MARIA RĂDUCAN, născută la data de 27 iulie 1995 în TURNU MĂGURELE, isi cauta familia biologica.

12 Decembrie 2019 | 6000 vizualizări | 4 comentarii
Maria Raducan.
Maria Raducan.

SALUTĂRI TUTUROR!!
Numele meu este MARIA RĂDUCAN, născută la data de 27 iulie 1995 în TURNU MĂGURELE, județul TELEORMAN. Sunt în căutarea familiei mele biologice, vreau așa de mult să-mi cunosc rădăcinile. Nu am fost niciodată adoptată, am crescut atât în familie cât şi în sistemul de protecție socială. Acum 6 luni am ieşit din acest sistem și momentan locuiesc într-o localitate din judeţul Giurgiu. Caut mama, RĂDUCAN VIOLETA, cu ultima adresă cunoscută, Strada Călăraşi, loc. Turnu Măgurele, dar nu mai locuieşte acolo. Am aflat că mai am frați, vreau enorm de mult să-i cunosc, RĂDUCAN VIOREL care s-ar afla în continuare în sistemul de protecţie socială, mai am fraţi şi surori plecaţi din țară, în Germania, Anglia sau în Cipru. Deasemenea îl caut și pe tatăl meu biologic, RĂDUCAN SANDU despre care nu ştiu însă nimic. Vă rog să DISTRIBUIȚI anunţul meu pentru a-mi găsi familia acum în pragul sărbătorilor de iarnă. Vă mulţumesc tuturor pentru ajutor.

Comentarii (4) Adaugă comentariu
Alex pe 14 Decembrie 2019, 15:14
#4
Eram beat
Eram beat cand am scris tata scriu destul de bn gramatical... sa-i iau in pl pe fratii Codrea si pe gunoaiele alea din cadrul conducerii.
Dica pe 14 Decembrie 2019, 02:42
#3
...
A spus Alex... “dami”! Alt ti**n care are nevoie de o producatoare!
Alex pe 13 Decembrie 2019, 17:09
#2
Te adopt eu fata mea
Daca nu ii gasesti te adopt eu cu drag ca esti frumoasa rau, dami adresa unde te gasesc! Esti bomba
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.