Senzational! Politia Lita a rezolvat un caz complicat. Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.

25 Februarie 2020, 08:32 | 4555 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Politia.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lița au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals privind identitatea și conducere fără permis în cazul unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din comună, depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546.

IPJ Teleorman transmite că polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lița au acționat vineri, 21 februarie, în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere pe DJ 546, context în care au depistat un bărbat în vârstă de 39 de ani din localitate, care conducea un autoturism pe raza comunei Lița.

Fiindu-i solicitate documentele personale și ale autoturismului, bărbatul a prezentat doar documentele privind autoturismul și a oferit date false în vederea identificării sale, precizând că deține permis de conducere.

În urma verificării documentelor autoturismului și a datelor oferite de bărbat, în bazele de date ale poliției, oamenii legii au constatat că persoana ale cărei date au fost transmise deține permis de conducere, însă fotografia nu corespunde cu fizionomia persoanei depistate în trafic. De asemenea, contractul de vânzare-cumpărare a autoturismului prezentat avea anexată o copie a cărții de identitate a cumpărătorului, bărbatul recunoscând că aceasta îi apaține. Fiind verificat în bazele de date ale poliției, a reieșit faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchet.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Bonifacio pe 06 Martie 2020, 10:30
#1
da...bravo
Ba dar tampiti mai sunteti, politisti au in fisa postului sa depisteze infractorii, nu fac nimic in plus fata de ce au de facut, dar prea putin.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.