Mercedes CLS 200, confiscat de Politia de Frontiera Turnu Magurele.

05 Martie 2020, 10:35 | 4160 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Mercedes.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele au descoperit un autoturism marca Mercedes, model CLS 200,  căutat de autorităţile din Marea Britanie.

În data de 29.02.2020, în jurul orei 08.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele s-a prezentat, pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român M.C., în vârstă de 47 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes, model CLS 200, fabricat în anul 2014.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscarealertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul din Marea Britanie și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de peste 20.000 euro a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Turnu Măgurele până la finalizarea cercetărilor.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.