O italianca a fost batjocorita la o farmacie din Turnu Magurele. Politia Turnu - prosti in stare de urgenta.

16 Martie 2020, 23:56 | 5896 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Farmacie.

Salut! Ma numesc Olimpia si locuiesc in Romania din 2011. Astazi la farmacia din Policlinica, in Turnu Magurele, Dr.Max, am fost refuzata. Adica nu am avut voie sa intru....simplu spus ca sunt italiana.... Am fost amenintata ... De ce nu stați in carantina. Specific ca ultima data cand am fost in Italia a fost intre martie si aprilie din 2019...deci nu de curând. Farmacia de la Policlinica era unica ce avea Broncovaxom. Problema este ca noi italienii, dupa parerea farmacistei avem covid 19 in ADN. Sesizez ca săptămâna trecuta am fost tot acolo si era unica farmacie care nu folosea măsurile de siguranta ...era aglomerație si eu stăteam la distanță potrivita tot pentru siguranta mea, cum prevad normele stabilite de Guvernul italian......... Am apelat la Politie, am explicat situatia, si la urma au zis ca farmacia are dreptul de a selectiona clientul... Deci dreptul meu de a lua medicamente conteaza mai putin?... Dar totuși pentru a lua medicamente am fost nevoita sa apelez la medicul de familie care a venit direct la farmacie sa intre in locul meu ... Toata asta ca sunt italianca.

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
Lucica pe 27 Martie 2020, 00:15
#20
Sărac tr.magurdle
Ce rușine nu vezi o stire frumoasă







Cineva de departe pe 27 Martie 2020, 00:13
#19
Sărac tr.magurdle
Mie rușine cu oameni din orașul în care am trăit .C and vrei să vezi o stire dai numai de înjurături
Anonimous pe 20 Martie 2020, 21:29
#18
Țiganii și politia
Bine ca au venit toți țiganii din Spania și Italia, acolo mureau de foame și cereau. Aici vin și fac pe ai dracu, scuipa lumea, ii amenință, ii batjocoresc în strada și politia se caca pe ea și nu face nimic, o sa le aducem igpr ul sa le facă inspecție sa vadă ca în "zona lu drag ea" sper ca acei țigani împuțiți și vai de steaua lor sa le prindă nevestele și copiii ăstora din politie sa vadă și ei cum e sa fii umilit de niște nespălați. Va meritați soarta ca stați cu mâinile în San și ziceți ca n ați văzut voi nimic când oamenii cer ajutor. Ma buc*r ca am plecat din orașul asta și îmi e profunda scârbă ca m am întors pentru câteva zile.
Un.. pe 18 Martie 2020, 22:58
#17
.. Circ umspect.
Dacă Victor spune adevărul întâmplării (%) subscriu / îmi plac cele zise de Gheorghe, iar italianca dacă a făcut circ de două ori cum spune Victor, să revină cu scuze și să spună : "Zău nu mai fac așa ceva" pe limba ei.
Pt # 13 pe 18 Martie 2020, 15:50
#16
Ionuț
Bai milițian prost : ce discriminare este daca farmacista i - a solicitat sa respecte unele reguli ?

Dar treaba voastră care este bai funcționar public cu statut special ? Vrei sa aflii, pentru a cita oara, parerea cetatenilor din Turnu Măgurele despre voi ?
Pt Italianca pe 18 Martie 2020, 14:29
#15
Roman
Nu este ok daca asa a fost. Inghite in sec si treci mai departe peste asta. Astoa suntem cu astia defilam.
Gheorghe chinezul pe 18 Martie 2020, 11:23
#14
Per la signora Olimpia,con scuse
Măi,”italiano”,dacă evenimentele nefericite se manifestau invers,adică toată această epidemie,pandemie,se răspândea masiv din România,și intra prin diferite căi în Italia,toți cetățenii italieni,cu tot cu autorități,linșau orice român de pe teritoriu țării voastre.La cât de ignoranți și sfidători sunteți,ați fi crezut că noi v-am fi făcut-o deliberat.Iar tu,”italiano”,ști foarte bine ce e la gura voastră atunci când vă pute a străini.Te-aș saluta într-un anume fel,dar nu știu,și tare-mi pare rău.
pe 18 Martie 2020, 08:06
#13
.....
Se numește"discriminare", redactoru'piźdii ! Şi nu este treaba Poliției. Documentează-te !
victor pe 17 Martie 2020, 23:51
#12
???
Eram in spatele ei...i s-a spus ca i se da insa nu intra!I se da de la usa insa ea vroia neaparat sa intre in farmacie!Au procedat corect la farmacie!



dmul drag ma puteti explica motivul de ce trebuia sa stau afara farmacie?



eu ultima data ca am fost in italia era anul trecut in primavera .... si din 40000 de intrati in tara acu au fost doar 2545 testat cu masure de siguranta..... celalalti 37.455 oameni unde sunt?



