BOMBA! Picu: Pintoiu, seful de la Rutiera Turnu Magurele, urca baut la volan.

18 Februarie 2020, 06:35 | 7610 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Familia Pintoiu.

Pintoiu urca la volan in stare de ebrietate. Eu,( n.r. Picu), am fost la chiolhanuri unde era si Vali Pintoiu. Detaliu: a cerut ca porcul sa fie facut mai bine pentru ca soriciul era tare. 

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
NAE.. pe 21 Februarie 2020, 01:54
#11
Lasa umorul,aici se circulă.!
D-le NAE nu VEZI tot.! Pe mine nu mai văzut niciodată la VOLAN băut.. După ce beau câteva sticle DE/CU bere plec cu motocicleta, conduc de la GHIDON, dar.. stau în spate de tot.. am o șea lungă modificată.
Nae Vedetot. pe 20 Februarie 2020, 17:29
#10
Asa e!
Si eu l-am vazut pe Pintoiu cand s-a urcat in autoturism dupa ce consumase cateva sticle cu bere, dar....nu conducea el! Alta data sa faca bine sa conduca el.
Acelasi cetatean #7 pe 20 Februarie 2020, 12:11
#9
Continui.
Pe strada spitalului,intre spital si liceu este o aglomeratie de masini incat,daca vrei sa duci un bolnav la camera de garda,nu aiunde sa parchezi masina cat mai aproape de intrare.Salariatii spitalului vin musai cu masinile la serviciu,elevii liceului nu pot veni decat cu masina la c*rsuri.-Pe strada Praporgescu toti negustorasii se cred mari oameni de afaceri care nu pot veni la slujba decat in masini pe care le lasa in fata pravaliei,iar cei care vor sa cumpere ceva nu mai au loc de oprire.Mai bine te duci la Alexandria si-ti faci treaba.Cam jumatate dintre masinile care circula prin targ nu au polite RCA,sau le au false.Veificarea este simpla accesand baza de date CEDAM.S-au cheltuit sume enorme pe asfaltari de proasta calitate si nu s-au putut da bani pentru semaforizarea a 5-6 intersectii(de ex G1-Victor)Sensul giratoriu de la Parc este un punct special periculos si trebuie plantat semn cu limitarea vitezei la max 30km/h.

Loc*ri de parcare mai multeRidicarea masinilor abandonate
D D D pe 20 Februarie 2020, 06:46
#8
Ptr.....Gigi !!!
sau .... de cate ori ia OPRIT pe militieni care.si parcheaza msinle la TILEA,Victor etc si pleaca .....cu zaibar la bord !!! Aaaaa !!!

Un cetatean pieton si sofer amator. pe 19 Februarie 2020, 15:46
#7
Comentariu pentru Primarie si Politie.
Nu agreiez comentariile unor care se baga singuri in seama si vorbesc despre ceea ce nu stiu, asa, ca sa se afle in treaba. Cu dl Pintoiu am stat de vorba foarte outin acum cativa ani( nu am avut probleme de circulatie!) si daca ne vom mai intalni nu cred ca il mai cunosc. Nu cred insa ca daca vreodata consuma alcool se urca la volan, stiind ca toti cei ce se stiu cu musca pe caciula sunt cu ochii pe politisti, proc*rori, primari, etc. Pe mine ma supara totala indiferenta manifestata de acestia fata de nerespectarea prevederilor legale referitoare la circulatia pe drumurile publice. Dau cateva exemple: -pe strazile cu sens unic (Pompierilor, 13 decembrie-a Politiei, Parchet, Judecatorie,Mihai Bravu)se parcheaza masinile pe ambele parti, desi pe sensul de circulatie trebuie sa fie liber- pe Mihai Bravu, de la Victor pana la Balcescu este o ingramadeala de masini de nedescris-la Primarie, pe partea parculetului desi este stationarea interzisa, se stationeaza fara nici o frica, etc.
Cebuc pe 18 Februarie 2020, 20:25
#6
100% adevar
Se urca baut de cate ori are ocazia. Am fst in banciu la petrecere si nu numai el toti politistii din turnu magurele se urca bauti. Jegisi ordinari
florin pe 18 Februarie 2020, 19:46
#5
sof
Pintoiu ESTE SLUGA FRATILOR CODREA.ACETST ZERO BARAT DIN PUNCT DE VEDERE PROFESIONAL DIRIJEAZA AGENTII DE LA CIRCULATIE ASA.CUM VOR FRATII CODREA.SE DISCUTA LA UN MOMENT DAT CA PINTOIU ERA SPRIJINIT DE FRATII CODREA LA FUNCTIA DE COMANDANT AL POLITIEI DIN TURNU MAGURELE,SAU MAI BINE ZIS FRATII CODREA IL REPREZINTA PE DRAGNEA IN TERITORIU.SA VEDEM PANA CAND ?
Gigi pe 18 Februarie 2020, 15:17
#4
Fortosu
Bai info corecta, ori esti vreun milițian je**s ori vreun proc*ror corupt de-i iei apărarea acestui personaj pitoresc din orașul nostru. Te-ai lipit de el precum buzele de c*r. Lasă-l jos ca arde.

O singură întrebare pe care vreau să îi pui tu respectivului: de cite ori el sau polițiștii din subordinea lui ia oprit pe numiții:... ( interlopi cunoscuți de toți)

De cîte ori au fost opriți și sancționați bietii oameni din oraș sau de pe la țară care nu au nimic de-a face cu el sau subordonații lui ?



Gigi pe 18 Februarie 2020, 14:59
#3
Pt info coreta
Cică Pintoiu nu e implicat în legături cu clanuri interlope sau cu alți infractori...

Corectule, tu stii ce vorbesti ?

Stii care sunt familiile

/ clanurile interlope din oraș ? Stii cine il tine in brațe pe acest om ?
Info corecta pe 18 Februarie 2020, 11:27
#2
Pintoiu
Politistul Pintoiu este un politist bun, implicat, face ordine pe străzi, aplică legislația rutieră cu promptitudine și corectitudine. Pințoiu nu este implicat în legături cu clanuri interlope sau cu alți infractori. Jignirile aduse lui sunt nefondate, iar ceea ce relatați dumneavoastră, în acest articol, cât și cele anteriore, sunt acuze neîntemeiate, făcute cu rea credință. Ca orice om, a participat la anumite petreceri. Da. Și și care este problema? Unde este greșeala? Niciunde. Și chestia asta... că se urcă băut la volan.... este o scorneală idioată! Niciodată nu vine cu autoturismul la evenimentele unde se mai consumă alcool. Deci domnilor redactori, fiți corecți! Nu mai aruncați cu noroi! Indiferent de ceea ce urmăriți prin mizeriile scrise! Fiți corecți! Oamenii pe care îi jigniti și umiliți au demnitate, au onoare, au reputație! Nu le afectați gratuit și nefondat! Deveniți un site elevat, cu informații corecte, pentru o bună informare a cetățenilor!
Cetateam pe 18 Februarie 2020, 07:22
#1
Pt pintoiu
Asa multe iti permiți domnule.? Iti va venii si tie randul sa cazi,asa le va venii si oamenilor tai,aia 3 pe care pui tu baza. La parnaie cu voi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.