Culmea bogatiei: doi electricieni au orbit de la luxul familiei Dragnea. Milioane de euro investite la Casa Partidului Comunist.

30 Decembrie 2019 | 3269 vizualizări | 15 comentarii
Casa Partidului.
Casa Partidului.

Doi baieti de la CEZ au fost chemati la palatul lui Stefanut, fosta Casa Partidului Comunist, pentru a lucra la instalatia electrica. Printisorul nu era acasa asa ca slugile nu stiau ce sa faca. Ca sa realizeze o lucrare buna era nevoie ca angajatii CEZ sa intre in palat. S-au dat telefoane, nimeni nu avea curaj sa hotarasca. Pana la urma a fost deranjat Stefanut. Cand au intrat in palat, cei doi baieti au orbit instantaneu. Au trecut cateva minute pana le-a revenit vederea. Angajatii CEZ nu credeau ca poate exista asa ceva. 

Comentarii (15) Adaugă comentariu
Ci pe 01 Ianuarie 2020, 17:18
#15
Vp
Cu banii luați de la ferma salcia s-a cumpărat și lenjerie intimă (chiloți) pentru doamnele familiei Dragnea (casieria știe mai bine(
Ileana de la Poiana. pe 31 Decembrie 2019, 17:26
#14
Dragnea-salvatorul PNL.
Daca dragnea n-ar fi existat pe cine mai dadeau vina pentru toate relele asa zisii liberali din Romania?Vorba unui pseudopoet din oras:

PE DRAGNEA DE NU-L AVEAM,

PE CRACEA DRAGNEA-L FACEAM.
Popa Șapcă pe 31 Decembrie 2019, 09:41
#13
O ȚARĂ CONDUSĂ DE HOȚI
Râdem,facem glume dar,acest escroc a pârjolit totul pe unde a trecut.Nu și-a extins decât bogățiile și domeniile familiei lui,într-un ritm amețitor,sfidând și bătându-și joc de românii care l-au ales,ascultându-i minciunile și promisiunile,fără ca justiția să-l încadreze în vreo lege,să răspundă penal și să-i confiște bunurile furate.Ce fel de cetățeni suntem,și ce justiție este asta?A condus numai prin teroare hoție și umilință la adresa cetățenilor.Și ne mai miram cum sărăcia și prostia a invadat întrega țară.
Go pe 31 Decembrie 2019, 08:11
#12
G234
Acolo este dus și wc-ul care a fost in biroul de la ferma salcia unde stefanel a distrus destine de oameni,adică șomaj la muncitorii,pentru social democrația PSD-ului și a lui Dragnea liviu
Crin pe 31 Decembrie 2019, 07:16
#11
Turnean
Si electricienii cum si au luat salariul in ziua respectiva daca au orbit,bag seama ca nu au mai putut lucra, din auzite au incasat de la Turnu cu Stiri . Aaaaa scz, sigur au fost ale Raciu si Bibi electricienii !
Bubu pe 30 Decembrie 2019, 18:32
#10
Pentru Vick
E casa din Brazilia
Dănuț cuclea zis koyu pe 30 Decembrie 2019, 16:11
#9
Sclavii lui dragnea
Nu e adevărat! Totul e făcut prin muncă și efort meșteșugit al purcelului domnitor. La fel au în casă și Gelu Gruia, Aura Atheneu, Şarampoi Costel, Prună Marinel. E ceva normal la comuniști. "Decât" eu nu am pentru că nu am casă!
Syle pe 30 Decembrie 2019, 13:27
#8
Solar
Asa are și bunicul Petrache la Giuvarasti. Din munca cinstita la solar!
Vick pe 30 Decembrie 2019, 12:06
#7
???
Unde se afla casa asta?
Vasile de la Termopile. pe 30 Decembrie 2019, 11:55
#6
Destule neclaritati.
-1-Traiesc de o jumatate de secol in acest maret targ si nu stiu care este Casa Partidului Comunist.(sincer vorbesc!)

-2-Pai, daca au orbit ce-au mai vazut?! Daca este numai o figura de stil,totusi ce-au vazut? Vrem sa stim si noi.-3- Stimata redactie de CURSTIRISTI, cat timp aveti de gand sa ne mai f....la cap cu dragnea al vostru? 'Tu-va-n gura si pe voi si pe el!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.