Claudiu Cracea - Acte si explicatii despre cum APA SERV baga mana in buzunarul turnenilor.

10 Februarie 2020 | 4655 vizualizări | 6 comentarii
Documentul.
Documentul.

Cardasia (sau incompetenta) PSD-ista dintre SC APA SERV SA SI ASOCIATIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA TELEORMANUL , baga mana in buzunarul cetatenilor ce detin imobile nelocuite temporar (plecati la munca in strainatate).

Acum cateva zile a fost o sedinta la Primaria Turnu Magurele , la care a participat primarul , reprezentantul Apa Serv si reprezentantii asociatiilor de locatari din Turnu Magurele. Am aflat de acesta sedinta si fara a fi invitat , m-am dus si eu , deoarece cand aud APA SERV , deja intru in alerta , mai ales ca am descoperit o schema , o cardasie , care incaseaza necuvenit sume de bani importante de la turneni.
In speta este vorba de Hotararea nr.22/22.01.2019 a ADI Teleorman care aproba metodologia de repartizare si facturare individuala a consumului de apa rece . La cap.5.3. alin (4) se spune clar ca unitatilor imobilare(case , apartamente..) nelocuite temporar nu li se defalca cantitati de apa din cantitatea citita la bransament , adica se considera , asa cum este si normal , ca nu au consum de apa , cu conditia ca proprietarul sa anunte Apa Serv si reprezentantul asociatiei de proprietari.
Cu toate ca Hotararea este data din ianuarie si trebuia pusa in aplicare din februarie 2019 , Apa Serv incepe din septembrie 2019 sa citeasca la bransament cantitatea de apa rece consumata si O IMPARTE PE TOATE IMOBILELE , INCLUSIV CELE NELOCUITE. Motivul !? Ca nu au anuntat , asa cum am aratat mai sus , ca imobilul este nelocuit temporar reprezentantul asociatiei de locatari sau Apa Serv.
Aici este cardasia sau poate incompetenta ! Pai domnilor , sunt proprietari de imobile care nu mai locuiesc in imobilul respectiv , inainte de 22.01.2019 cand s-a dat hotărârea si nu aveau cum sa stie ca trebuie sa anunte Apa Serv . Pai domnilor, hotararea asta nu este lege sa fie obligatoriu cunoscuta de toata lumea si trebuia sa o aduceti la cunostinta tuturor celor interesati , inclusiv primarului care , cand i-am citit-o , a luat o figura de elev prins ca nu si-a invatat lectia. Domnia sa e mai mult interesata de campania electorală , anuntandu-si prezenta la toate sedintele asociațiilor de proprietari , nu sa apere interesele turnenilor jecmaniti.
Deci sa concluzionam :
1.ADI Teleorman da in ianuarie 2019 o hotărâre , dar omite sa o aduca la cunostinta celor interesati .
2. Apa Serv incepe sa o aplice din septembrie 2019 aparati de omisiunea de comunicare a ADI Teleorman.
3. 2000-3000 de proprietari care nu mai locuiesc temporar in imobile , in general plecati in strainatate, sunt incarcati cu consumuri de apa rece ... neconsumata . Si uite asa Apa Serv incaseaza nejustificat zeci de mii de lei de la cetatenii din Turnu Magurele.
CORUPȚIA UCIDE SI PROSTIA DE A VOTA PSD SE PLATESTE!

Mai mult, aici >>pagina Facebook Claudiu Cracea.

Comentarii (6) Adaugă comentariu
Ica pe 19 Mai 2020, 23:48
#6
Fraudă la ANL
Se pare ca hoția isi are partea ei si in Alexandria și sub nasul primarului Victor .Am cunoștințe din ANL care nu locuiau si le- fost băgat să plătească si pierderi care nici acelea nu reiese că ar fi ale lui. Cazuri sunt mai multe si nu doar in ANL
Anonim pe 25 Februarie 2020, 07:01
#5
Pt Cracea
Cracea știe ca nu are nicio șansă la alegeri. El nu știe decât sa denigreze oamenii ca să iasă în evidență, dar mereu iese prost. Dacă a plecat din oraș de ce nu își vede de minunata lui afacere? Are nevoie sa devină primar ca să și sporească afacerea?
Sergiu pe 12 Februarie 2020, 19:54
#4
O gașcă de infractori
Trebuie să răspundă în fața legii și membri consiliului de administrație în frunte cu DUMITRESCU care este președintele consiliului de administrație, omul pus în frunte instituției de pușcăriașul DRAGNEA. Reprezentantul consiliului local TURNU MĂGURELE nu este nimeni altul decât incapabilul de CONE CORNEL. Membrul Consiliului local al municipiului TURNU MĂGURELE este incompetentul BĂDIȚĂ .Ăsta este PSD. O armată de incompetenți promovați de pușcăriașul DRAGNEA. D-le CRACEA ăștia te fură din ochi. Oricum ești luat de fraier.
Angajat Apaserv pe 12 Februarie 2020, 09:45
#3
Primarul lui pește
D-le CRACEA nu te-am văzut să iei vreo poziție pertinentă atât în consiliul local cât și public referitoare la administrarea Apaserv. Ai cerut vreodată informații despre situația financiară a Apaserv și în special a suc*rsalei Turnu Măgurele?Despre execuție bugetară ai auzit?Dacă le-ai fi cerut te-ai fi crucit de cifrele pe care le-ai fi văzut.Ai fi constatat cât de prost este administrată această societate de incapabilii psd-iști COSMA, Voinilă care sunt și pensionari. Nu știu decât să mărească prețul apei. Avem prețul apei cel mai mare din țară devenind cea mai scumpă utilitate.
Florin pe 11 Februarie 2020, 01:27
#2
hotii
Facute liste si dati ib judecata acesti hoti care ne au inselat de ani si ani! Clanul Psd care conduce orasul pe asta s-a bazat: minciuna si hotie! Voinila, pensionar, unelta hotilor de la condicerea orasului! Daca ai zici lu Cuclea iti spune ca nu stie, nu e treaba lui!
Vom fi mulți,credeți-ne! pe 10 Februarie 2020, 22:24
#1
AVEM APOMETRE,FĂRĂ REDISTRIBUIRI
Este urgentă angajarea unui avocat pentru neregulile de la ApaServ.Separat sau împreună,sub forma unei asociații,trebuiesc făcute urgent plângeri penale cu privire la activitatea și calcularea prețului la apa menajeră livrată de către ApaServ.Sunt convins că există și avocați care să reprezinte probono ori cu onorariu,interesele tuturor cetățenilor furați de o companie suspectă de jaf din banii cetățenilor și ale unor instituții.Dacă se dovedesc toate aceste nereguli,banii să se returneze cetățenilor înșelați,iar cei ce vor fi dovediți ca făcând parte la această înșelăciune,să răspundă în fața legii.Hai,c*raj și să nu ne mai lăsăm prostiți și furați de către niște paraziți!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.