Turnu Magurele - Un barbat suspect de coronavirus este internat la Spitalul Municipal.

14 Martie 2020, 18:04 | 5622 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Coronavirus.

Conform ultimei comunicări, de la ora 15.00 a Biroului de comunicare strategică Teleorman, trei teleormăneni sunt suspecti de coronavirus. Doi dintre ei, un barbat de 40 de ani și o femeie de 39 de ani sunt internați la Secția de Boli infecțioase a Spitalului Turnu, iar cea de-a treia, bătrâna de 70 de ani, se află în prezent la Alexandria. Pentru aceste persoane se așteaptă rezultatele testelor de la Institutul Matei Balș din București”, se arată în informarea CJSU.

”În contextul aplicării măsurilor necesare pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu noul coronavirus (COVID-19), Direcția de Sănătate Publică Teleorman monitorizează în prezent 129 persoane cărora li s-a impus izolarea la domiciliu și supravegherea epidemiologică pasivă, pentru o perioadă de 14 zile.  La nivelul județului Teleorman sunt în prezent 14 persoane în carantină. Menționăm că persoanele aflate în izolare sau în carantină nu prezintă simptomatologie specifică infectării cu coronavirus și au o stare de sănătate bună”, se mai arată în comunicat.

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Marinescu pe 25 Martie 2020, 19:30
#15
Oraș pustiu.
Locuiesc intr un bloc central.Am peste 65 de ani și imunitatea mea este la cote inferioare.Am fost activ până a veni epidemia.lmi amintesc la anii copilăriei in urma cu 70de ani.In satul în care trăiam și primăvara multi copii și adulți Steam contaminați de gripa .Aveam temperatura,tuseam ne durea capul și gâtul,aveam febră mușchiulară.Doctor nu era pe acolo.Aplicam tratamente băbești; ne înfășură cu un prosop cu oțet, ptr.hidratare și dezinfectia gatului -ceai de mușețel,pentru tuse -sare fierbinte pe piept,pentru vitaminizare ceapa coapta și zeama de varza.Mamaliga o mâncăm fierbinte.Cei mari le puneau ventuze.Zaceam pe rupte alaturi de ceilalți La frisoane ne incalzea o cărămidă pe plita și o punea pe tălpi.Doamne rău mai stea.In urma acelor gripe am rămas Ptr toată viața cu o reacție hilara bilater
Lulu pe 19 Martie 2020, 09:58
#14
Mare atenție.
Cum cunoastem pe românii care au sosit din Italia.c*ran ? Intro zi 3 fete a intrat după mine pe casa scărilor și nu a intrat nicăieri..A stat pe scara.Nu e de glumit! E plin orașul din acestea.Dr Luta are cabinet medical la bloc și are intrarea bolnavilor prin scara blocului,pe unde circula toți locatari.Primaria să aprobe autorizația de a face intrare în cabinet pe afara.Il rugam frumos sa se conformeze.
UNU pe 16 Martie 2020, 19:18
#13
hah bah tah
Ce itinerariu ma? Visati asa aiurea. Ce penal ma? Pai asta de are site ul nici nu are sediu p aci prin Romania ca il rupeau astia de la PSd pana acum(da il afla ei si sa vezi ras)

Penal esti tu si cu rudele tale pana la gradul 4 LOL .

NU AU FOST IN ITALIA si gata.
Nu conteaza. pe 16 Martie 2020, 16:54
#12
"Liberalului" #5.
Stimate domn! Desigur, comentariul lui #3 nu are nici un rost util in aceste momente, dar si raspunsul tau se situiaza, in cel mai bun caz, la acelasi nivel. Nu stiu daca ai auzit de vorb lui mos Roaita (a nu se confunda cu Vasile Roata) "ce-are vaca cu primarul?", in cazul nostru conoravirusul cu PNL si PSD. Eu am mai comentat acest duel politic de prost gust dintre voi, dar am constatat ca l-ai cenzurat( asta dovedeste ca faci parte din redactie si dai ce-ti convine) in care spuneam ca in 30 de ani sc*rsi de la REVOLUTIE, PSD reprezentat prin presedinte a avut puterea numai 10. Iti mai spun ca in conducerile PSD si PNL din Turnu Magurele nu se mai afla nici un social-democrat si nici un liberal, cei adevarati au fost inlaturati de niste oportunisti pseudodemocrati si mafioti ca tine, care au fugit de la alte partide care s-au compromis din cauza unora ca tine. Asa ca, la viitoarele alegeri, cu cine sa votam, cu stafiile lui Ion I.C. Bratianu si lui Marx?
Hah pe 15 Martie 2020, 20:57
#11
Pt cineva
Bai idioată/inconstienta/pasibila de răspundere penală!

