Trebuie sa luptam daca vrem un oras liber. Turnenii au fugit unde au auzit ca se poate trai. Tatarii(pesedistii) au distrus tot ce era valoros.

02 Martie 2020, 06:03 | 3052 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Tinerii pleaca unde pot sa castige o bucata de paine. Hoardele invadatoare au pus mana pe oras si isi bat joc de locuitori. S-a ales prafu de Turnu. Tinerii trebuie sa se intoarca si sa lupte(voteze) pentru oras. Trebuie sa punem mana pe furci, topoare, sabii, etc(buletine de vot, stampile) daca vrem sa ne recastigam orasul. 

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Maricica pe 05 Martie 2020, 17:22
#14
Iuliei.
Mai "fetito", tu esti idioata?Ma-ta si taticutul tau(pe care cred ca in afara de ma-ta nu-l mai stie nimen) nu sunt pensionari? Dar tu nu vei ajunge vreodata pensionara?( poate esti "liber profesinista"=cu**a si pentru asta nu se dau pensii).
Iulia,se știe bine și se persista in prostie și hotie pe 04 Martie 2020, 10:46
#13
Nu pariați pe cai morti
Cum sa se taxeze și să se apere etnia de care ne spui?! Și cine-i mai votează? Trântorii bugetari,milogii și puturoșii asistați sociali,împreună cu pensionarii nostalgicii regimurilor trecute vreți să asigure viitorul nostru??Niciodată!!
Iulia pe 03 Martie 2020, 20:31
#12
De ce 80%din cetatenii de etnie roma nu platesc impozite pe vile
Primar raspunde sincer..de ce eu ca cetatean corect platesc impozit marit ca sa acopar mega casele lor.pentru voturi? Nu este corect taxati si vilele persoanor nomade
Mărin pe 03 Martie 2020, 12:11
#11
Lui Lele
Păi candidează tu! Dacă ești bun, te alegem.
X-MAN pe 03 Martie 2020, 11:47
#10
V-am spus eu?
Lele imi da dreptate: cine sa fie candidatul? De lozinci suntem satui! Eu fac parte din categoria oamenilor asemenea lui Nicusor Dan (nu cea de politician- ferit-a Sfantul!) si aplic metoda reducerii la absurd si zic sa facem urmatoarea miscare: LA VIITOARELE ALEGERI SA NU FIE ADMISI PE LISTELE DE CANDIDATI PENTRU CONSILIUL LOCAL-INCLUSIV PRIMAR- NICI UNUL DINTRE CEI CARE AU MAI FOST IN ULTIMII 30 DE ANI. (voi continua) Astept si alte idei.Marturisire pe cuvant de onoare: cu multi ani in urma mi s-a propus sa candidez pentru postul de Primar (nu de catre PDSR!) si am refuzat categoric! (daca voi socoti necesar am sa va expun si justificarea refuzului)
Ești prost...? pe 03 Martie 2020, 09:37
#9
Ai dreptate
Ai dreptate, trebuie sa luam furci, topoare sa i, și sa venim sa va cautam pe cei ce scrieți aceste articole de căcat, aveți numai tarate în cap.
Lele pe 03 Martie 2020, 07:28
#8
pentru X factor
Tu ai dreptate, dar care să fie candidatul?
X Factor pe 02 Martie 2020, 20:42
#7
pentru X MAN
Noi,electoratul în mare parte,ne-am convins de capacitatea și forța PSD de a construi ceva.S-au simțit rezultatele și vedem cu toții proiectele mincinoase și promisiunile scoase din gușa nesătulă și urât mirositoare a răspândacilor ce stau drepți în fața unei găști de neisprăviți și hoți.Nu vom putea scăpa de aceste termite decât unindu-se toate forțele de dreapta,și propunând un singur candidat susținut de către toți cei ce vor o altfel de conducere a orașului.Știu,veți spune sec,dar cutare stim cine este și ce-i poate pielea.Atunci,ce facem,rămânem cu o gașcă care ne-a săracit și ne-a umilit peste masură? Fiecare dintre noi nu are decât un singur vot,nu-l risipiți aiurea.Gândiți-vă și ce lăsați în urmă, copiilor și nepoților voștri,pentru o viață mai bună.
Bpo pe 02 Martie 2020, 20:06
#6
Psd
PSD-ul a fost distrus de Dragnea și trădat tot de dragnea
Sandu pe 02 Martie 2020, 19:29
#5
pt X-men
Stimate, oricine este mai bun ca dl Cuclea! Cel mai slab primar din istoria orasului nu a facut nimic.Cuclea=nimic! Unde e conducta de apa din combinat pina in oras?Curatenia adica mizeria din oras? Vreun investitor ceva? O retea de turnatori care a invrajbit lumea?! Astea sunt citeva din realizarile marete ale lu Cuclea!
X-MAN pe 02 Martie 2020, 16:56
#4
Fara titlu.
Lasand de o parte Porcariile pe care le aruncati in eter, va pun o intrebare simpla: PE CINE SA VOTAM? DACA AVETI VREO PROPUNERE, VA ROG S-O PREZENTATI CU ARGUMENTE SOLIDE, NU CU LOZINCI LENINISTE! Asa cum prezentati voi situatia, mai trebuie sa reactualizati maretulcantec HAI LA LUPTA CEA MARE, ROB CU ROB SA NE UNIM...

ADDENDUM: STIU CA N-O SA FACETI NICI O PROPUNERE, CI O SA INCEPETI SA LATRATI LA MINE!
FILIPESCU pe 02 Martie 2020, 10:27
#3
TRAITI ASA CUM MERITATI !
SI DE VOTAT CINE I-A VOTAT?S-AU VOTAT INTRE EI?!MAI VOTAȚI O TURA PSD SI VETI MANCA DIN GUNOAIE,DIN GUNOAIELE ARUNCATE TOT DE EI.
Scarlat pe 02 Martie 2020, 09:09
#2
Prost sau sec*rist
Cine este pesedist, ori este prost, ori sec*rist. grin
unul pe 02 Martie 2020, 07:08
#1
ciuma rosie
Au ars si pirjolit totul! Pina si sufletele si constinta ni le -au luat! O gasca conduce orasul! Nasi si fini de la Olteanca si Traian(Cuclea si Cristea) isi bat joc de noi! E timpul schimbarii! Votati schimbarea!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.