deci cine aduce COVID 19 in tara ... eu sau celalati....?



asta se numeste discriminare

In tara este o situatie de urgenta !Nu este nici o discriminare....daca i se pare cuiva suspect poate sa anunte autoritatile!Masca d-voastra era rupta in dreptul gurii...si eu daca eram in Italia ma supuneam regulilor din acea tara!Vi s-a spus sa dati reteta si o sa se aduca ceea-ce doriti la usa...nimeni nu a inteles de ce trebuie sa intrati in farmacie atata timp cat obtineati produsul fara circ!Din ce am inteles ati facut CIRC si vineri!!!
lucatelli pe 17 Martie 2020, 15:10
#11
olimpia
Eram in spatele ei...i s-a spus ca i se da insa nu intra!I se da de la usa insa ea vroia neaparat sa intre in farmacie!Au procedat corect la farmacie!

dmul drag ma puteti explica motivul de ce trebuia sa stau afara farmacie?

eu ultima data ca am fost in italia era anul trecut in primavera .... si din 40000 de intrati in tara acu au fost doar 2545 testat cu masure de siguranta..... celalalti 37.455 oameni unde sunt?

deci cine aduce COVID 19 in tara ... eu sau celalati....?

asta se numeste discriminare
X-MAN pe 17 Martie 2020, 14:45
#10
Fara titlu.
Ca deobicei, pe acest site se scriu numai tampenii. Ce mi-e Adi, ce mi-e #5-#6!
Adi pe 17 Martie 2020, 14:01
#9
Trăiască Italia
Pt toți maimuțoii care m-au criticat pt că nu am scris corect.Vb despre subiect vă rog lăsa-ți comentariile de genul:nu ai scris corect,ești analfabet,etc.La fel de greșit ați scris și voi numai că eu am scris în grabă,de nervi și voi ați corectat liniștiți dar tot degeaba.Ordinari ce sunte-ți atât știți să corectați lumea dar în sinea vostră nu sunte-ți în stare de nimic.Să știți că dacă scri în grabă pe tastarură se poate să greșești tastele sau se întâmplă ca telefonul să formeze un cuvânt aleatoriu,lucru pe care cred că îl știți cu toții idioților.Dar este simplu să râdem de alții că vai nu ai scris corect,ești analfabet și parcă vă văd cum trageți în mașină pe la tricotaje dar voi vă exprimați corect gramatical măcar,ce dacă aveți un serviciu de căcat și un salariu de mizerie.Atât vă spun stați acasă că noi avem grijă de voi.
X pe 17 Martie 2020, 13:08
#8
Ce e cu voi oameni buni?
Cum să considerați ca un astfel de comportament este ok? Nu!

Nu exista sa avem un virus in ADN smile)) iar comportamentul prestat de farmacista este total greșit din multe puncte de vedere. Iar cea a poliției total neprofesionistă.

De ce in Turnu Măgurele nu putem fi și politicoși si buni unii cu alții? Mereu văd numai înjurături si înjosiri, toți dupa parerea multora suntem o apă și un pământ. Daca stai intr-un orășel precum Turnu nu trebuie să îți cobori nivelul la cel in care se află orașul.

Haideți sa renunțăm la stereotipurile stupide și vorbele auzite, dar fără sa știm că sunt adevărate.
X pe 17 Martie 2020, 09:16
#7
Y
Daca esti italianca, stai in Italia! Voi aveti numai drepturi! Lasa figurile de Italia, ca aici e ciuma rosie... de ce veniti in tara asta ciumata? Stati acolo unde sunt reguli bune!
m. bidineaua pe 17 Martie 2020, 09:15
#6
Adi invata sa tastezi corect tata
Adi? Cand ai fost ultima data la scoala?Cand juca capra turca in c*rtea scolii?, vai si-amar de viata ta,numai idioti in turnu magurele, au pus mana pe un telefon/pc si acum comenteaza aiurea...
Cineva pe 17 Martie 2020, 08:50
#5
Pt Adi
Învață să scrii. Învață limba română analfabetule. Vai mama ta.
Victor pe 17 Martie 2020, 07:57
#4
???
Eram in spatele ei...i s-a spus ca i se da insa nu intra!I se da de la usa insa ea vroia neaparat sa intre in farmacie!Au procedat corect la farmacie!
Pentru ADI pe 17 Martie 2020, 06:57
#3
Prost mai ești
...
Macasoi pe 17 Martie 2020, 06:55
#2
.
Aoaleu, sa vedeti voi cînd o exploda virusu in Turnu Măgurele...

O sa moară pe capete...
Adi pe 17 Martie 2020, 00:43
#1
Ne pișăm pe tine Italianc-o
Dute dracu de panaramă supune‐te legi supunete legilir din România nu ale guvernului iralian că ești la o farmacie din România nu din Italia proasta dreacu.Și farnacisra dc trebuia să aibă mânuși așa zice guvernul Italian?Marși în Italia
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.