VIDEO Sergiu Iordan - OMUL CU VALIZA - Rise Project.

10 Februarie 2020 | 6691 vizualizări | 17 comentarii
Omul cu valiza.
Omul cu valiza.

Faceți cunoștință cu Sergiu, omul care ne-a adus #valiza Tel Drum: un monument de curaj pe feuda unei grupări de crimă organizată.

Aceasta este perspectiva lui, de martor cu identitate protejată la DNA.

Iar aici sunt articolele din seria #TeleormanLeaks:

► Conținutul: https://bit.ly/2PIafuL
► Vânătorul Roșu: https://bit.ly/2TeM6dt
► Brazilia din Valiză: https://bit.ly/2rVuE22
► Clanurile de pe strada Vacanței: https://bit.ly/2XHYkON
► Un spion pentru baron: https://bit.ly/2VNDHhW

Comentarii (17) Adaugă comentariu
Gogutzu pe 14 Februarie 2020, 06:42
#17
Lui # 16
De ce trebuia Crăcea să-l discrediteze de Sergiu Iordan? Nu s-a discreditat el destul cu această aiureală? Nu vezi că e penibil totul? Și mai ales trecutul dubios al lui Iordan? Legăturile lui cu Nițulescu nu constituie un secret. Apropo, de unde a avut el în 2006 cei 60000 euro cu care și-a cumpărat magazinul? În Turnu Măgurele... băi ești nebun? Ăia de la DNA nu știau ce are el în valiza aia? Ba da, probă că i-au dat flit. Aia cu interogatoriul în spatele oglinzii, cu voce moificată, c*rat Bond! James Bond! Adică aidoma ca-n filmele americane pentru oligofreni. Și apoi, ce aia a calului mai vă interesează rolul lui Iordan în afacerea Teldrum? Dosarul este acum instrumentat de parchetul european. Când o să-l văd pe Sergiu audiat ca martor la ăia, atunci da! E ceva serios. Dar cum nu se mișcă nimic în această direcție, dă-mi voie să constat că totul este o făcătură. Un circ menit să mai animeze un USR aflat în moarte clinică.
Cuclea versus Sergiu Iordan. pe 13 Februarie 2020, 20:18
#16
Va fii o lupta strinsa.
Ceilalti ramin pe dinafara.Cracea deja a inceput sa si roada unghile de buc*rie.Si anunta razboiul impotriva usreului.A ordonat hoardei galbene :Discreditarea lui Sergiu Iordan.El daca avea valiza o vindea la rosiatici pe 1 meleon.Noroc ca documentele au incaput pe mina onorabiluli Sergiu Iordan.
Fane pe 13 Februarie 2020, 06:54
#15
Pentru Mefisto
Ești sigur că aiurelile alea de le spui sunt și realizabile? Știi tu care e ponderea USR în Turnu Măgurele măi nea Sergiule? Că tu ești, dar undercover. Apropo, de unde ai avut tu 60000 euro să cumperi magazinele care le deții? De la vreo mătușă Tamara? Băi ești nebun? În Turnu Măgurele, cu un restaurant, magazine, farmacie naturistă, salon de înfrumusețare, împinge tava la Piață, fără nici o piedică, sub nasul lui Dragnea, tu opozant PSD. Pe bune? Tati, cântă la altă masă aria asta, prostul servește prânzul la altă masă!
Alin. pe 12 Februarie 2020, 23:12
#14
Sondaj.
Sergiu Iordan este inaintea lui Cracea.Moare lumea de necaz.Rupele oasele Sergiule,astia nu sunt in stare sa conduca,doar pamblicari.Lupta se va da intre Cuclea si Sergiu Iordan.
Carbone pe 12 Februarie 2020, 22:31
#13
Du-te ma dreacu
Cine dreacu poate ma sa creadă vrajeala asta?

