Comuna Beciu: PSD-ul, saracia si ajutorul social asigura Primaria.

31 Ianuarie 2020 | 2707 vizualizări | 5 comentarii
Andrei Gheorghe.
Andrei Gheorghe.

Andrei Gheorghe este primarul cu multe mandate al comunei Beciu. Saracia si depopularea sunt la cote maxime in aceasta localitate. Realitatea din comuna: din cei 1.500 de locuitori cu drept de vot - 600 sunt trecuti la ajutorul social( sume incepand de la 150 de lei). Ce mai e de spus?!

Comentarii (5) Adaugă comentariu
Xx pe 04 Februarie 2020, 11:49
#5
Xxxx
De cand a intrat primar a distrus tot.zice de ani de zile ca face asfalt si nici macat nu poti merge pe acolo de noroi ce este.face ajutoare la totii cu masini si care nu au nici un drept sa aiba ajutor.si la aia saraci nu le face ..fiecare trage pentru el..unde sunt banii pt asfalt.ca in acte la primarie scrie ca e asfalt pus de 3 ani.si e noroiu pana la gat.
Daniela pe 01 Februarie 2020, 07:31
#4
Produdul infractorului Dragnea
Un primar care a dustrus comuna Beciu. A transformato in betivi si lenesi carora le da ajutor social pentru vot. Trebuiesc aspru verificati. Mergeti sa vedeti ulitele satului pline de noroaie. Primaria intesata de oameni care nu fac nimic, dor iau bani.
Xui pe 31 Ianuarie 2020, 22:23
#3
234sdtyu
Dragnea a fost distrus de fiul și de cu**a lui Dragnea.l-au trădat iar Dragnea a trădat și distrus PSD-ul
Nea Mitică pe 31 Ianuarie 2020, 19:36
#2
Astea sunt metodele infractorului Dragnea
Nu știu cine a avut ideia asta,dar pare o metodă genială.Genială mai ales pentru cheltuirea banului public strâns din munca celor ce încă mai serviciu.Domnul primar Andrei Gheorghe arată ca și când chiar el însuși ar avea nevoie de ajutor social.Să reducă drastic ajutoarele sociale și,poate așa va reuși să strângă și ceva bani pentru nevoile celor ce muncesc și aduc bani la bugetul local.Și terminați odată cu obținutul voturilor pentru pomeni și bani cheltuiți fără cap.
X pe 31 Ianuarie 2020, 14:16
#1
Se va termina cu pomana
Acest ajutor intitulat " social " trebuie și va fi sistat din forma actuală pentru că anumite persoane încasează acești banii dar din păcate îi folosesc în alte scopuri . În c*rând se va da un card din care se va putea va putea plăti electricitatea, alimentele de bază, și la fiecare sfârșit de lună deținătorul cardului trebuie să prezinte bonurile pe care sunt inserate numărul și codul cardului .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.