Suntem obligati sa cumparam produse Made in Romania. Daca nu o sa pierim toti( bogati si saraci).

15 Aprilie 2020 | 2382 vizualizări | 7 comentarii
Comalat.
Comalat.

Teleormanul duce o lipsa acuta de productie din cauza distrugerii unitatilor economice. Trebuie sa cumparam tot ce se produce in aceasta zona si tara. In primul rand, mancarica avem de unde sa cumparam: taranii sunt o mina de aur( fara producatorii de la oras). Firmele Comalat, Mara, Encon, etc, sunt producatori locali cu marfa peste multe marci internationale. Suntem obligati sa cumparam, in toate domeniile, marcile romanesti. 

Comentarii (7) Adaugă comentariu
Ion pe 16 Aprilie 2020, 20:03
#7
Encon
Produse originale.In ianuarie făcea bulion-din butoaie chinezești in borcane cu eticheta Encon.

Si tot asa,nimic de pe la noi.
Mananca si taci pe 16 Aprilie 2020, 07:38
#6
Ionescule,ce pregatire ai?
Din cate stiu,reclama este numai atunci cand se face explicit referire la un anumit brand.Cand spui generic,mobila,alimente,masini sau electrocasnice,cui faci reclamă,ingramaditule?In articol,ti-a sugerat cineva ce fel de aliment sa cumperi,din ce loc sau tara?Prostia nu e un brand,e universala!
F pe 15 Aprilie 2020, 20:30
#5
Foarte bine
Așa trebuie, trebuie susținută producția locală / națională. Cei care a-ți fost plecați prin alte țări NU a-ți observat că locuitorii respectivelor țări CUMPĂRĂ în majoritatea cazurilor produsele fabricate în țara lor ? Dece oare fac chestia asta ? Păi e simplu, banii cheltuiți se întorc în Pib-ul țării, loc*rile de muncă sunt asigurate, iar totul merge ca la carte DAR la noi, țara noastră est-europeană toate sunt ( așa cred cumpărătorii ) mai bune decât produsele noastre locale / naționale, GREȘIT !
ionescu pe 15 Aprilie 2020, 16:30
#4
reclama
e reclama pe fata.
Florin pe 15 Aprilie 2020, 11:32
#3
Da
Foarte bine punctat!

Indiferent ce achiziționam sa fie made in Romania, doar daca nu se fabrica la noi sa cumpărăm de la alte tari.
De origine țăran pe 15 Aprilie 2020, 11:12
#2
Să ne arătăm înțelepciuna
Este un lucru absolut normal,și tot timpul,nu numai în astfel perioade.Dar asta numai dacă și raportul preț calitate este unul corect.Va urma o lungă și grea perioadă în care trebuie să lăsăm deoparte snobismul și simpla plăcere de a cumpăra ceva numai de dragul că este ”străin”.Eu zic să facem toți treaba asta,și vom avea cu toții de câștigat.Este doar un mic semn de patriotism,din care vom avea numai de învățat.Să fim sănătoși și să ne buc*răm de ceea ce ne dă natura,și să nu-i mai hulim pe bătrânii care vin să-și vândă munca din grădină personală.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.