Danut Cuclea neaga ce a vazut o tara intreaga. Bun la vrajeala, vrajeala, vrajeala - cand e vorba de treaba, Danut gaseste scuze.

02 Aprilie 2020 | 3214 vizualizări | 10 comentarii
Dezinfectie Turnu Magurele.
Dezinfectie Turnu Magurele.

Primarul oraşului, Dănuţ Cuclea, contactat de Adevărul, a explicat că imaginile surprinse nu ar avea, de fapt, legătură cu adevărata operaţiune de dezinfecţie.

„Şi eu am fost iniţial revoltat, pentru că l-am văzut imediat când a fost postat, dar încercând să aflu ce s-a întâmplat m-am lămurit. Efectiv ei terminaseră substanţa din cisternă şi se retrăgeau  pentru a fi reîncărcată. Are o capacitate de 7 tone. Greşeala  acelor băieţi, care sunt oameni simpli, fără şcoală, chiar cred că sunt încadraţi ca necalificaţi, e că s-au aşezat în spatele cisternei. N-au strâns furtunul şi nu s-au urcat în cabină, cum trebuia să fie procedura. S-au reîntors la locul de alimentare în spatele acelei cisterne. Nu că le iau apărarea, dar sunt 11-12 zile, exceptând ziua când a nins, de când asta fac, de când vin la servicu, până când pleacă. Probabil că or fi obosit, le-o fi fost greu să se urce în cabină şi s-au aşezat acolo. Dar de 12 zile acei doi muncitori asta fac în oraş. În trei zile fac tot oraşul, 108 hectare, cât are oraşul, toate străzile, şi a patra zi o iau de la capăt. Asta e povestea cu acel filmuleţ“, a explicat primarul, indicând drept sursă corectă de informare contul oficil de Facebook al primăriei, unde sunt postate atât imagini, cât şi filmuleţe cu operaţiunea de dezinfecţie. 

sursa: adevarul.ro

 

Comentarii (10) Adaugă comentariu
Gigi pe 14 Aprilie 2020, 14:01
#10
Cuclea javra
Cuclea piticul porno,lumea este proasta fara studii,tu esti destept tare si le .......pe toate din primaria Tr Mag dar ca esti un corupt betivan si tu si fratitu ce? Primar de cacat
Margarita pe 06 Aprilie 2020, 08:32
#9
Comentariu
Nu stie nimic decat sa fure acest jeg de om, sa ales prafu de o mana de " oras" care acum arată că un sat aproape parasit !
GOGU pe 02 Aprilie 2020, 23:02
#8
ADEVAR
PRIMARUL SI CAND FACEA BISNITA CU TIGARI DIN BULGARI NU ERA BUN DE NIMIC DAR ACUM CU RESPONSABILITATE NICI ATAT UN MAIMUTOI,PANA SA INTRE DRAGNEA LA PUSCARIE CUCLEA ERA SLUGA, FETITA SI SCLAVUL LUI ACUMA RAMAS SINGUR SI NUMAI STIE CE SA FACA

Gogu pe 02 Aprilie 2020, 20:04
#7
Cuclea
Mare secatura acest individ. Inconjurat numai de lingai, Cuclea bate toate recordurile de jeg moral!
Insideversion pe 02 Aprilie 2020, 17:07
#6
Du-te dracu de imbecil
Mai, pupinc*ristu' dracu, pe ce lume traiesti, idiotule? Asa se dezinfecteaza si ce legătură au studiile cu stropitul, cum afirmă tembelul de la primarie. Cate pungi de faina si cate sticle de ulei ti-a dat sa "te aberezi" aici, anagramatule? Prost esti si asa vei ramane pana te vei duce dracu de pe lumea asta, păcat însă de noile generații care au parte de handicapați de genul tau si a altora, mai ales din primaria de rahat.
Unu pe 02 Aprilie 2020, 16:04
#5
Va aberati
Asa. Stropea trotuarul cu acea solutie. Ce este asa de rau ca statea im spatele cisternei si stropea trotuarul si spatiul verde? Pai voi astia de pe strazile alea si mai alea cel care a filmat nu stiti cum arata o matura. Vreti sa va faca primaria tot. E uite ca nu se poate. Au facut cu ce au. Si asa v au facut destule( asfalt nou tevi noi prin unele zone etc) La cati bani dati atatea servicii primiti. Da p ala de a filmat de ce nu l imtrebati cu ce se ocupa in Spania sau Italia pe unde a fost si avenit acum? Nu va intereseaza? Vedeti asa doar partea care o vreti voi. Ala care a filmat o sa va dea voua dureri de cap cand o sa va “ viziteze” casa sa vada ce mai aveti prin ea
Insideversion pe 02 Aprilie 2020, 15:06
#4
Cretinul minte cum respira
Imaginile pe care le-a dat celor de la Adevărul nu sunt din Tr Măgurele, masina din imagini nu exista acolo, asa ca idiotii sa nu uite sa-l voteze din nou. Off, Doamne, mare ti-e grădina, prea mare si prea plină de prosti..., da PROSTI!
adita pe 02 Aprilie 2020, 12:54
#3
a
Sunt aia fara scoala? Tu ce dracu de scoala ai? Cum ai terminat facultatea? Cu salam carat de ma-ta, ca erai prost facut gramada.

Si daca se duceau sa reincarce de ce mai stropeu trotuarul cand a intors masina in intersectie? Vrajeala ieftina marca Danut Cuclea zis Dopu.
Aaaa pe 02 Aprilie 2020, 12:53
#2
Aaa
Dacă majoritatea oamenilor încă Votează Ciuma roșie și încă ii lauda... oricum Turnu Magurele o sa ajungă un oras fantoma! Fără investitori, fără infrastructura... cu un primar vai de el.
ilie de la scularie pe 02 Aprilie 2020, 12:35
#1
mincinos
Va mira? "Primarele" nostru e un mincinos, altfel PSD ii facea vant de multa vreme....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.