Foto BMW-ul unui englez a fost confiscat la Punctul de Frontiera Turnu Magurele.

13 Ianuarie 2020 | 2783 vizualizări | 1 comentarii
BMW si politistul.
BMW si politistul.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Turnu Măgurele au descoperit un autoturism marca BMW M 4, căutat de autorităţile din Marea Britanie, condus de un cetăţean englez.

În data de 10.01.2020, în jurul orei 12.20, la Punctul de Trecere al Frontierei Turnu Măgurele s-a prezentat, pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul englez, în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW M4, fabricat în anul 2017.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în data de 28.12.2019.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul de la un conațional și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de aproximativ 50.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului P.F. Turnu Măgurele până la finalizarea cercetărilor.

Comentarii (1) Adaugă comentariu
Cp pe 13 Ianuarie 2020, 18:54
#1
Z€&@
Acesta mașina,probabil trebuia sa meargă la Valentin Dragnea zis și ( bwe junior)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.