Prostie fara margini la Primaria Turnu Magurele - Toti liderii mondiali indeamna la distanta. Danut Cuclea( prostul prostilor) trebuie anchetat pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

19 Aprilie 2020 | 3147 vizualizări | 6 comentarii
Primaria Turnu Magurele.
Primaria Turnu Magurele.

Pagina Facebook Primăria Turnu Măgurele 8 ore 

"Fie ca Sfânta Sărbătoare Pascală să ne apropie de taina Învierii Domnului și să ne umple sufletul cu pace și încredere. Învierea Domnului reprezintă, pentru noi toţi, un simbol al bucuriei şi al speranţei. In special în această perioadă, trebuie să reflectăm mai mult asupra lucrurilor cu adevărat importante, să ne luam răgazul să fim alături de cei dragi, fără a-i uita însă pe cei care au nevoie de speranță, de înțelegere și solidaritate. Astă seară să primim în sufletele noastre Lumina Sfântă a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos. Paște fericit!"

Klaus Iohannis, mesaj de Paște: În aceste zile, ne manifestăm iubirea față de cei dragi tocmai renunțând să-i avem lângă noi.

Comentarii (6) Adaugă comentariu
Cetățean aproape bulgar pe 21 Aprilie 2020, 16:36
#6
Vaai,iartă-mă părinte,(și)cu cetățenie germană!
Bine,părinte,rămâi tu sărac cu duhul,în fapt,fi unul care nu se vrea legat de nimic din lumea asta,lume în care și din care trăiești și tu,iar noi,boii care muncesc,iubesc și se buc*ră de o viață pe care ne-au dat-o părinții noștri,să rămânem așa.Morțișorii voștri de paraziți învățați.Și încă ceva,neamțule în devenire,sunt doar 3(trei) lucruri pe care nu le putem alege atunci când venim pe lume:numele,locul nașterii și părinții.Restul,sunt numai alegerile noastre,și cu astea trăim,mai bine ori mai rău.Nu știu cine dă dreptul,unora ca tine,să ne spuneți cum să trăim,și să puneți etichete pe,și despre viața altora?De multe ori,și habotnicia vă ia din bunătatea și înțelegerea pe care o acordați celor de lângă voi.Să nu ne prefacem că nu știm în ce lume trăim cu toții.Faptele bune sau nu,sunt în noi,iar amintirile,în minte sau în albume.Și să lăsăm restul în seama legilor pământene,că pe pământ trăim cu toții.Sfaturi și citate despre ceea ce ne-așteptă,nu.Știe sigur cineva,ce va fi?
Un cetatean (si)cu cetatenie germana. pe 19 Aprilie 2020, 14:56
#5
Lui #2.
Fericiti cei saraci cu duhul caci a lor va fi imparatia cerurilor! Asa este cu NASTEREA lui ISUS INTR-O IESLE. TU S-AR PUTEA SA STII MAI MULTE, DOAR ESTI UNUL DIN BOII CARE MANCAU DIN IESLE.Sarmane idiot!
Tudor pe 19 Aprilie 2020, 12:48
#4
Sărbători cu liniște și cu înțelepciune!
Cei ce până azi au fost buni și înțelepți,de mâine vor ieși mai buni și mai înțelepți.Iar cei care până azi au fost răi și vanitoși,după această perioadă grea și care ne-a încercat prea mult,vor ieși mai răi,și mai vanitoși.Doar viața ne-a demonstrat lucrurile și faptele fiecăruia dintre noi.Hai să nu mai fim naivi,și să credem în dreptate și adevăr,în bunătate și onestitate,numai în pragul și în timpul sărbătorilor creștine.Poate tocmai în felul acesta vom vedea mai bine minciuna,falsitatea și oportunismul fiecăruia dintre cei ce ne stau prin preajmă,ne zâmbesc și ne vorbesc numai după interesele și dorințele lor.Să stăm întotdeauna drepți și să spunem lucrurilor pe nume.După care,vom primi și răsplata în urma faptelor noastre.Așa să ne ajute Dumnezeu!
Un supus al lui Dumnezeu pe 19 Aprilie 2020, 09:31
#3
CRISTOS A ÎNVIAT!
Sărbători istorice într-un an istoric.Sărbătoarea de Înviere a Domnului(PAȘTI),cea mai mare sărbătoare a creștinătății,a fost ținută fără prezența enoriașilor.În schimb,toți preoții au umblat ca argintul viu,dup culegerea unor dări și a banului dat de la oricine e puțin mai habotnic.Umblă în mașini,iar alături le stau niște sluguțe sărace cu duhul,și caută parcă disperați,de colo colo,prin loc*ri pe unde sunt donatorii de câte ceva pentru ei,împarțind anafura(pâine care se împarte după liturghie)înainte de noaptea învierii,nicidecum cu două zile înainte.Ce fel de propăvăduire a religiei este asta?Nu vă mai săturați,îmbuibaților,fariseilor!Să nu amestecăm CREDINȚA NOASTRĂ,oricare ar fi ea,cu obiceiurile acesor lacomi si profitori.Din câte știm,Isus sa născut într-un grajd și pus într-o iesle,a umblat aproape dezbrăcat și a trăit umil și modest.Ceea ce vedem azi,e altceva.E o goană nebună după profituri de pe urma unor oameni care se pare că se încăpățânează să trăiască în trecut.
Sorin pe 19 Aprilie 2020, 07:38
#2
prostul
Ce asteptari sa avem de la unul ajuns conjunctural primar! Prostii conduc orasul! Daca nu il duce capul...ce pretentie sa avem?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.