Discutii aprinse - "Fumul de cauciuc distruge coronavirusul."

04 Martie 2020, 08:31 | 2123 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Fum cauciuc.

Un om fără tradiții imbecile

Ne deranjează prostia si lipsa de educație,Gaga!

Și tu,Dyly,ești așa cum ai scris,cumplit de prost.V-au spălat creierii în așa hal,cei din PSD,că ați rămas ancorați în vremurile din secolul al-XVIII-lea.Rămâneți niște sălbatici izolați de lumea civilizată,cu aceleași mentalități rurale,pline de lucruri vechi și inutile,numite tradiții.Dar nu sunt considerate tradiții și mersul la școală,spălatul cât mai des,nevoia de loc*ri de muncă și traiul civilizat dintr-un oraș c*rat?De autorități,ce să mai vorbim.Țăranul poate ieși din sat,dar satul din țăran,e foarte greu.În nicio țară din Europa nu veți vedea asemenea ”tradiții”primitive.Asta și dacă ați ieșit vreodată din zona TR.Proștilor care vă respectați ”tradițiile”,următoarele tradiții care vor predomina în viitor,vor fi:mârlănia,vorbitul foarte tare în public(numai așa ieșiți în evidență și vă puteți arăta ”valoarea) dependența de păcănele și pariuri,prostituția,proxenetismul și ajutorul social.

Mai mult, aici>>turnucustiri.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Ala bala pe 05 Martie 2020, 16:09
#4
Unu’ mai prost ca altu’
Ma oameni buni, nu știu ce gândire aveți voi.. nu știu care sunt mai inculți!? “Voi sau țigani??” Voi ăștia care va credeți așa deștepți, ce v’au făcut vouă personal țiganii de tot vorbiți de ei?? Romanii sunt de N ori mai ceva decât țiganii.. eu aud la televizor tot timpu’ ca, un roman a omorât pe mama sa, tatăl sau, frate, sora, nevasta, copil etc. Un roman a violat propriul copil, nepot, mama...un roman a furat, un roman a dat in cap, un roman a spart case, un roman acuzat de prostituție..!! Sau fiul unui politician a fct accident și a omorât.. ETC etc.. unde sunt diferențele între țigani și romani?? Ura din voi și rasismul din voi ne’au adus aici nu țiganii!!!
Nebunul din coceni pe 05 Martie 2020, 07:14
#3
Lui Nicolae Bălcescu
Știi de ce Germania, de exemplu este la ani-lumină de noi? Pentru că la ei a fost un Hitler, care a exterminat exact acea categorie parazitară mare iubitoare de manele. Și în SUA a fost la fel. Acolo legea s-a făcut cu pușca, în Franța s-a făcut cu ghilotina. Rezultatul? Unde sunt ei? Unde suntem noi? A fi tolerant nu înseamnă automat să fi și idiot. Ce avem noi aici? Pauperizare de tot felul, ba mai mult, involuție de tot felul. Când nu mai ai unde să te duci să-ți faci nevoile fiziologice dacă ești pe stradă nu cred că mai ai dreptul să aperi pe ăia colorați și abjecți și să-i critici pe ăia care-i critică.
Nicolaie Balcescu. pe 04 Martie 2020, 16:31
#2
Se pare ca nu.
Acest virus s-a dezvoltat destul de mult incat a devenit capabil sa scrie tot felul de imbecilitati pe internet. Nu la toti le plac asemenea "spectacole" care au degenerat din niste obiceiuri-traditii de demult, dar nici manelele, nici chiraielile "muzicale" de la inmormantarile ti**nilor, dar nu inseamna c trebuie sa-i ucidem pe cei ce le practica si le accepta. "Intelectualii rasati si culti la cap" sunt liberi sa plece unde vor, daca pe la noi le pute.
Gigi de la Copșa mică pe 04 Martie 2020, 10:24
#1
Fumurile din capul prostilor
Distruge pe dracu.In cel mai rău caz,alimentează și hrănește prostia.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.