Lehamite de asemenea fapte - Politicienii doneaza( reclama electorala) echipamente de protectie.

18 Aprilie 2020, 13:03 | 2521 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Reclama electorala.

Majoritatea politicienilor sunt bugetari sau au afaceri cu statul, foarte rar sunt cei care au o afacere fara conexiune cu banul public. Am ajuns sa primim donatii din banii nostri. Mai jos prezentam reclama( donatia) facuta de un politician. 

"Carmen Dan, donație de măști și combinezoane pentru Spitalele din Videle și Roșiori. Discret, fără vâlvă pe facebook!

Fostul ministru de interne, Carmen Dan, și-a îndreptat din nou atenția către unitățile spitalicești și cadrele medicale din județul Teleorman, care au nevoie urgentă de materiale și echipamente de protecție. Fără a face mare tam-tam pe facebook, așa cum procedează cei mai mulți dintre politicienii locali, senatorul Carmen Dan a donat, în NUME PROPRIU, 1500 de măști cu trei pliuri și 20 de combinezoane, împărțite în mod egal Spitalului “Caritas” din Roșiorii de Vede și Spitalului Orășenesc din Videle. În acțiunea domniei sale a fost însoțită de către primarii Valerică Cârciumaru și Nicolae Bădănoiu, echipamentele fiind predate managerilor celor două unități spitalicești.

De altfel, nu este pentru prima dată când fostul ministru de interne se implică în lupta împotriva Coronavirusului. Luna trecută, senatorul Dan Carmen Daniela și alți parlamentari PSD au donat suma de 5000 de lei fiecare pentru achiziționarea de echipamente medicale atât de necesare spitalelor din țară, afectate de COVID 19. Și tot discret, fără vâlvă pe paginile de socializare."

sursa: infotr.ro

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Deci pe 19 Aprilie 2020, 00:16
#7
Pentru Cracea care da cu loveau la site
Ai pierdut si o azia asta de a deveni primar la Tr Magurele. Asta este garantat daca inca mai sperai. La cum guverneaza bosanii tai vei lua mai putun ca data trecuta. Eu te sfatuiesc sa nu mai arunci cu bani in stanga si in dreapta ca ii arunci degeaba. Ii vei face consilieri pe Paunescu pe patronul de la Ramy si ceilalti bosorogi care cu prima ocazie te vor rade
Măldăianu pe 18 Aprilie 2020, 19:03
#6
N-ați înțeles nimic după atâția ani
Azi,după 30 de democrație ”originală” de-a lui Iliescu,suntem acolo unde ne-au adus conducerile ticăloase ale PDSR,PSD.Lingeți în continuare niște dosuri de hoituri lacome și bolnave după putere.Dacă vă chiorăie mațele de foame,și buzunarele sunt goale,e vina cui???????Bine,atunci,jos PNL,și mai cine?Sunteți în fruntea bucatelor mereu,dar tupeul nu scade în fața săracilor.Așa fac de obicei ”filantropii”,gesturi din bani furați.
Jos PNL pe 18 Aprilie 2020, 17:57
#5
Jos PNL
Daa, reclama... in Alexandria din partea PNL, Vera Mitran împarte masti si manusi si e candidata la primăria Alexandria. Asta nu mai e campanie? Fira ti ai drq de je**si, dati intr un singur partid si la celalalt nu va uitati

UN CETATEAN=Mos Ion Roata. pe 18 Aprilie 2020, 16:52
#4
Si care-i problema?
De ce ceea ce a facut acel individ beat in fata magazinului PENNY acum cateva zile este...patriotic si ceea ce face Carmen Dan IN NUME PROPRIU SI PE BANII EI ESTE CONDAMNABIL? Carmen Dan nu mai are nici o functie in partid si nici nu spera sa mai aiba, iar banii provin din salariul de fost demnitar, pe cand bembeleul de zis penelist (aiurea, un asemenea actist face orice partid de rusine!), are banii de la Cracea care i-a furat de la fostii asociati si de la APIA.Javrelor!
Bui pe 18 Aprilie 2020, 15:36
#3
Bani
Bani sunt de la Liviu Dragnea primiți înainte de a fi ministra
UNU pe 18 Aprilie 2020, 15:33
#2
Pt redactie si nu numai
Nu va este mai rusine? Pai Cracea al vostru nu a donat? A laut de la PNL si a dat un numele lui. Vin sa votez la loale odar d aldreacu sa nu iasa butoiasul asta de Cracea. Este mai periculos fata de Cuclea(asta saracu atata poate) de 10000 ori. Minte cum respira si da gratare oamenilor si cand il intrebi ce si cum te si ia la bataie si la rost-ca el da din banii lui. De unde dl Cracea ai bani, de la Nicolae pe asociatie? Pai Nicolae nu este hot etc etc? Hai dispari si tu si aia din spatele tau. Niste pop-nari
Cioara pe 18 Aprilie 2020, 13:24
#1
Stire
O c*rvă donează bani.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.