Rezultat pozitiv pentru batrana din Alexandria. Pentru cele doua persoane din Turnu Magurele, rezultatele sunt negative.

15 Martie 2020, 15:37 | 3924 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Coronavirus.

Primul caz de infecție cu coronavirus la nivelul județului Teleorman a fost confirmat, cu puțin timp în urmă, de Institutul Matei Balș. Este vorba despre bătrâna în vârstă de 70 de ani, contact direct al unei persoane confirmate pozitiv COVID-19 în Spania. Femeia fusese în vizită la fiul său, în Spania, însă nu se afla printre persoanele monitorizate de DSP, pentru că Spania nu era în categoria zonelor roșii sau galbene de risc în momentul în care bătrâna s-a întors în țară. Pe de altă parte, în cazul celor două persoane suspecte de la Turnu Măgurele, rezultatele testelor sunt negative.

“Vă informăm că au sosit rezultatele testelor de la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș. Acesta indică un rezultat pozitiv în cazul femeii din Alexandria și rezultate negative pentru persoanele din Turnu Măgurele”, transmite Comitetul pentru Situații de Urgență Teleorman.

Femeia a fost preluată de un echipaj specializat al ISU Teleorman, vineri după amiază, și transportată la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean Alexandria, cu simptomatologie specific infecției cu COVID-19, motiv pentru care i-au fost prelevate probe și trimise la Institutul Matei Blaș. În această după amiază, Institutul Matei Balș a confirmat suspiciunea de infecție cu noul coronavirus în cazul bătrânei din Teleorman.

În România au fost confirmate, până acum, 131 infecții cu coronavirus. Nouă dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați.

sursa: ziarulteleormanul.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
stan pe 16 Martie 2020, 05:24
#6
Politia
ALO POLITIA TURNU DE AZI E STARE DE URGENTA,,DE CE PRIN ORAS SE PLIMBA TOTI PROXENETII SI PROSTITUATELE VENITI DIN STRAINATATE???SA ACTIONEZE POLITIA TOTI AVETI PARINTI, SA NU VA FIE frica de etnia lor
Alexandru Gheorghe-Sandu Gaoaza pe 16 Martie 2020, 05:11
#5
Apel umanitar
Sunt Alexandru Gheorghe, "antrenorul koorului", bate oameni handicapatzi pe stadion-Iuiana, caut de munca, vice-primarita-Cristiana Sclavu-Manaer, fosta koorwa a lui Marineci, s-a saturat de cata limba in koor -am dat, m-a alungat, sunt slooga perfecta, umblu in chiloti sau "ternling" prin targ, sunt retardant mintal, o mai sooog la babutza Karicica la frizerie sa mai imi dea un banutz.
Teama de prostie pe 15 Martie 2020, 23:56
#4
Urmează o criză mult mai mare decât COVID19
În urma unor cercetări secrete,majoritatea cetățenilor din întreaga zonă de sud a țării a ieșit pozitivă la prostie și slugărnicie.Acum așteptăm alegerile,să știm și de câte vaccinuri este nevoie.Mâine pregătiți sacoșele și fuga să luați făină,mălai,orez și alte alea,că PSD nu mai face gesturi din astea.Umpleți-vă cămările,dar nu uitați și de săpun,mult săpun,pastă de dinți și șampon.Și nu în ultimul rând,nu mai dați spre facturare doar un metru cub de apă,că oricum vă facturează mai mult.
Corona Virusescu pe 15 Martie 2020, 15:58
#3
O cetateanca
Coronavirusul nu se apropie de ciuma rosie ca ii e frica
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.