Foto "Omul" care împrăștie gunoaiele prin oraș, de Sfântul Gheorghe! - ne scriu cititorii.

26 Aprilie 2020 | 3742 vizualizări | 7 comentarii
"Omul" care împrăștie gunoaiele prin oraș.
"Omul" care împrăștie gunoaiele prin oraș.
Primăria Turnu Măgurele ce are de gând să facă? Presupun că tot nimic. Pentru asta primește bani de la social!
Ieri( n.r. 23 aprilie), de Sfântul Gheorghe, la ora 17 și 35, a venit pe strada Nicolae Bălcescu și a golit tot tomberonul in stradă.
I-am spus să îl adune, mi-a adresat injurii și a spus că el lucrează la social și are legitimație.
 Am chemat Poliția. Intre timp, cu mari insistente, a adunat gunoiul. Cand a venit Poliția a spus că nu are ce sa îi facă și că dacă îi da amenda ii da degeaba pentru că nu are cu ce sa o plătească.
 Dar el i-a bani de la social. Domnul primar da social la asemenea individ, care ia gunoiul din curti, pentru 10 lei,  și mi-l aruncă mie aici in stradă.
In plină pandemie e exact ce ne lipsea.
 Am uitat sa specific că acest "om" aruncă gunoiul în mod repetat. Deci nu e prima dată când face așa ceva.
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Cristea C..... pe 28 Aprilie 2020, 18:23
#7
......DIVERSIONISTULUI DROGAT.
Auzi, tampitel: cand aduci cuiva asemenea acuzatii, trebuie sa si argumentezi. Daca spui ca este analfabet, trebuie sa demonstrezi acest lucru. Daca zici ca spusele lui nu sunt conform legii, trebuie sa vii tu citate din legile socotite de tine ca sunt cele reale. De exemplu: -ca PNL nu voteaza la fel cu PSD;- ca dna Petculescu si dl Cone nu sunt subordonati Consiliului local, ci PSD, etc. Ori tu, gagauta, nu vii cu argumente, ci cu jigniri. Zici ca nu esti cu nici un partid, dar adevarul este ca ai cochetat cu toate partidele, DAR TOATE TI-AU DAT CU FLIT. NIMENI NU ARE NEVOIE DE CRETINI SI NEBUNI, CA TINE SI CA ilie de la scularie & Co!Si inca o remarca: seful Salubritatii, indiferent cine este trebuie sa se deplaseze cu un mijloc auto> Daca ai fi tu te-ai duce pe jos?
Insideversion pe 27 Aprilie 2020, 18:41
#6
Pentru 5
Ori esti imbecil, ori analfabet (asta se cam vede după cum scrii). Am folosit eu numele cuiva din primărie, idiotule? Se vede din avion ca esti lingator de popouri pesediste, în comparație cu mine care nu susțin niciun partid. Mai multe explicații nu dau ca nu am cui, vorba aia..., domnul trece, prostul latră...ca are putina minte prea odihnita. Luav-ar dracu de rahati pesedisti, ca numai sila si lehamite produceti.
Cristea C..... pe 27 Aprilie 2020, 16:46
#5
Lui INSDIVERSIONISTUL. #3
Prin tot ceea ce scrii tu de obicei, vrei sa te credem mare cunoscator al legilor tarii si UE, iar pe ceilati ca pe niste naivi, manip**ati politic. Intrebari de felul "voi aveti habar...?" insinuiaza ca acei cetateni care fac observatii pertinente ar fi niste lingai ai celor care conduc Primaria, facandu-se ca "restul lumii" habar nu are de Consiliul local si de faptul ca din acesta face parte si un puternic grup pretins liberal (aiurea,nici nu stiu ce spune doctrina liberala!)CARE VOTEAZA CU CONVINGERE ALATURI DE COLEGII DIN PSD(iar zic aiurea, care social-democrati?) Daca tu spui tu si stimata #4ca dna Petculescu si dl Cone sunt in conducerea Primariei, chiar ca esti un dobitoc!(ceea ce am spus acum nu trebuie luat drept sprijin pentru cei doi conducatori ai unor SERVICII SUBORDONATE CONSILIULUI LOCAL, NU PRIMARIEI!) Se vede treaba ca nemaipomenitele masti antivirus distribuite de cracea nu v-au fost de nici un folos.
Luci pe 26 Aprilie 2020, 22:20
#4
CULEGETI CE ATI SEMANAT
Exista cineva care sa-mi spuna care este diferenta dintre acest amarat si conducatorii primariei,fie Cuclea,Cristea,Cone,Mihalcea sau Petculeasca?Nu m-am gandit nicio clipa la statut,ci numai la pregatire și comportament.Poate ca da,cetateanul acela cu probleme nu a fura la nivelul celor mentionati mai sus.Si asta se vede.
Insideversion pe 26 Aprilie 2020, 18:10
#3
Pentru 2
Care legi ale țării și care UE, voi aveti habar de asa ceva acolo? Numai a oraș din țară membră UE nu seamănă Tr Măgurele. Voi sunteti dusi de nas de un primar idiot cu dureri in dos de tara si UE, el are legile lui pentru el si acolitii din rahatul de pesede, iar voi contati o data la patru ani cand va minte ca pe copii de doi ani..., cu aceiasi nonșalanță nesimtita! Asta e adevarul cel adevărat.
Cristea C. pe 26 Aprilie 2020, 14:56
#2
Complectare la articol.
Acest individ este un fel de servitor al lui Medalion, la care locuieste, pe strada Grivite. Este un betiv inc*rabil si dezaxat psihic (nu este singurul). Intr-adevar Politia nu are ce sa-i faca, iar Primaria nici atat. Autorul comentariului=sesizarii daca ar cunoaste legile tarii si ale UE n-ar mai face asemenea remrci rautacioase. Daca el cunoaste vreo cale legala pentru a c*rma asemenea fapte (aceasta este un mizilic pe langa altele, mult mai grave, care se petrec in oras si in tara) este indemnat sa-si depuna candidatura pentru functia de Primar, iar eu ii promit ca voi forma o echipa de sustinere electorala care sa-i asigure o victorie confortabila! Am zis ca ceea ce face acest individ este un mizilic pe landa ceea ce fac acei romani si ti**ni care nu nu au contract si nu platesc la Polaris si-si duc gunoaiele la "botul calului" pe soseaua de centura si pe "Magurele" spre Siloz. De "barosanii" de pe N. Balcescu de ce nu pomeneste, ii e frica de ei?Doamne ajuta!
Gogu pe 26 Aprilie 2020, 14:56
#1
social
Astia sunt oamenii pe care se bazeaza acest asa zis primar cu gasca lui!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.