Video Campionii din Turnu Magurele au fost premiati.

21 Decembrie 2019 | 3108 vizualizări | 3 comentarii
Campionii din Turnu Magurele au fost premiati.
Campionii din Turnu Magurele au fost premiati.

Clubul Seiken Turnu Magurele, astazi( n.r. 20 decembrie) la Gala Sporturilor, a obtinut locul 3 intre toate Cluburile din Judetul Teleorman, indiferent de ramura sportiva! MA BUCUR ENORM DE MULT SA READUC NUMELE ORASULUI NOSTRU PE PODIUMUL TELEORMANEAN. De atata timp TURNU MAGURELE nu a mai avut un club pe podium. Clubul Seiken a depășit cluburi precum: CSM, CST, CSS Alexandria. "Tanasa si Asociatii", Biotur si domnul Besciu au sponsorizat cu 5.000 de lei, pe parcursul anului, clubul Seiken. 

Premiere sportivii Club Seiken Turnu Magurele
Dinca Maria
Pana Teodor
Dinca Alexandru
Cune Denis

Antrenorul campionilor: Virdol Nicolae Cornel

 

Comentarii (3) Adaugă comentariu
Plecat pe 23 Decembrie 2019, 10:10
#3
Sport ?
Ce fericire pe voi pentru un loc 3... cand aveam echipa de handbal care a ajuns intr-un final si in semifinale, nu se auzea nimic. Acum ne buc*răm la un loc 3 realizat de niste copii care fac sport din placere. Bravo copii, tot respectul pentru voi si poate se gândesc si autoritatile sa sprijine sportul turnean... poate smile
Eu pe 21 Decembrie 2019, 19:57
#2
Succes în continuare!
Felicitări domnului antrenor pentru dăruire și perseverență! Suntem mândri că mai exista și în orașul nostru persoane care își doresc sa obțină performanță și muncesc pentru a o obține, în ciuda tuturor neajunsurilor! Ei sunt turnenii noștri cu care ne mândrim!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.