#14
Sclavii lui dragnea
Dacă nu se mai fac petreceri la hotelul famigliei, unde să ducă toate expiratele alea? Că la magazin la scări stau fetele alea afară la țigare de zici că sunt la produs . Iar cumnatu Mihai freacă țeava pe afară. O meritați cu vârf și îndesat,j**urilor!
Asa gateau si la nunti pe 30 Aprilie 2020, 01:13
#13
aceeasi treaba
Prieten fiind cu unul din angajati mi-a marturisit ca aceeasi problema o faceau si la nunti/botezuri.Alimente expirate,rererecongelate...jalnic
Gigi pe 29 Aprilie 2020, 23:13
#12
Dragnea
Cred ca.asa este la hotel nu se plătește nimic, nu apă,nu gunoi aveți dreptate, cică se aude ca stefan a mutat lumea din carantină de la el de la hotel la.Codrea.la cămin la.Nașu,si se gătește tot la.hotel o sa mai facă pulea nunți și botezuri la hotel cu mâncare expirată de la salcia....uuuuuuuu
Un cunoscator pe 29 Aprilie 2020, 22:45
#11
Păcat
De când a plecat LILIANA de la bucatarie de la hotel nu se mai stie de marfă proaspătă. Trebuie să ai o școală de specialitate să știi să conduci o bucătărie de hotel. Cu cine sa meargă treaba cu anghel și vali gosnea care îi spun lui Stefan si Gina numai ce vor să audă?i am scris cu literă mică fiindca așa merită. ""

Sunt mici ""
Ctyi pe 29 Aprilie 2020, 20:42
#10
Sertyu
Cu Valentin Tianu,acționar la ferma salcia este posibil sa plece orice din abator .
Flopuy pe 29 Aprilie 2020, 20:15
#9
Fazxc
Măruța este vinovata ca a distribuit carne expirata la hotel ,și conducerea NUTRelo,acolo nu mai sunt controale făcute cum trebuie Dsv-ul doarme.
Sandu pe 29 Aprilie 2020, 20:11
#8
Dragnea, apa si gunoiul
Rog consilierii opozitiei sa verifice daca Dragnea plateste apa, gunoi si impozitul local la hotel?! Sunt multe voci care spun ca nu plateste nimic!

Gogu pe 29 Aprilie 2020, 17:22
#7
Hotia e in floare
Cuclea e din nou subiect de presa! Bai baiatule, bai Cucleo, bai hotule, potoleste-te! Numai hotii, numai combinatii dubioase! Lumea incepe sa vada si sa se trezeasca Cucleo! Chiar daca scapi este o lege nescrisa acolo sus!
Ilie pe 29 Aprilie 2020, 15:40
#6
Hotel Turris
Bine le-a făcut ca au cerut 300 pe zi.nrnorocitul de stefan dragnea au adus de la salcia totul expirat sunt multe nereguli la.hotel si angajați de acolo care stau acum acolo fac multe măgării,luați măsuri ptr banii care ea cerut ștefan, si apropo nici apa nu o plătește la hotel...
Fane pe 29 Aprilie 2020, 15:10
#5
Cum de a ajuns această mărțoagă, primar în Turnu Măgurele ???
Eu tot mă întreb cum de a putut ajunge această gloabă pupinkuristă a neamului Dragnea & Co. primar la Turnu Măgurele ? Oare chiar atât de proști sunt oamenii, cum de au putut vota o asemenea skursură, o asemenea lătură de om ???
coco jambo pe 29 Aprilie 2020, 14:46
#4
ce-am mai râs
HA-HA-HA!!!!! Au luat amenda 20.000 lei şi au încasat de la Primărie peste 4 miliarde vechi, adică 400.000 lei. Au rămas fără 5% din ce au încasat. Mare pierdere. Au vândut produse expirate şi au încasat miliarde. De unde? De la Primaria Turnu Magurele. HA-HA-HA. De ce când a dus ţiganul victor la liceul haralambie nu au fost probleme. Pentru că aşa ţigan cum e, şi-a făcut mereu treaba. Acum se vede cum stă treaba cu banii publici. Unde e vorba de bani mulţi, pentru că la hotel au fost peste 100 de oameni în carantină, primarul dă contractul acolo unde trebuie, nu putea să-i mai dea lui victor ţiganu. Întrebarea e una simplă: dacă nu au fost probleme cu ţiganu, de ce aţi dat contractul la hotel pentru mâncare? Primareeeeee, ai alegeri peste 6 luni şi te ţii numai de prostii. Cum să faci aşa ceva? Păi la hotel nu se mai gătise de vreo două luni înainte, era totul închis, hotelul era închis şi tu atribui contractul pentru mancare aşa ca orbu-n păpuşoi?
JIJI pe 29 Aprilie 2020, 14:31
#3
MANCATI-AS MANCAREA
Alooooo ANPC, alooooo Primaria, alooooo DSP? Tare sunt si eu c*rios sa vad daca ANPC se implică până la capăt in aceste probleme. Primăria a făcut contract cu S.C. NUTRELO pentru acordarea hranei la carantinaţi, ANPC vine şi găseşte nişte neregularităţi cât hotelul de mari, iar prin DSP se decontează banii. Aş întreba Primăria Turnu Măgurele mai plăteşte hotelului mâncarea având în vedere ce probleme au fost sesizate de ANPC? Dacă banii vor fi plătiţi de primărie hotelului, atunci DSP va mai deconta aceşti bani către primărie, pentru că eu unul sincer văd aici o mare problemă. Păi cum adică să plătim pentru mâncare împuţită şi păstrată în nişte condiţii improprii. Alooooo, juriştii primăriei, voi aţi plăti nişte miliarde din buzunarul vostru pentru mâncare împuţită? Ce clauze aveţi voi în contractul încheiat cu Nutrelo? Hai că acum chiar că mă voi ţine de această problemă până iese totul la iveală. Să vedem ce jurist a semnat pe astfel de contracte şi cine semnează pentru plata facturi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.