Nu o mai stoarce in c*r......nici macar inspectoratul județean nu și-a dat acordul pt itinerariu......ai idee!? Opa.....sah!
Garcea pe 15 Martie 2020, 19:50
#10
Morga
Ba despre ce spital voebiti voi ala este spital..ala este morga...
Nela pe 15 Martie 2020, 16:13
#9
china
De ce nu se baga in carantina toti cioroii de la prundu care au venit din italia si acum se plimba pe la china shop si pe la PPT..

Cineva pe 15 Martie 2020, 14:21
#8
Vorbiți ca prostii
Vorbiți și voi ca nu aveți ce sa faceti! Judecați in necunoștință de cauza. Nu a fost niciun elev de la unirea in Italia, băi idioților. Transmiteți aici informații false ca “așa vorbește lumea in oras”. Lumea vorbește mult și prost, habar nu au cum sa înflorească mai mult un anumit subiect. Multă imaginație mai aveți... Copiii au fost in mai multe tari din Europa, însă nu in Italia. Au stat in carantina când s-au întors pana au fost siguri ca nu sunt un pericol pentru restul elevilor din școala. La fel și profesorii care i-au însoțit. Toată lumea e bine și NU AU FOST IN ITALIA! Nu mai vorbiți dacă nu știți și nu mai transmiteți panica întregului oras!!!
Sorin pe 15 Martie 2020, 12:52
#7
Spital de nimic
Spital de rahat,nu au nimic medicamente nimic,dezinfectant nimic,măști nimic,medicii pe acte in realitatea nimic,asa și așa manager om de nimic,infectat de mult
Un viitor contaminat,dar nu cu prostie pe 15 Martie 2020, 10:49
#6
”Ce ne mai place”,să urmărim proștii
În contextul actual,un personaj deranjat serios la cel mai înalt nivel al corpului,asociază un partid sau o persoană,”aberându-se” cu nestăpânita grijă,la ”cine dracu va mai alege PNL”.Eu zic să așteptăm alegerile,după care putem să ”aberăm” fiecare după evenimente și rezultate.Tare mi-aș dori să văd un partid ori o persoană,care în timp de 3-4 luni,poate repara,schimba și performa,tot ceea ce au stricat,au furat și distrus găștile dintr-un partid,chipurile social democrat,timp de aproape 30 de ani.Iar cu ”ce a văzut lumea(o parte a ei),s-a lămurit,cealaltă parte.Dacă noi,poporul român,suntem afectați de ceva,și azi ne este rău,este doar din cauza prostiei,ignoranței și lipsei educației.În rest,suntem zilnic sufocați de proaganda răspândacilor PSD,cu privire la starea națiunii.Răspândaci care se informează numai de la șefii lor,dar când au o carte-n mână,dacă o și iau,o țin invers și caută doar pozele din ea.La scris,și sigur și la citit,rămâi repetent permanent.
Florin pe 15 Martie 2020, 10:29
#5
Sa ma sugi (Ce va mai place)
Bai imbecilă ce esti si mama irespobsabilă!

"Fitu" si-a facut test !?
Ce va mai place pe 15 Martie 2020, 09:04
#4
Pt Florin
Tu esti si batut in cap. Au fost de mai mult de 14 zile si nu au nimic. Da asa va place voua astoara de la PNL im frunte cu Cracea sa va aberati. Va mai voteaza dracu. A vazut lumea in ultimele 3-4 luni ce puteti cu tot cu mutu ala de la palat.
Florin pe 14 Martie 2020, 23:20
#3
Italia Unirea
Se aude ca au fost in Italia in urma cu putin timp elevi de la colegiul Unirea, cu câțiva profesori.

De ce nu se autoizoleaza si nu recunosc?????

Vor contamina tot orașul daca este asa.....halal educatie!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.