Se vede destul de bine in video ca ca porcu, esti exact ca tactu, te-a invatat politica de tea prostit de tot, esti un hot, un manip**ator si un labagiu, auz presedinte usr colaboreaza cu rize....ba acu 4 luni cand lau futut pe barna unde erai? Tot cu valize?
Varnici pe 12 Februarie 2020, 20:52
#12
Pentru .
Pentru cine a lucrat acest Sergiu ? Să nu spui ca pentru Tel Drum că nu cred,poate pentru Nitulescu da .Ori cum sigur este și el băgat în toată chestia asta cu valiza .

Sa faci tu rost de documente de la Dragnea este greu,ca vi tu și minți că, mile a adus cineva, că nu lea pitit bine și că, te-a cunoscut pe tine vrajeala toata ziua ai căzut de cazan și foarte penibil pai nu mai ai șanse nici în politică pentru că toți zice uitați pe ala cu valiza din țară magarilor
PSD pe 12 Februarie 2020, 20:32
#11
Te punem primar!
Stati linistiti, valiza a ajuns unde trebuia sa ajunga! Stie cineva vreo reteta de gatit dropie la cuptor?
CDM pe 12 Februarie 2020, 20:23
#10
Succes la primaria TM, hamal pesede!
PSD avea nevoie sa arunce niste firimituri pentru gugustiuci si cum PNL le este prieten, s-a gasit dropia asta la USR. Pana la faza asta nu stia nimeni ca exista USR in Teleorman. De cand e sef la USR? A facut altceva acest hamal PSD?
Mefisto. pe 12 Februarie 2020, 16:03
#9
Moare urbea de necaz.
Bravo,domnule Sergiu Iordan.Respectele noastre ale turnenilor get beget.Intrati in c*rsa pentru primarie.Chiar o meritati si noi cei tineri va vom sustine.Sergiu,Primarul care va oprii mafia din oras.Bravo!
Sile Pietroi pe 12 Februarie 2020, 16:01
#8
Oare?
Măi Sergiulică, nu cumva valiza aia ți-a dat-o pe șest Pitiș? Gurile rele spun că tipul a jurat să se răzbune după ce Dragnea s-a lăudat cu măiestria Danei Pitiș la felație. Mai pe sc*rt, Dragnea pilit la o petrecere i-a spus amărâtului: băi ăsta, tu știi ce m**e știe să facă nevastă-ta? Este, sau nu este?
valiza 2 pe 12 Februarie 2020, 13:13
#7
primar?
#5...uite ca a apatur si unul din colegii de partid ale domnului cu geamantanul.nu ii vom face puplic numele ca nu e frumos.la cum il impinge spre a deveni cel putin primar cica,eu tin sa cred ca acest coleg e defapt o colega smile.domnul inginer tinde undeva mai sus decat functia asta de primar unde stie ca nu are nici-o sansa sa o ocupe dar nici nu va candida pt asa ceva!succes in iuresul asta demential de a prinde ciolanul tongue wink
Nae pe 12 Februarie 2020, 13:05
#6
despasito
Voi chiar credeti ca asta e da capul lui...sec*ritatea e la putere din,,89..
Daca omu asta pe 11 Februarie 2020, 20:09
#5
Nu ia
Cel putin primaria Turnu Magurele inseamna ca orasu ala isi merita soarta si mocirla in care se zbate... vedeti cum dracu va fura dragnea tot judetu, va vinde combinatu impreuna cu ioan niculae la fier vechi, va trimit copii sau nepotii la mama dracu afara dupa un loc de munca si votati tot psd... inseamna ca sunteti sadomasochisti... va place bataia de joc si saracia! Va meritati soarta!
DANA pe 11 Februarie 2020, 15:51
#4
Nașii pușcăriașului
Sergiulica nu-i așa că valiza ți-a dat-o Pitis?Vrei să faci pe enigmaticul. Te crezi vreun personaj din filme precum Al Pacino ?
Florin pe 11 Februarie 2020, 11:53
#3
Da
Bravo Sergiu!!!!!

Bravoooooooooooo
007 pe 11 Februarie 2020, 09:56
#2
Lui Sergiu Iordan
Băi nene, ce faci? Mă faci invidios?
aaa pe 10 Februarie 2020, 22:18
#1
puie psd
Felicitari Sergiu, fost angajat smile)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.