Baiatul puscariasului de onoare, printre cei mai tineri finantatori din fotbalul romanesc.

20 Februarie 2020 | 5634 vizualizări | 13 comentarii
Baiatul puscariasului de onoare.
Baiatul puscariasului de onoare.

Sa patronezi o echipa de Liga 2 intr-un orasel mort si sa faci transferuri pentru promovare trebuie sa dispui de foarte multi bani. Bineinteles, Stefanut a visat de mic la o echipa si a strans alocatiile, bursele, banii de la nunta, banii de la tasu-mare, etc. Noi nu stim ca familia Dragnea sa deruleze afaceri de mare anvergura. Pe langa fotbal, Dragnea-junior investeste in masini de lux, palate, vacante, etc. De unde are cascaval?! "Banii nostri" se numeste sacul fara fund al lui Stefanut. 

Comentarii (13) Adaugă comentariu
La RAHOVA City, JUPÂNU își pe 26 Martie 2020, 17:29
#13
așteaptă JUNIORU' și pe
ceilalți tovarăși-complici ai săi la mangleala / ciordeala săvârșită din avuția țării, din banul public și de la copilașii cu dizabilități. Dosarele penale "înoată" în aval, nu se opresc.! _C0vid 19_ nu îi va salva; dimpotrivă vrea să-i... halească!!! ; Și..pe toți jefuitorii acestei țări creștine < grădina Maicii Domnului>. Sau furat în 30 de ani mii mii de miliarde de euro. Iată de ce suntem în această situație cu/ fără cele 5 spitale regionale, cu sărăcia de echipament medical, cu medici și asistente "prizonieri la domiciliu", infectați pe câmpul de luptă.
M_B pe 26 Februarie 2020, 16:37
#12
Adi Codrea
Ce tot il pupati la coite si ii faceti reclama puscariasului de Adi Codrea . A facut puscarie de mai multe ori, printre care si pt VIOL! pe asta nu stiati !?
Ghici pe 24 Februarie 2020, 16:45
#11
Degeaba
Bai codrea nu ti mai face reclama ca bou si scri de mama focului pe aici,tu sti ca esti o hahalera si cu o familie de doi lei care va drogați pe capete. De cine umbla cu miere se linge pe degete.
DraCnea pe 23 Februarie 2020, 22:10
#10
Adita le fute pe toate...
Adita Codrea mai de graba "o consoleaza" pe tanara Dragnea, ca tot e singurica si nebagata "in seama". Nu contesc faptul ca si pe a lu grosteiul asta de copil batran! Fortza CFR!
La RAHOVA City... pe 21 Februarie 2020, 22:53
#9
... JUNIORUL, călătorește cu bilet...dus-ÎNTORS.?!
Dacă răspunsul este " DA", întreb : "pentru cât timp??".. Când va rămâne unde îi e LOCUL, lângă mentorul lui, RAHOvitul .? Jalnicul 'hamster' cu înfățișare umană,reziduu ceaușist,s-a vrut.. VĂTAF, TĂTUC sau ȚAR, acum în secolul 21 într-o țară UE. . Și-a... COCOȘAT fiul, familia și complicii, cu agoniseala sa ILICITĂ. Îi are deja pe conștiință.? ; căci, ȘTIE... se vor reuni cu toții.!!!. (26 iulie 2019..coșmar-etern!)
MB pe 21 Februarie 2020, 13:35
#8
Futaciosii
Ady a belit-o pe nevasta lu stefanut. Mare scandal si la nunta lu taranu de fratiso, i-a prins nevasta lu ady,anca, intr-o ipostaza cam nasola smile
Turnean pe 21 Februarie 2020, 12:19
#7
Ptr Anaf
De ce nu ii pune sechestru pe hotel tel drum,salcia,si tot ce are in teleorman ce face ANAFUL. Are datorii mari la Anaf își trece averile pe numele prietenilor,cățeilor lui pe numele ale Codrea nenorociți ce dracu face statul si ANAFUL????
Petre Pitis pentru Alex (codrea mic ) pe 21 Februarie 2020, 10:44
#6
Ha ha ha
Dacă ziceai de codrea ăla mare te mai credeam,dar mincinosu ăla mic nu e bun de nimic

Foar la minciuni iese in evidentă
Moraru pe 21 Februarie 2020, 10:27
#5
Viața paraziților din vremurile PSD
Cine-i oprește pe conducătorii instituțiilor statului(Poliție,Proc*ratură,SRI,ANAF și Curtea de Conturi)să controleze firmele fiului pușcăriașului Dragnea și ale fraților Codrea?Până când să suportăm umilințele și hoțiile unor infractori,care nu au legătura cu felul în care se fac și se desfășoară așa zisele afaceri?Opulență,aroganță,sfidare și...gesturi de cocalari dintr-o zonă rurală săracă și mizerabilă,fizic și moral.Unii cunoscători vorbesc și de o mare și importantă evaziune fiscală.Oare nici asta nu poate fi dovedită?Cred că se vor găsi și niște băieți mult mai deștepți decât ei,care să scoată la lumină toate infarcțiunile și jafurile făcute,împreună cu toți complicii lor.
Cristi pe 21 Februarie 2020, 09:54
#4
.
Nutrelo a dat tzepe la toate băncile din oras(Raiffeisen,Transilvania si CEC) prin împrumuturile pe care le-au facut si nu le-au rambursat.Se stie ca Linkar a avut bonus de 10000 euro ca sa promoveze in liga a 2-a.Sa vedem pe anul 2020 de unde mai fac rost de bani,pt ca subvenția pe 2020 nu o sa mai primească.
Alex pe 21 Februarie 2020, 08:31
#3
100% o fute Catalin Codrea pe catea
Uitati-va va rog la fatza c*rvei cata perversitate exprrima si siguranta pe ea, iar grosteiul cat de inocent pare... asta e frica p care o are cand se gandeste ca i-ar putea fi fututa basita de langa el. Bag mana in foc ca ia arso Codrea ala mic(el futador de Turnu), oricum grosteiu’ dupa 3 minute numai poate iar ea are nevoie de malaciuca mare rau!!!!!
Stefanel pe 21 Februarie 2020, 06:51
#2
Petrache
De la Giuvarasti, de la solar! ARO-bogăție!
Lute pe 21 Februarie 2020, 03:06
#1
Hmm
Fac transferuri de 60 000 de euro dar salariile jucătorilor au o lună întârziere. Brava lor
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.