Fane Belu de la Nasturelu - Zbaterea pestelui pe uscat - Nicoleta il face pe Ioan Niculae.

06 Martie 2020 | 6932 vizualizări | 8 comentarii
Niculae si Nicoleta.
Niculae si Nicoleta.

In urma cu multi ani pe cand Nicoleta, fosta Neacsu, fosta Toncea actuala Niculaie, viitoare puscariasa, il fura pe actualul sot in cardasie cu Dumbrava Nela, directoare a unei filiale de banca din Zimnicea, acesta ( Ioan Niculaie ) descopera un cont pe numele unui barbat din nordul tarii care avea o suma cu multe zerouri in euro in contul personal. Suma, spune gura satului ca era in jurul a 22 milioane de euro.

Cum s-a ajuns aici? Mai simplu ca orice. Nicoleta, buna prietena din copilarie cu Nela Dumbrava, stand la o cafea pun la cale o metoda de ascundere a banilor pe care Nicoleta ii fura zilnic din cadrul grupului de firme locale ale vestitului Ioan Niculaie. Lucrand in sistemul bancar ca sefa de agentie in orasul Zimnicea a Piraeus Bank, aceasta face rost de copia unei carti de identitate a unui cetatean roman cu domiciliul in partea de nord a tarii pentru a nu se putea identifica usor fapta celor doua dame si se deschide un cont in euro. In acest cont se introduc, aproape zilnic, sume importante de euro pe care Nicoleta ii sustragea prin diverse metode din grupul de firme Interagro. 

Metoda prin care Ioan Niculaie a aflat despre acest lucru nu am sa-l dezvalui, daca doreste poate sa-l scrie el in comentariu.Principalul lucru a fost ca dupa o perioada de timp in care cele doua isi faceau vise marete, au fost prinse " la oala cu sarmele".Pe sc*rt in una din zile Ioan Niculae trimite dupa acel barbat pe bodyguarzi de la Interagro Buc*resti si il aduce pe sus pe saracul om la Zimnicea. Am scris saracul deoarece acea persoana chiar era foarte foarte sarac. 

Inchipuiti-va ce figura a facut Nela Dumbrava cand in usa bancii a aparut Ioan Niculaie cu sarmanul om. Pe langa inghitirea limbii, a trecut si la schimbarea culorii fetei in c*rcubeu. Pusa in fata unui mic interogatoriu aceasta a recunoscut complicitatea cu Nicoleta. Banii fiind pe numele saracului om, acesta a fost rugat de Ioan Niculaie sa transfere suma de aproximativ 22 milioane de euro intr-un cont personal. Bineinteles ca saracul om a fost dus inapoi la casa lui escortat dar si cu ceva bani in buzunar drept scuza de "deranj", si cu rugamintea de a nu povesti nimanui mica intamplare. Aceste lucruri s-au intamplat cu mai mult de 14 ani in urma. 

De ce am intitulat " zbaterea pestelui pe uscat"? Pentru ca oricat ai muncii de cinstit, nu vei reusi sa scoti saracia din casa, daca nu furi. Vreau sa faceti un exercitiu de imaginatie si sa vedeti ce inseamna pentru Ioan Niculae suma de 22 milioane de euro. Posibil bani de servetele si scobitori la masa de onomastica langa setul de farfurii din portelan de inalta calitate gravate cu aur in Franta care au costat in anul 2012 suma de 13 miliarde lei-vechi. Asa deci afacerea cu firma americana este praf in ochi. Si acum bomba: cu cativa ani in urma fratele Nicoletei, Lari, a mers in America unde a cumparat ceva teren si a infiintat niste firme. Nu cumva una din firme este chiar cea cu care acum se va incheia o asa zisa afacere??? VA UREZ GANDIRE LIBERA!

Comentarii (8) Adaugă comentariu
Aurelia pe 17 Octombrie 2020, 19:26
#8
e mare chef
la vila lui ioan niculae de pe malul dunarii din zimnicea este mare chef in plina pandemie. salariile muncitorilor ne platite de luni de zile sint cheltuite pe chefuri la domiciliu sau la pensiunea artemis - sau fatana departe de ochii lumii. baaa nesimtitule da salariile la muncitori. o sa-ti vina randul ca orice om si tie, vom face hore pe mormantul tau, puscarias notoriu, tu si pana***a ta
Costel pe 18 Septembrie 2020, 15:29
#7
Se pare ca mafiotul scăpa și de aceasta data
Privind ieșirea triumfala de la judecata marelui borfași se poate vedea rânjetul de fericire al nesimțitului niculae și am c*rsei sale. Priviți și ascultați : https://www.prosport.ro/fotbal-intern/ioan-niculae-agresat-protestatar-buc*resti-19099066
gigel pe 09 Martie 2020, 14:35
#6
pentru carmen
bai tuto, tu citesti ce scrii si cum scrii? invata limba romana si apoi comenteaza, proastra dracu
Carmen pe 08 Martie 2020, 19:30
#5
nu cred
Crede cineva ca acest Fane Belu este real? Cam ce scrie aici seamana a autodenunt. Sunt sigura ca ca scrie chian Niculaie, casa isi bata joc incontonuare de oameni.
Sandu Găoază pe 07 Martie 2020, 10:09
#4
Pentru “Udrea”
Bravo mă agariciule, știi tot ce mișcă in județul asta, pisamas pe tine de bătrân libidinos
Udrea pe 06 Martie 2020, 23:17
#3
Niculae bashinosul
ii place placinta cu mere, bese ca porcul, lingea in pista pe Catalina Baltatu, actualment Lazar ot Nanov, maritata cu un tzigan tzepar, si pe sotia mea Ionela Serbananescu. Sa va dau la mooie de sec*risti, sefi de cantina.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.