Fiica lui Doncea, fostul primar din Dracea, a murit dupa ce a cazut in haznaua din curtea casei. Legile nescrise fac dreptate. Pacat!

24 Aprilie 2020 | 6663 vizualizări | 11 comentarii
Mihai Matota.
Mihai Matota.

Fiica lui Doncea avea 40 de ani. La randul lui, Doncea a omorat, in anul 2015, un tanar,  angajat al unei societăți din Turnu Măgurele. Aflat la volanul unui tractor, fostul primar l-a strivit efectiv pe băiat cu roțile mastodontului, deși nu deținea permis de conducere pentru acesta. Functioneaza legile nescrise. Sa vedem si cu cei care au omorat Turnu Magurele.

Comentarii (11) Adaugă comentariu
Dionisie teleormaneanu pe 25 Aprilie 2020, 07:37
#11
Dreptatea nu e in ceruri,e aici,pe pamant
Constat cu o oarecare mirare comentariile pro si contra dar, si referirile la judecata divina.In fapt,e vorba numai de prostia unora care,la un moment dat,din cauza lacomiei si a proastei sau inexistentei prgatiri,platesc pentru faptele lor,si-atat.Restul,adica ceea ce vedem,sunt rezultate care deriva din suma acestor actiuni.Dumnezeu,asa cum vor unii sa arate,nu pedepseste in acest fel.Sunt doar inventiile unor habotnici din alte vremuri,transmise unor alti ”credinciosi”,crezand ca astfel se justifica pedepsele pentru cei ce gresesc.
Mihaela Raicu pe 25 Aprilie 2020, 00:18
#10
Minciuna
Nu este adevarat ceea ce scrii. Pentru fapta din culpa, s-a pronuntat justitia. Fata nu a cazut in hazna. Informati, nu dezinformati! Cred ca am pretentii prea mari de la asa-zisiniste insi care scriu la adapostul anonimatului.
Micu pe 24 Aprilie 2020, 21:06
#9
???
Ati înnebunit cutotii
neacsu mitrica gigel pe 24 Aprilie 2020, 21:06
#8
alexandria
Redacorule as vrea ca intro zi sa simti pe pielea ta necazurile intimpinate de Fam Doncea .Daca ai cunoaste cu adevarat ce fel de oameni sunt ti-ai schimba parerea . As vrea sa facem un schimb de replicii fata in fata sa inveti ce inseamna OMENIA ! Sa-ti fie rusine .

S pe 24 Aprilie 2020, 18:58
#7
Pentru Mihai
Nu trebuie să judecăm noi dar trebuie să nu uităm că există Dumnezeu şi legi nescrise !!!

Cineva pe 24 Aprilie 2020, 09:10
#6
Ochi pt ochi și dinte pentru dinte
Mai devreme sau mai târziu toți plătim pentru ce facem.
Pentru Mitza pe 24 Aprilie 2020, 08:48
#5
D-zeu nu doarme
Nu este bine sa te buc*ri de necazul altuia dar D-zeu este sus si are grija de toata lumea.

Asa si in cazul domnului primar sa vada cum este sa pierzi pe cva drag mai ales copilul tau

R.I.P MITZA
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.