Video Cascadorii rasului cu politisti din Turnu Magurele.

30 Decembrie 2019, 22:27 | 5723 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Politia.

Regizorul a fost bun sau politistii prea prosti?

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Sunt un bun biciclist pe 01 Ianuarie 2020, 13:33
#12
IMAGINILE SPUN TOTUL
Baaaaai,suntem nebuni???!!!Militianul asta vorbea de parca vorbea cu fi-su.Si-i lipsea o sapca pe care sa scrie AC/DC,si totul era ca in filmul ”Academia de Politie”.Iar insigna cu nr.personal de identificare o are pe reverul de la costumul de nunta.Si ce facea,umbla cu fetele alea in masina(martorii), pana gasea o masina de POLITIE pe langa care sa se filmeze?Eu zic ca a scapat usor,putea sa scoata pistolul si sa-i traga un glont in frunte,mafiotul dracului.Nu e de gluma cu baietii astia.Urmatoarele opriri de catre astfel militieni,vor fi cu precadere pentru a ne verifica daca avem unghiile taiate si daca ne-am spalat pe dinti.N-am permis auto,dar am ceva logica.
Un cetatean pe 01 Ianuarie 2020, 11:57
#11
Politia e de vina
Politistul trebuia sa il informeze de obligativitatea atat pentru conducator, cat si pentru pasageri de a nu parasi vehiculul atunci cand sunt opriti de catre un polițist rutier. Nerespectarea indicatiilor politistului rutier poate conduce la sanctionarea conducatorului si la retinerea permisului de conducere. Dupa oprirea autovehiculului, un polițist va desfasura procedura de constatare, in timp ce partenerul sau din patrula il va supraveghea pe conducatorul autovehiculului oprit si pe restul ocupantilor. Au facut asta politistii nostrii? Sa nu mai vorbim de obligatia polițistului de rutiera sa poarte tinuta regulamentara, sa aibe capul acoperit, sa aplice pe uniforma, in permanenta, la loc vizibil, insigna cu numarul matricol personal de identificare. Trebuie apreciat totusi dialogul politicos, coerent si ferm, dar daca ambii politisti din patrula ar fi respectat procedura nu se ajungea aici.
Fifi motociclistul pe 01 Ianuarie 2020, 10:37
#10
Când vom vedea o poliție cu adevărat corectă?
Nu înțeleg de ce atâtea comentarii pro miliției din filmare?Este o știre pe care o vedem și într-o filmare,PUNCT.Iar din filmare nu se vede decât că cel,presupus contravenient,Nu este vinovat.Din contră,se văd clar faptele unui abuz.Atunci,hai să comentăm ceea ce vede,fără să ne dăm cu presupusul.Dacă sunt altfel de dovezi,arătați-le!După justiția de la TV,acum facem justiție și pe net.Adevărații contravenienți sau infractori din trafic râd și se jubilează.
Mari Arcea pe 31 Decembrie 2019, 10:37
#9
Pentru bolnavul mintal Sorin Ionescu
Comentariile nr. 5 și nr. 6 sunt opera senilului de Ionescu Sorin, un bolnav psihic și obsedat sexual.
Ne-am umplut de cocalari pe 31 Decembrie 2019, 08:05
#8
Neam (fără cratimă) de cocalari
Nici Miliția, pe vremuri, nu te amenda pt ceva ce n-ai făcut, AȘA CĂ E GREU DE CREZUT CĂ TINERII POLIȚIȘI DE AZI POT FACE AȘA CEVA. Pt. cocalarul cu BMW, cu volan pe dreapta, am o întrebare: DE CE NU TE-AI FILMAT CÂND ÎȚI LIPEAI NUMĂRUL, ÎN TIMP CE POLIȚIȘTII ÎȚI COMPLETAU P.V. ÎN MAȘINA LOR?????



PS

https://mariangodina.ro/nu-te-lasa-prostit/?fbclid=IwAR0N9CM1L6wtN79hkiy0BTam3oy-F3tOIkJ-Wqp8Li4Pz3mZFjRlFojVwmI



PPS

În altă țară, poate erai și dat în judecată pt această ..... MINCIUNICĂ

Dumitru Arizan pe 31 Decembrie 2019, 04:13
#7
Ancheta D.N.A.
SOLICITAM ANCHETA A PROCURORILOR D.N.A., PRIVIND MIZERIA NUMITA NOUL CENTRU DIN ROSIORI DE VEDE. OPRITI PRIMARUL IDIOT SI HOT DIN ROSIORI DE VEDE
Realitatea Rosioreana pe 31 Decembrie 2019, 03:51
#6
Felicitari Politia ROMANA
In RdV, Polita Romana este super O.K., nu deranjeaza pe nimeni, cetatenii Rromi fac negot cu bunuri furate. grin
Eu pe 30 Decembrie 2019, 23:27
#5
Mizerabilă atitudine din partea site-ului!
Iar, tu, turnucustiri, te plângi continuu că orașul a ajuns sa fie acaparat de țigani, ca infracțiunile sunt la ordinea zilei... Și ce faci? Înc*rajezi bătaia de joc la adresa polițiștilor corecți? Foarte urât!
Tot eu pe 30 Decembrie 2019, 23:19
#4
Respect pentru polițist!
Tânărul polițist este c*rajos și nu se pretează la mită. Rușine sa va fie celor care încercați să-l discreditați! Nu mai înc*rajați cocalarii! Tot orașul l-a văzut cum circulă fără plăcuța de înmatriculare! Asemenea tupeu mi-e rar sa văd!
Eu pe 30 Decembrie 2019, 23:16
#3
Curaj polițiștilor
Polițiștii trebuie să ia atitudine! Dacă treceți cu vederea veți înc*raja necivilizații sa aibă o atitudine nedemna față de voi. Nu vă lăsați intimidați! Acționați-l în instanță pentru defăimare! Nu le permiteți sa va prosteasca în față! Nu știu cine poate fi solidar cu cel oprit... Poate doar unii din tagma lor.
Poliția își face de cap pe 30 Decembrie 2019, 23:06
#2
Prosteală pe față( nu a avut șapcă sau a avut)
Plângere penală pentru abuz,și dacă se dovedește nevinovăția,dezbrăcat si la ...Polaris.Dacă era o cioară,se alegea și cu un cuțit în cap.Asta e țara în care trăim.O mulțime de autoturisme care circulă fără ITP,fără asigurare,fără cauciuc*ri adaptate la anotimp,cu numere străine expirate,cu conducători auto fără permis luat legal(analfabeți),cu probleme medicale grave,și care nu cunosc semnele de circulație.Asemenea caz nu am văzut nici în filme de comedie.Uite că la noi e posibil.Suntem solidari cu cel ce a fost oprit și amendat.Acum urmează și justiția.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.